127

Новия шеф ба БНБ

преди 2 години

Кво ревете бе селяци!Ся ще ви вземем и долните *** ама първо ще ви продадем кредити с 50 процентава лихва та да видим дали ще правите опашки за почивки към Гърция да ми разваляте кефа!

126

хахаххаааааа........

преди 2 години

Каква криза? Най-важното за България е ЕС и НАТО

125

Анонимен

преди 2 години

Правителството се справя много по-добре от предишното, при това в момент, когато криза след криза заливат държавата от вън и отвътре!

124

Анонимен

преди 2 години

15 % инфлация?!?... Объркали сте се нещо - с календара. 1 април мина преди десетина дни.

123

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията в края на годината щяла да е 15%. Тия предвиждат оттук насетне да има намаляване на цените ли?!? Щото сега е над 50 %, за да стигне 15% трябва да върви осезаемо надолу. Или ни взимат съвсем за канарчета

122

Анонимен

преди 2 години

15% е премината бариера, но добре че в кошницата за изчисление има и пиано

121

Военен брокер

преди 2 години

Общо взето вече нормален българин не може да си купи дори и мухлясъл панел с две стаички в краен квартал на столицата-120 000 Е.Така младите ще напускат не само селата и малките градове ,но вече и София в посока ЕС .Имотите се изкупуват вече от фирми и бандити само ,а да и политици .ИТ тата все още могат да плащат висока ипотека,но скоро ще вкарат 150 хиляди бангладешци ,индийци и от други плодовити нации и заплатите ще паднат ....

120

Нафарфорий

преди 2 години

Масово се изсипва храна от складовете ,хвърлят се хиляди тонове гранясало олио и милиони тонове плодове и зеленчуци.Един картел държи 62% от храната на Света и сега иска да прави мангизи ,а и да съждаде изкуствен глад.В ЕС ще сме добре ,но стотици милиони ще умират от глад по Света.Само трябва да заздравим границите ,че ще има по 1-2 милиона опита за пресичане на ден.Дори цели банди с тежки оръжия ще щурмуват границите ...

119

Докараха го !

преди 2 години

Дааа! Просто Киро и Кокорчо изхарчиха всичко спестено от Борисов и докараха Резерва до минимума ! Вече останаха само спестените пари на българите в банките ! Споко, скоро и тях ще вземат - просто е - като при Виденов ! Има 65 милиарда в банките - пишете ги бегали ! Ееее, искахте промяна ? Ами, ще има - в джобовете ни ще има промяна - ще са пълни с въздух от задния отвор на Кокорчо !

118

К1Д

преди 2 години

Голяма игра с теа лихви,държиш си парите -спестяваш да купиш нещо кеш ,а отрицателната лихва и инфлацията ти ги изяждат и все пестиш оти се качват цените.Тогава купуваш с кредит и плащаш лихви на лихвите и пак няма мърдане от схемата .Връщане към фиксиран златен стандарт както беше преди да убиете Кенеди.

117

Хо,хо,хо!

преди 2 години

Банкери със заплати по 100 000 лв. + бонуси от още толкова "прогнозират" инфлация 15 % !!! Това ако не е цинизъм ! Олиото поскъпна 5 пъти ( 500 $) , бензина поскъпна 150 % , газта поскъпна 400 % , тока поскъпна 300 % ,хляба - 150 % ..... и наглеците дебелосерци от БНБ ни лъжат за 15 % инфлация ! Наглост, цинизъм.....! Мамка ви ....!!!!

116

Пиле филе на 15,49лв

преди 2 години

От 9:50 лв. Дано да стане 15% инфлация, щото сега е 50-60%.

115

...

преди 2 години

Това е добра новина ако към края на годината падне до 15%. Че сега е в пъти повече

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не обвинявайте президента за кабинета Кирчо-Кокорчо. Той е дело на САЩ, по-конкретно на Херо Мустафа. Двамата харвардци за всичко слушат САЩ - и за Северна Македония, и за отношението ни към войната в Украйна, и за енергийната политика, където тепърва ще плащаме скъпо-прескъпо, За премиера нямам думи, но начело на отговорни министерства : МЕ, МВнР, МК, МРРБ, МТр, МЗХГ, МТСП той постави неподходящи и/или некадърни хора, с които необвръзка на бюджета от порядъка на 15-20% е гарантирана

113

Краси

преди 2 години

***,банка не дава прогнози!Хора правят прогнози!КОЙ или КОИ?

112

Заблуждаващ данни

преди 2 години

"Щяла към края на годината..."С други думи понастоящем е по-малка,което не е така. Я другари и господа,които сте направили тези прогнози,влезте в някой магазин и направете тази сметка,която прави народа плащайки на касата закупеното.Брутален скок на основните хранителни продукти,над 25%.Но вие както винаги броите коня с кокошката заедно,храната с консумативите.Да,плащаме ме ги така,но едното е постоянен неотменим разход(не може без храна),а другото е подлежащо на отлагане,ако не умрем от глад.

111

Ц

преди 2 години

В България няма истински десни партии, защото няма социална база за тях. Има едни лозунги, необосновани, че някой представлява дясни интереси, които не отговарят на истината. Къде са дясните българи, чиито интереси трябва да бъдат представлявани от дясни партии. Няма ги. Примера не е валиден. Няма хиляда евро на сметка ти. Това е дясно мислене.

110

До Ц

преди 2 години

Например България. След 1989 година управляват само десни партии, вкл. и БСП като най-дясната от тях.

109

Ц

преди 2 години

Ако ми дадеш един убедителен практически пример веднага ще ти преведа хиляда лева на банковата ти сметка.

108

Анонимен

преди 2 години

Икономиката винаги се е изграждала от хората леви разбирания. Десните изграждат икономика тип бананова република.