35

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма да се възстанови за няколко години, а може би за няколко десетилетия. Може би никога. Защото не само инфраструктурата е унищожена, хората са убити, избягали или травмирани завинаги. Войната осакатява всички психически, много хора и физически. Затова войните се избягват всячески. Защото са ужасни. Това което Зеленски и кликата му причиниха на Украйна, вкарвайки страната във война, вместо да се споразумят с Русия, е чудовищно.

34

На снимката

преди 2 години

Е Блок строен от Българи по време на СССР.

33

Анонимен

преди 2 години

*Специалната военна операция* на Путин ще струва на руския народ 50 години да плащат репарации !

32

Анонимен

преди 2 години

Това е война. Никой няма да те гали с перце. Но докато и последния азовец и бандеровец в Украйна не бъде унищожен, Путин няма да се спре. Казвам, в Украйна, защото много са тези, които захвърлиха униформите и хукнаха да се спасяват в Европа. Тия мъже дето ни пристигат тука, какви мислите, че са? Фашизмът се премества у нас. Ще го разберете по трудния начин, деца.

31

анонимен келеш

преди 2 години

Тези грозни панелки са наследство от Соца.Има ги и в София останали от времето на КПСС/БКП:):):)Да не говорим,че в Русия 70%от населението живеят в такива коптори:):):)След войната ЕС и САЩ ще построят в Украйна на тяхно място модерни сгради с наливането на милиардите,обаче В Русия панелките ще си останат още дълги години:):):)

30

Голодоморски орки

преди 2 години

Тези деца са бъдещето на Европа, бъдещите мигранти. На няколко километра от Киев грозяща разруха, там няма военни действия. Където според пропагандата на киевския режим всяко дете има невиждани в Русия дом, ноутбук, асфалтирани улици, кафеварки и нутела за закуска, и улично осветление. Децата живеят в мизеря но знаят вече да мразят "рашистите" и да рецитират бандеровски лозунги. Голодоморски opkи, а доброволкта вместо отрови с палмово масло да им беше донесла обувки и дрехи ***/vityzeva/53747.

29

Че то такава

преди 2 години

Държава ще има ли?

28

Смърт за руснаците

преди 2 години

***/vityzeva/53749 (с надписи на английски) Смърт за руснаците. Дойде време е за кървава жътва. Смърт за всички руснаци! Всички ще бъдат убити - за Буча, за Киев, Ирпен, Мариупол. Tруповете и мъpшата им ще лежат край пътищата и ще ги разкъсват кучетата. Руските майки ще ги чакат, но тези мpъcници никога няма да се приберат, защото ще бъдат в ада!

27

Анонимен

преди 2 години

Путин казва на народа си, че е заобиколен от врагове. Обаче туморът е вътре в Русия и само гражданска война и трепане на генерали ще ги вдигне. Преди 100г Русия е пета икономика в света, сега е 70та. От 100г всичко върви право надолу към дъното. Факт.

26

Анонимен

преди 2 години

Па Ханс ке плати...

25

Анонимен

преди 2 години

Е как бе дрогари? Най-голямата демокрация е в Русия...Каквото каже вождът и учителят на целият трудова народ все е истина...Няма нужда даже да се проверява... Има сателитни снимки от Буча, но вие на тях не вярвайте... Вождът каза, че в Буча руснаците не са убивали украинци.А щом вожда казва, какво значат някакви си снимки от спътник... Утре като бомбардират някой руски град и жените и децата спят в мазетата и пият дъждовна вода и плачат постоянно да не се учудите... С такъв вожд такива резултати

24

До 27

преди 2 години

Руснаците има сходни доходи с нашите при доста по ниски цени,Украинците са с два пъти до три пъти по ниски доходи от нашите,това са преки впечатления от двете страни от времето преди да започне тоя конфликт!

23

Анонимен

преди 2 години

Ако доларите продължат 24/7 да ги "печатат" откакто е "короната" : не 600 колкото ги казват сега - и ще станат 1 200 милиарда изобщо без руснаците да гръмнат нито един патрон още! А колко ще стане цената на природния газ, петрола ... ?!

22

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са бедни кошари още преди Колумб да открие Америка. Вероятно Ленин е обвинил индианците.

21

Анонимен

преди 2 години

Украйна първо ще победи, а после възстанови. Света я подкрепя! Това обаче края на Русия в този си вид. Тя вече не е супер сила.

20

Анонимен

преди 2 години

Русия печели битката, но губи войната. За 7ми път в историята. Тея там са мазохисти. Повтарят грешка след грешка.

19

Анонимен

преди 2 години

Ако украинците са били бедни какво са тогава руснаците? Минималната заплата в Украйна е 200 долара, а минималната заплата в Русия е 100 долара.

18

до 18

преди 2 години

И ще имат демокрация като кого, например? Къде по света виждаш демокрация вече? Всичко е цензура, корупция и има само един пулт на управление-щатите. Никъде не се слуша свободната воля на народите. Неотдавнашен пример-коронавируса. Кажат ваксини, сертификати и всички под строй.

17

Анонимен

преди 2 години

Ето виждате ,че нацизма не води до нищо добро, той е деконструктивен. Ако САЩ си мислят,че са спечелили нещо много се лъжат, компрометираха се пред критично мислещите бели хора, глупаците само им вярват

16

До 18

преди 2 години

Напротив. САЩ докараха инвеститори, които КГБ изгони. Там туморът е голям и иска рязане от кръста.