80

Анонимен

преди 2 години

Украинците лъжат много, ама много. Колкото и да са засегната страна в конфликта, доста прекаляват. Нашата държава е преживява няколко воини и никога никой не и е наливал милиарди помощи, доставки с модерни оръжия и обещания за европейско бъдеще! Борили сме се сами и сме преживявали цялата нищета и мизерия със собствени сили ! Промити мозъци са зомбитата, които бяха готови да сменят имена на улици в София заради чужда война между две корумпирани системи !

79

Анонимен

преди 2 години

Британските, както и американските разузнавачи разполагат освен със сателитни снимки защото отдавна не използват допотопна техника от ВСВ за разлика от руските ***, но и имат на място агенти, които събират надлежно информация за да бъдат съдени руските окупатори. Методите не са им се променили, нито от нахлуването им в Полша, която си я разделиха приятелски с Хитлер, нито от нахлуването в Унгария, нито от нахлуването в Чехословакия 68г!

78

Анонимен

преди 2 години

8 години на укрите не им пукаше за нищо. Сега са се сетили....След като мечока излезе от бърлогата си. Остава бягането или на близкото дърво.

77

Анонимен

преди 2 години

Абе, ук Че ви отвинтят бургиите руснаците на тия наемници, които са останали там. Автентичните укри са по европейските курорти отдавна и не им дреме. Там се бият англосакси, френски легиони и прочие нечисти сили риии, украсявайте със знамена гроба на Бандера и се радвайте. Аре, със здраве. Много европеец, че даде фира покрай тая война. Нато се топи.

76

До 88

преди 2 години

Ти май забрави чеченците и сирийците в състава на руския "освободител"!!! Колко *** трябва да си за да вярваш, че някой привикал ислямистки радикали във война в християнска държава, му пука за цивилното население! Промити съветски мозъчета!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Ако сега на мястото на Путин беше Сталин, няколко руски генерали щяха да бъдат разстреляни. Мека китка се оказа Путин.

74

Анонимен

преди 2 години

и вчера попитах, тези британски разузнавачи в състава на колещуте и изнасилвачите ли са били, че толкова достоверно твърдят. Само наивник може да им вярва. Украинския башибозук от въоръжени затворници май го забравяте. Ходят в местата които напусна руската армия и трепят наред наричайки населението колабуратори.

73

Анонимен

преди 2 години

Е как да го изпеят, като той е на "родния" им език, а тене го знаят! Говорят диалектен руски, както и комшиите на югозапад от нас с диалектния български.

72

Анонимен

преди 2 години

Изпейте си химна с ръка на сърцето! Но не го знаете, нещастници. Веднага всички укри да си изпеят химна под гордо развятото знаме. Това слава украини всички го научихме. Под какъв химн се подвизавате и въобще държава ли е това?

71

Анонимен

преди 2 години

По руската телевизия показват за кратко, че не е за всеки да го гледа, клипове с мъчения на пленени руски войници от украински фашисти. Освен, че ги бият и държат гладни им режат ушите е, носовете, стрелят в катаката им, за да се мъчат повече преди да умрат.Долу фашистката държава Украйна, всички с Русия в борбата й за свободна Украйна без нацизъм!

70

Лллл

преди 2 години

Успех Русия !!!

69

Анонимен

преди 2 години

Нещо да кажете за моряците ни и кораба в Мариоупол, взето на абордаж от Азов, моряците държани като заложници, а на борда разположени 120мм миномети! Не ви разрешават да пишете за това, така ли? Сайтчето оIо...

68

Анонимен

преди 2 години

В Бургас украински мутри са си паркирали скъпия джип на пешеходната зона, демонтративно, влезли са в ресторант и накрая са отказали да платят. За такива жертви иде реч!Не помагайте на украинци, много от тях са свързани с организираната престъпност и украинската мафия!

67

Анонимен

преди 2 години

В същият момент Кирил Петков подкрепя украинците всеячески без да се интересува от нашите българи в Украйна. Даже издаде имената на военните, които с риск на живота си се опитват да изведат наши моряци от Мариупол.

66

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който подкрепя украинците сега е виновен за невинните жертви! Масови гробове има в цяла Украйна и то направени от нацистите. Има клипчета в ютуб, където се хвалят как избиват неукраинци и как крадат децата на другите народи. Защо Унгария не зае позиция като другите държави? Защото и унгарците са подложени на гонения и клане! Ние нашите хора ги изтъргувахме и ги оставихме да бъдат изклани. Унгария ще завземе западните Карпати и ще си освободи народа!

65

Въпрос

преди 2 години

на няколко седмици , кога украинската армия достига до Подмосковието в преследването на руските фашисти. Путин, както Хитлер трябва да бъде унищожен в неговия московски бункер.

64

Успех!

преди 2 години

Успех на Русия в предстоящото настъпление! Българският народ е с руския в борбата му с украинските фашисти и за смяна на бандеровския диктаторски режим в Киев. Само така Европа ще бъде свободна от престъпната болест наречена украински национализъм!

63

Анонимен

преди 2 години

Изчистете ги до дупка, останалите бежанци към Запада при останалите фашисти Да се махат от нас, те са фашисти и католици!

62

9-май Празник

преди 2 години

на червения площад публично ще бъде обесено кремълското Джудже за радост на хората по света. Никой не се радва , че Джуджето убива съседите си от Грузия и Украйна и краде техните земи.

61

Анонимен

преди 2 години

Като човек имащ роднини в Украйна и познати и приятели, мога да ви кажа, че най-големия агресор е украинската армия и групировките на нацистите. Колят и бесят собствения си народ и не позволяват на повечето хора да напускат родните си места. За да напуснат областта в която живеят им искат 10 000 долара на човек, а за да напуснат Украйна 15 000 долара на човек. Азовците са им взели всички ценности и са ги оставили без хляб и вода. Това защо не се публикува? Хиляди българи бедстват в Бесарабия!!!