99

Анонимен

преди 2 години

"Такова падение за Русия и такива загуби не е имало от Кримската война 1854 г." - Не бързай да изпадаш в телешки възторг. Най-добре се смее този, който се смее последен.

98

Анонимен

преди 2 години

ВИЖДАМ, ЧЕ СЪМ БИЛ ПРАВ В ДИАГНОЗАТА СИ ... ПОВСЕМЕСТЕН ПИЛЕШКИ ИНТЕЛЕКТ ... :)))

97

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че съм бил прав в диагнозата си .... МАСОВ ПИЛЕШКИ ИНТЕЛЕКТ .... :)

96

(-_-)

преди 2 години

Значи след майдана в Украйна не се установява нео-фашистка хунта, така ли? Всичко е цветя и рози и Путин е някакъв и ди от, който ей така пролива безцелно кръв.. Нали?

95

Анонимен

преди 2 години

В Русия е позволено на родителите и настойниците, да бият децата си със закон. Учат ги от малки на военно село. Улицата е бойна школа за децата на бедните. Самият Путин е търпял насилие, като малък. Русия воюва от самото си създаване, до днес, за територии и натиск над етноси, и народи. Руските вождове мечтаят за световно господство. Русия е заплаха за света.

94

Гаварит Вызражданье

преди 2 години

Песков е предатель и това е неговият двойник, преминал е на страната на Дойче веле! Само Костя Капейкин знае истината за Кремль, Нито един руски войник не е загинал, това са укро холограми. Всеки, който говори против Кремль, е Зеленски агент. Всеки, който хвали наш Кастадин, е национален герой! Ура и да живей българо-божково-рамзановската вечна дружба между народите. Долу фашизма, да живее анархо-фашизма! Казах! На гласовете в себе си.

93

Асан

преди 2 години

Повече пот в ученията по малко кръв в боя :)))

92

(-_-)

преди 2 години

Добре де фейковете на цивилни жертви в буча ги видяхме, видяхме и как един 'труп' пуши от камиона с чували, но някак си не видяхме хилядите жертви на руснаците.. Що така? Видяхме и няколко бронирани машини обгорели и туй то! А защо укрите просят оръжие от запада, това никой не пита, нали?

91

Анонимен

преди 2 години

Такова падение за Русия и такива загуби не е имало от Кримската война 1854 г.

90

До 106

преди 2 години

Русия не я е страх от НАТО а от свободата, развитието, прогреса, цивилизацията, които контрастират с мизерията, репресиите, терора и диктатурата в Русия. От това я е страх Русия, не от НАТО. Понеже без репресии, пропаганда, лъжи и тотален контрол руснаците досега да бяха поискали сметка от ***, защо при тях е така а в Украйна не е така, и да бяха пребили *** и кликата му с колове и вили.

89

с Русия е свършено

преди 2 години

НАТО отпусна нови оръжия за Украйна, ще ги въоръжи до зъби, руските железарии ще ръждясват по украинските полета

88

Анонимен

преди 2 години

С Путин и обкръжението му не бива изобщо, да се разговаря, защото не казват истината. Русия никога не признава престъпленията си. Не само че отрича, но обвинява противниците си, в зверствата, които нейните войници са извършили, на украинска територия. Руските фалшиви видеа отдавна битуват в нета, пропагандирайки руските военни и космически "успехи". Опитните руски фалшификатори пуснаха фейк видеа за уж, украински зверства в Донбас. Облечени руснаци в украински униформи избиват цивилни...

87

До 106

преди 2 години

Никой не ги подценява. И лудият се страхува от пияния. Тези са способни на всякакви простотии.

86

Асан

преди 2 години

Слава кокаине :)))

85

русия е провал

преди 2 години

Всеки ден стотици погребения на войничета в Русия

84

150 самолета свалени

преди 2 години

.

83

Гаварит Вызражданье

преди 2 години

Ще защитим боречката за мир Митрофанова с жив щит от руски знамена! Ще се бием до последна копейка, последен Копейкин и последна Нинова и ще си бием всеки ден жените! Напред, КГБ науката е слънце и като въздуха под наблягане за всяко живо и умряло кремльовско същество! Да живей ветерана от междусъседките, междублокови, междувилни и междуфирмени войни Кастадин Капейкин, вожд на всички Е-нтел-Е-гентни клошари, магинали и ултраси! Няма да работим, няма да учим, за да сринем фашистка България! Долу

82

1500 танка на кайма

преди 2 години

.

81

Анонимен

преди 2 години

Нищо не разбирате! Това е многоходова операция на кремълския гросмайстор. За няколко седмици жертва една трета от армията и половината от техниката си, за да позиционира по-добре царицата, тоест себе си. Руските жени ще народят още пешки.

80

Morski

преди 2 години

Така, така! Скоро и за зверствата ще признаят!