179

Анонимен

преди 2 години

До Някой 201 А онзи малайзийски самолет намери ли го ВВС? Има ли филм по НатГео? А за Курск има ли?

178

Някой

преди 2 години

Ехеее, това вече минава всякакви граници. Има филм на ВВС, гледал съм го 5-6 пъти. По National Geographic точно за този случай. Айде сега да обвинявате и ВВС в "кремълска пропаганда". Можете да го гледате в тубата. Тъпите им пилоти, въпреки няколко предупреждения за липса на условия за кацане решили да покажат на природата, че са много добри пилоти. Какво ли още може да се очаква от поцелуйковците ми е интересно...

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199 За мен е късно да се променям :) Още повече, че знам, че съм права. Отсреща са две групи хора: тези, които лъжат - те знаят, че казвам истината, просто са по-силни, защото най-голямата група, втората отсреща, са равнодушните - тези, които не се интересуват от истината. Типа "к'во ти пука". Заради тях са силни лъжците. И няма да бутнем ЕС. Нужни са ни.

176

Анонимен

преди 2 години

"Роднините се опитаха да го съдят Туск, но ЕС му даде имунитет тогава." - Не знаех. Еми значи толкова струва ЕС - пази "нашите момчета" дори и да прикриват престъпления. Или трябва да го променяме този съюз, или да го "бутаме" вече, както сме бутнали не един и два през вековете... :) ... Предпочитам първия вариант, но не знам дали вече не е прекалено късно. Ако падне, значи е било късно... :)

175

Анонимен

преди 2 години

"Аз пък мисля, че да се казва истината е много трудно. Аз го правя и все съм в някаква графа" - Познато ми е, спокойно, не си единствен. И все пак докато съм жив ще се опитвам да казвам истината. Не е трудно да я казваш. Трудно е за отсрещната страна да я чуе, затова се получава така и съответно затова ние казващите я попадаме в разни графи. Обаче как изглеждам в очите на "слепите" не ме вълнува. Все пак всеки избира истината (Бога) или лъжата (дявола). Не се отказвай от първото заради "розите"!

174

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 195 Аз търся истината. Не мисля на кого да вярвам. Мисля какво е логично и вероятно, а не кой е по-честен от двете страни. Защото и лъжецът веднъж казва истината, а честният човек - лъже.

173

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 195 Роднините се опитаха да го съдят Туск, но ЕС му даде имунитет тогава.

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 192 Аз пък мисля, че да се казва истината е много трудно. Аз го правя и все съм в някаква графа - конспирации, невежи, п,ро,сти, националисти, каквото не Ви идва на ум. Много лесно могат и за лъжец да обявят човека, който казва истината. Изобщо не е лесно. Защото доказателствата са в техните ръце. Ние нямаме достъп до тях.

171

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 189 Че кого са осъдили?" - Никой, защото не съдят "наши момчета". Щом не съдят "наши момчета", значи няма как да очакват от мен, че ще повярвам, че "другите момчета" са направили нещо си. Съвсем наясно съм, че е възможно (даже много вероятно) руснаците да са го направили това, но няма да повярвам, само защото някой поляк се сетил след повече от 10 години за този случай. Първо да осъдят поляците, които са си премълчавали за случая и тогава може и да им повярвам.

170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 189 Че кого са осъдили? Буш ли? Обама-мамата ли? Клинтън ли? Хайде, него го импийчваха :) Ама за Моника :) Не за войната в Югославия.

169

Анонимен

преди 2 години

"Затова казвам, че сами си ги бутнаха, но чуждото участие е на СА." - Знам, но не дочетох коментара ти и ти отговорих избързвайки... Извинявам се... :)

168

Анонимен

преди 2 години

"Не е толкова просто. Тогава никой не подкрепи поляците да направят пълно разследване." - Напротив, просто е. Да казваш истината винаги е просто, а да я казваш само тогава, когато "големите" са зад теб е показател за слугинаж и вероятно за лъжа, а аз на слугинаж няма как да вярвам. Изобщо не отричам, че руснаците са го направили. Няма да се учудя нито за момент, ако е така, но ме дразни факта, че чак сега се сетиха за това. Щом не ти е стискало да го кажеш преди, значи сега по-добре да замълчиш.

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188 Затова казвам, че сами си ги бутнаха, но чуждото участие е на СА. Това имах предвид. Че не е бил Афганистан. Сега може и всяко дете да знае, ама аз знаех на 11/9.

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 184 Не е толкова просто. Тогава никой не подкрепи поляците да направят пълно разследване. Руснаците не сътрудничеха. И никой от големите не ги накара. Много добре знаете с нас как е било за Междусъюзническата война. Казаха, че сме ние и точка.

165

Анонимен

преди 2 години

"Доналд Туск е Вашият човек." - ОК, аз не знам, но щом казваш, сигурно е така. Еми да го съдят...

164

Анонимен

преди 2 години

"Като се разбра, че атентатите на 11/9 не са дело на Афганистан, а на СА, какво стана?" - Не са на СА, а на САЩ (една буква си изпуснал)... Възможно е СА да са изпълнителя, но САЩ са поръчителя. Това поне вече и 5-годишните го знаят... :)

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 185 Доналд Туск е Вашият човек.

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 Тези игри са на много високо ниво. Като се разбра, че атентатите на 11/9 не са дело на Афганистан, а на СА, какво стана? Някой се възмути, че САЩ са ни излъгали? САЩ се извиниха на Афганистан? путин се възмути? Всички стояхме и гледахме, като овце. Аз от самото начало знаех, че си ги бутнаха сами, ама тогава бяхме луди, конспиратори. И сега пак сме. Макар, че истината излезе наяве. Лъжат ви, защото им вярвате.

161

Анонимен

преди 2 години

"А колко мълчаха за самото Катинско клане? Докато руснаците сами не признаха. И не че се извиниха. По това да разберете колко са невинни." - Аз не твърдя, че са невинни, а че поляците премълчавали това престъпление трябва да бъдат съдени. Това твърдя...

160

Анонимен

преди 2 години

"путин премълча за Курск, а западняците си премълчаха за Катин. Услуга за услуга. Бог да прости загиналите. Вие си мислете, че има справедливост." - Не си мисля, че има справедливост, точно затова не вярвам нито на поляците, нито на руснаците. Факт е, че все пак според законите ако някой прикрива престъпление, то той трябва да бъде съден, затова нека сега всичките поляци, които твърдят, че руснаците са виновни, първо да докажат вината им, а после да бъдат съдени, че досега са мълчали...