107

Ц

преди 2 години

105, играта на думи не ти помага много. Комунизма е замислен от изперкали немци като Карл М. и Фридрих Е.. Икономиката винаги се изграждала от хора с десни разбирания. Хората с леви разбирания основно са преразпределяли. Дори и да има изключения те само потвърждават това правило. Сега като има Лидъл на всеки ъгъл в БГ, подарък от Германия, по-добър ли е живота? Водете се по немски изобретения и скоро ще гледате съвсем друг филм.

106

Ъ

преди 2 години

Гответе се за друго. Ако до края на годината инфлацията в България е под сто процента то това ще е успех.

105

Обикновен човек

преди 2 години

Коалицията ще се разпадне още преди депутатите да са избрали Гуверньор на БНБ.то. След това ще се разпадне и Народното събрание. Политолозите откога чакат да има нови избори. Само за изминалата 2021 г. и те самите не знаят колко пъти имаше избори и служебни правителства. Объркването след политическата върхушка на България е огромно.

104

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

Щом в Западна ЕВропа и доста по-богатите общества е двуцифрена, т.е. над 12-15 процента, то тук съвсем очаквано е да надмине 20-те и да стигне некъде къмто 25 на сто. Нема какво да ги криете и спестявате РЕАЛните числа, колкото и ШОКиращи да са те...

103

Икономист

преди 2 години

Тези от БНБ-то да не се правят на ясновидци. Инфлацията за предходната 2021 г. е около 25 - 30 %. Ще е значително по-добре, ако обяснят на хората и фирмите, защо при такава инфлация, лихвите за депозитите са около 0 %. Че дори и такси имат банките.

102

Анонимен

преди 2 години

10% увеличение на продажбите на имоти в България в сравнение с преди една година. Пише го в другата статия днес. Народът се опитва да не си изгуби парите

101

Анонимен

преди 2 години

30% спад на продажбите на имоти спрямо декември 2021. Честито на печелившите.

100

Анонимен

преди 2 години

Да не са забравили случайно една 0 на края, че както са тръгнали нещата, 15-те процента отдавна ги подминахме още в началото на годината...

99

Киро

преди 2 години

Преди 4 месеца БНБ говореха за 41%,сега са 15%. А добре, стъкмистика. Проба грешка. Даже сме в дефлация.

98

ЛЪЖАТ

преди 2 години

Инфлацията за последната година е над 100 %!

97

Анонимен

преди 2 години

Уточнение на понятията. Що е то демократ?Некомпетентен, мързелив, алчен индивид.Къде повече има такива в София или в Брюксел? После пак истинските леви хора ще трябва да строят икономиката.Запомнете - лесни пари няма. Щом са лесни не са пари. Ето така става инфлацията.

96

ТОВА ДОНЕСЕ ПП

преди 2 години

В РУСИЯ ИНФЛАЦИЯТА ВЕЧЕ МИНАВА 17%, И НИЕ ПО НЕЙНИТЕ СТЪПКИ ЛИ...МАРИОНЕТКИТЕ НА БГ ОЛИГАРСИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЗАГРОБИХА БГ ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ ОСТАВКА КРАДЦИ

95

Оставка!

преди 2 години

Ето затова от Подмяната искат да махнат шефа на БНБ и да сложат човек, който ще казва, че инфлация няма и всичко е наред.Оставка на парвителството на Петков!

94

Анонимен

преди 2 години

надхвърли 35%

93

Ъ

преди 2 години

Уточнение на понятията. Що е то комунист?Некомпетентен, мързелив, алчен индивид.Къде повече има такива в София или в Брюксел? После пак истинските десни хора ще трябва да строят икономиката.Запомнете - лесни пари няма. Щом са лесни не са пари. Ето така става инфлацията.

92

Анонимен

преди 2 години

Ако инфлацията е само 15% за една година,това ще е голям успех при този скок на цените на тока и горивата на международните пазари. В другите държави от ЕС, инфлацията ще е значително по-висока.

91

Ъ

преди 2 години

Сейнт Кретиен, сегашните управляващи правят това, което им казват от Брюксел. Обаче това не помага. Там са баш майсторите /комунисти та дрънкат/. Инфлацията растяла. Ще расте и хоро ще играе. Проблемите са външни, БГ само е прикачена за тях.

90

Da

преди 2 години

А аз ви казвам, че ако тези останат на власт до края на годината ще бият всички рекорди на Виденов.

89

Анонимен

преди 2 години

БНБ що не вдига лихвите както става в момента в Полша и Унгария? Какво чакат?

88

Анонимен

преди 2 години

Как нямате срам!РАЗНИ КОМУНИСТИ ПИШАТ!ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС!ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ НАТО!ДА !ВИНАГИ КОГАТО СТЕ ДОШЛИ НА ВЛАСТ НАРОДА Е ОБЕДНЯВАЛ ,А ВИЕ ВСЕ ПО БОГАТИ!СЕГА НА ВЛАСТ НИ НАТРЕСОХТЕ БЕЗ МОЗЪЧНО НАЗНАЧЕНО ОТ ЗЛОБНО И НЕКАДЪРНО НО ПОСОЧЕНО ОТ РЕШЕТНИКОВ!