40

До 31

преди 2 години

Унищожила2/3 от украинската армия??? Значи с разбита армия украинците нанесоха "чувствителни" загуби според Песков. Баси армията имат рашките! Ми поляците сами ще им вземат скалпа за 2 седмици. Всъщност армията на Украйна не е голяма. Народът им е обаче. Сега всички украонци са войници. Благодаря, Вова! Ти сам се ликвидира.

39

В голяма грешка си

преди 2 години

ако смяташ,че с тези плюсове и минуси правиш нещо!Нищо лично!

38

боеку

преди 2 години

Като дойде аскера да помогне кърджалиите в борбата с българските нацисти, аз първи ще се предам! Само така могат да се избегнат жертвите! Това е най-достойната позиция, която всеки държавник може да заеме.

37

Анонимен

преди 2 години

абе наш Брендо още ли е в Украйна

36

Анонимен

преди 2 години

Пcиxoпатът в Кремъл ще се самоубие, ако до 9 май Русия не превземе, поне един голям град в Украйна.

35

Анонимен

преди 2 години

Ами вие се гаврите с руските граждани , извращения правите с руските войници ,въоражава ви целия свят и си мислите ,че те ще ви гледат ??? Ако не се криехте зад мирните жители един фашист нямаше да има

34

айде сега

преди 2 години

Пет пари не давам ни за Украина,ни за Русия,но наистина се чудя защо не се разберат на преговори,а вършат тези дивотии!?

33

Кривондел

преди 2 години

До 32А на девети май ще почитате ли руснаците, или ще пишете "ако бях на тяхно място щях да се предам"?

32

САЩ

преди 2 години

САЩ не търпят диктатори вижте колко много свалиха дали ще им се получи и тук!

31

Анонимен

преди 2 години

Леберсстите от продай България, иванкостовски продажници и Поддържащи Пропагандата бързат да слагат минусчета, но те акъл нямат и не четат книжки. Те са умни и красиви и ни водят към самоунищожение. Всички от така наречения десен политически спектър са на хранилка от Америка. Повечето техни политици нямат един час трудов стаж на нормална работа. Всичките са с НПО-та и смучат грантове, фондове, заеми на гърба на българите. Идва ви времето и е хубаво да се осъзнаете овреме.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Пази се за да не те опръска , ако се спука памперса му.......

29

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с труповете от Буча? Идентифицираха ли ги? От какво е настъпила смъртта - стрелба, снаряд, ракета, на място ли е настъпила, кога е настъпила? Защо всички имаха бяла лента на ръцета? Русия искаше заседание на съвета за сигурност на ООН за случая и международн комисия която да разследва, но западняците потулиха всичко, показаха труповете, обвиниха Русия и закриха случая, всичко е потулено.

28

хех

преди 2 години

ако бях на Зеленски само зарад хората щях да абдикирам нека ми викат после русофил предател нам си кво *** поне живи ше са

27

Анонимен

преди 2 години

Русия ако е искала да завзема Украйна можеше да го направи в първите няколко дни. Интересно е че още в първият половин час от операцията 2/3 от украинската армия беше унищожена. По-любопитно е че имаше големи количества американско оръжие, което е на подчинение на американската армия. Украинската армия преди началото на операцията беше в състояние да завладее половин Европа, а си представете каква сила има Русия. Всичко ще излезе наяве след края на операцията.

26

Анонимен

преди 2 години

Вовата може само да п'ърди и пълни пaмперса... Ха-ха-ха!

25

ндаа

преди 2 години

Много напоително ни обясняват колко са лоши руснаците!!!Много добре ги познавам руснаците и знам какви са диванета,но да ги изкарваш само тях виновни не е работа!

24

Анонимен

преди 2 години

А Байдън дали има време да довърши тази война или ще го препарират?

23

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се че Русия е използвала самоделни взривни устройства, особено след като украинците публикуваха в нета как да си направиш сам такива и призоваха цивилните да ги метат по танковете.

22

Анонимен

преди 2 години

Тази война я подготвят поне 10 г. Това хамериканците го знаят идеално. Просто ги оставиха да паднат в собствената си глупост и да им дадат повод.

21

защо ли

преди 2 години

И руснаци,и украинци драпат люто за преговори!Само дето не се получава!Изпробват се най-нови видове оръжия и от двете страни,пропагандата им маа през просото и сътворява невероятни дивотии,избиват се жени,деца и старци,а едните и другите все се заканват да преговарят!?Интересно колко време ще продължи този мерак за преговори!?Година?Две?Десет?