100

Анонимен

преди 2 години

Украинската армия от седмица насам прави отчаяни и дръзки опити да евакуира предполагаемите Натовски съветници и инструктори, блокирани с батальона Азов във гигантската фабрика за стомана Азвостал.... Не са случайни и напъните на Макрон да се вдигне блокадата на града, който се очаква да падне до броени дни...

99

До Реалист

преди 2 години

Много си далеч от истината. Ярък пример защо при нас не става с референдуми.

98

До 108

преди 2 години

Не са ме питали лично, но ако не бях съгласен щях да ходя да протестирам. При демокрация е важно масата да е съгласна, както и при референдума. Това за приемането ни в ЕС и НАТО беше едно от малкото правилни неща извършено от политиците ни тогава. В противен случай щяхме да се озовем в позицията на Украйна. При нас за разлика от Швейцария не става с референдуми защото не сме им достигнали нивото и най вероятно никога няма да го достигнем.

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103.....Сами сме искали да влезем в Нато! Теб питаха ли те, щот мен не са. В Швейцария поне референдуми провеждат по тия въпроси.

96

Стамат

преди 2 години

Току що гледах видео от руски хеликоптери К,военната помощ от чехия с бронираните машини и ракетните установки от Англия,станаха на пепел.Иначе УКРОина печели де,на видео игри :)

95

Анонимен

преди 2 години

Полковник Едуард Басурин, говорителят на ДНР, съобщи за двата кораба. Дано оцелеят екипажите, че става лошо. Никакво оръжие за тия азовци, да им върнат обратно недоволните от хотелите и къщите, дето нямат угодия.

94

Русия

преди 2 години

Използва самоделни устройства, защото й свършиха ракетните установки. И патрони сами си правят. Ядат трупове също.

93

Анонимен

преди 2 години

Е как нали ги разбихте? Пан селенски како става хак ли лъжите???

92

Анонимен

преди 2 години

102 не е точно така. Ние сами искахме да влезем в ЕС и НАТО нали така? Като влезеш в алианс трябва да се съобразяваш с някои правила, ако искаш да ползваш някакви облаги "грантове" или както искаш го наречи. Ако не искаш да се съобразяваш, както Швейцария примерно не членуваш и никой не ти казва какво да правиш. Ако искаш да излезеш ОК, пример Англия, да не би да ги нападнахме, че вече не искали да са в ЕС? Не, пак търгуваме с тях с предоговорени условия за двете страни.

91

Анонимен

преди 2 години

99 и ние сме суверенна държава, ала не ни дават да правим каквото си искаме. Например, ако не им отърва нещо в политиката ни и йок, спират ни грандовете. Та повече ме интересува защо суверенната държава България не може да прави каквото си иска, а после бих мислила за Украйна.

90

Анонимен

преди 2 години

"Със сателитни снимки гледаш силуети, ама това може да е балшой театър." - силуети ни показват на нас по телевизията, иначе zoom до малко по големи от кибритена кутийка!

89

До 98

преди 2 години

Отказаха се, не им било това целта...(ама след като им се "изпари" една 65 км колона от техника). Сега стискат палци да превземат още примерно 1 областен град та да има за кво да ръкопляскат на 9 май, че иначе срама е голям!

88

Анонимен

преди 2 години

Украйна е суверенна държава, подписана от Горбачов. Ще правят каквото си искат. Некво миризливи джудже не му харесва - айде кой откъде е. И на мен много неща не ми харесват и не съм тръгнал в магазина с калашника.

87

До 90

преди 2 години

Па *** да видиш!

86

Анонимен

преди 2 години

Абе тия нали настъпиха вече до Киев? Пак ли ще настъпват..

85

Бай мангал

преди 2 години

Ох още джелезо идва. Като на Коледа е

84

До 91

преди 2 години

Верно е! Ше го ядат як заради нахлуването в суверенна държава и извършването на военнопрестъпления.

83

3-мата от запаса

преди 2 години

- Здравейте,доказахме тялото на вашия съпруг от специалната военна операция! - Ами къде е главата му? - А тя къде беше, когато тръгна към Украйна???

82

Анонимен

преди 2 години

Със сателитни снимки гледаш силуети, ама това може да е балшой театър.

81

Анонимен

преди 2 години

Чака ги голем к-р нацистите