195

Анонимен

преди 2 години

Щетите са неизмерими. Освен разрушенията, замърсяване на околната среда никой не изчислява милионите разрушени съдби на хората и от двете страни. Това е неизмеримо в пари.

194

Възможно ли е?

преди 2 години

Ако вярваме на англосаксонската пропаганда, НЯМА УБИТИ и РАНЕНИ от украинската армия. Убитите и ранените са само от руснаците???

193

РАША Е НАША

преди 2 години

русия ще даде от джоба си 300 000 000 милярда ще реши проблема важното че нема ла има бендеровци раша наша направи голям жест да ликвидира бендера за да може републиките и украинците да живеят спокоино и щастливо под свободното небе елин ден ще го разберете това надявам се че вашите слепи очи ще презреят

192

Анонимен

преди 2 години

Американците ще им ги дават , нали ги подкукоросваха , сега да плащат !

191

ЬЬЬ

преди 2 години

руските фашисти начело с пууутин са способни да сринат не само Украйна,не само русия,а и целия свят.

190

Вуйчо

преди 2 години

И Русия да върне на Украйна ядрените оръжия които тя и предаде 1994 съгласно договора от Будапеща

189

100% бай Ганьо V Z

преди 2 години

Да би мирно седяло,не би Путин видяло.

188

Тираджията Z

преди 2 години

*Проект Русия ще плати" ама друг път

187

Анонимен

преди 2 години

Простотия и немотия не се лекуват,всички *** ,ходом марш към просперираща русия.*** ***,че ви чета коментарите и си вдигам кръвното,то бива,бива,ама явно наистина си заслужаваме съдбата.........

186

Анонимен

преди 2 години

сащ и нато да им платят щетите , нали са много загрижени

185

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Нали знаеш,че който чупи, купи :)

184

Анонимен

преди 2 години

и 60,000 убити/ранени аскер. Днес навсякъде се говори, че в Мариупол се предал някакъв американски генерал. Със сигурност не бил там по покана на руснаците.

183

Анонимен

преди 2 години

Не се напъвайте глупави русофилчета. Внуците ви искат Америка, а не росия. Защо играете срещу внуците си?

182

Елате повече

преди 2 години

"Словашките С-300, които бяха предадени на Украйна, вече са унищожени в Николаевска област, преди да бъдат докарани до мястото им на дислокация ." хо хо хо

181

Анонимен

преди 2 години

Това е урок,да видят хората как една шепа индивиди нарекли се "политици" заради личното си облагодетстване което и няма 0,01% от щетите където са на нанесли сънародниците.Е наште "политици"и те ,ако ни вкарат във война ще същата работа.

180

toti

преди 2 години

КОгато всичко си загубил,нищо не струва живота !!!

179

Анонимен

преди 2 години

600 милиарда долара и това е само началото. Ще има и още, и още... Каквото повикало - такова се обадило!

178

В.

преди 2 години

СССР като се разпадна, Русия пое дълговете на Украйна. Остави им най-голямата АЕЦ, най-големия завод за стомана в Света, завода за най-големите самолети в Света. Искаха само да не са врагове. Цялото ръководство на тази псевдо държава се е клело в СССР. Всички тези градове са строени от Българи през 70-те години.

177

Ламята

преди 2 години

Победителят винаги е прав.Така е било и така ще бъде,а вие си говорете каквото си искате.Знаете каква е разликата между Русия и Америка?Русия си тръгна от окупиран Берлин,а Американците така и не си тръгнаха.В това се корени проблема,на Европа.

176

До 273

преди 2 години

Прочети Алексей Толстой -а двете Русии - Киевска и Московска и тогава пиши глупости по сайтовете. И обърни внимание - казал го е Алексей Толстой - руски и съветски писател и интелектуалец, депутат. Не е казано от Дойче Веле или в Свободна Европа.