67

Ъ

преди 2 години

Последната измама. В БГ имало програмисти, които били взимали по сто хиляди лева заплата месечно. В БГ няма софтуерни фирми. Има някакви шеги, които се чудят как да работят "на ишлеме" за чужди компании. Каквото поискат това и пишат само и само да вземат някакви пари. Този тип бизнес вече замира и затова и българските контрагенти по тези сделки ще трябва да преминат към друга дейност, например отглеждане на тикви и круши.

66

Анонимен

преди 2 години

Нашата фирма вдига цените с 40% от понеделник.

65

Ъ

преди 2 години

Ако спрем да дишаме ще се намали още повече въглеродният двуокис. Така климата ще спасен. Нали така?

64

Анонимен

преди 2 години

Спирайте алкохола и цигарите. И без това са вредни. И идете пеш!

63

Ъ

преди 2 години

Колкото и чудно да ви звучи комунистическата пасмина от БРЮКСЕЛ унищожава в момента икономиката построена от десните сили след 1944 в Европа. След това пак десните ще трябва да изградят икономиката отново. Инфлацията тук е само съпътстващо явление.

62

Жан Кики Виденов Зим

преди 2 години

Задава се Жан Виденова Зима празни магазини за храна и безпаричие. Вместо за ваксини хората ще се редят на опашки за купони за храна. Инфлационни криви на смъртта в Българя. НО НАЙ-ВАЖНОТО да помагаме на родната Украйна.

61

пенсионер

преди 2 години

честито на не гласувалите бъдете живи и пак не гласувайте ! кирчо и кокорчо ще ви оправят ! нещастници и циници слава на украинските герои-слава!!!!!!!

60

Тончно така е

преди 2 години

До ФИНАНСИСТПОМОЩИ за Украинците не за българите. Еко такси за въглеродни емисии. Евро-либерастията за преход на слънце, вятър и вода чрез закриване и унищожаване на всички производства в страната ни закриване на централи, спиране на транспорта. Милиони левове за вело алеи и пешеходни пътища.

59

Анонимен

преди 2 години

Какъв е проблемът, че цените се вдигат? Вдигнете и вие вашите.

58

Ъ

преди 2 години

Последната измама. В БГ имало програмисти, които били взимали по сто хиляди лева заплата месечно. В БГ няма софтуерни фирми. Има някакви шеги, които се чудят как да работят "на ишлеме" за чужди компании. Каквото поискат това и пишат само и само да вземат някакви пари.

57

ЕКо ЕВРО-либераст

преди 2 години

Отлични новини за екологията и хората да живея ЕКО на Слънце, Вятър и Вода друго нищо не им трябва да са ЗЕЛЕНИ и да живеят като растенията.

56

ФИНАНСИСТ

преди 2 години

България сама си причини Инфлация която надхвърля в пъти ЕС Инфлацията - парите за храна на 200 000 украински бежанци се хвърлят на пътя - 350 милиона на месец .Много е ясно че се купуват на едро храни в огромни количества , платени от Данъците ни .

55

Хората знаят вече

преди 2 години

Благодарение на Локдауните хората видяха и разбраха как може да се живее БЕЗ ТОЛКОВА МНОГО ИЗЛИШНИ неща и КОЛКО МНОГО МОГАТ ДА СПЕСТЯТ пари от ненужни забавления, стоки и услуги.

54

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията лекува икономиката. Отнасят го тези, които държат спестяванията си в пари и тези, които са на заплата.

53

Ъ

преди 2 години

Решението е БГ напуска ЕС. Тогава импорта на инфлацията ще спре като с магическа пръчка.

52

До 76

преди 2 години

Не че нещо, ама в БГ един програмист зима около 4-5К евро. Ти си купувай хляб за 4 евро, с 3.8K и си мисли че живееш добре... ***

51

Отлично сега е време

преди 2 години

Да правят от нашата мизерна държава още дарения за Украйна

50

Ама може бре

преди 2 години

Да се живее и без мобилен телефон и без топлофикация. Ексимосите как живеят на студено и ние българите можем така. Бъди смел и отрежи и спри отоплението. Това ще подобри и екологията.

49

Анонимен

преди 2 години

БНБ е в огромна грешка. Инфлацията до преди края на годината ще е минала отдавна 15,2% и ще е станала 70% при този непрекъснат скок в цените и все така спадащата ниска покупателна способност на огромна част от населението. Картината е трагична. Има хора които вече се лишават от храна и лекарства. Идва време в което не короната ще ни мори а глада, а Киро кирката продължава да не прави нищо по въпроса.

48

Ъ

преди 2 години

За инфлацията да се отблагодарите директно при неграмотните брюкселски зелки🐁.