79

Слънчоглед ще расте

преди 2 години

ще расте над агресорите, символа на Украйна.

78

Много от тях все

преди 2 години

още лежат по полята на Украйна.

77

Над 180000 откачалки

преди 2 години

.

76

Анонимен

преди 2 години

Те загубите ще стават и все повече. Единствения изход е пълно и безусловно изтегляне.

75

Над 18 000 трупа

преди 2 години

на монголоидните рушкиФашизоиди няма да имат възможност да убиват опят.

74

Анонимен

преди 2 години

Песков лъже. Няма такова нещо. Подкупили са го американците и е станал предател. Червената армия е непобедима и ако иска за три дни ще стигне до Брюксел. Обаче не иска, защото руските войници са добри по душа и внимават да не наранят някой цивилен. Затова се оттеглиха от Киев.

73

Ленд енд Лийз !

преди 2 години

САЩ одобряват закона Ленд енд Лийз като от ВСВ срещу Хитлер в помощ на Украйна !!! Сега вече загубите на руснаците наистина ще станат огромни !

72

Анонимен

преди 2 години

Песков просто е искал да каже, че загубата дори и на 1 човешки живот е тежка загуба ... Но тpoляцuтe от Koзяк имат акъл, колкото на пиле от "Градус" ... Ето затова сме на тоя хал ... Масов пилешки интелект ... :)

71

На Песков

преди 2 години

Пясъчните му кули взеха да се сриват !

70

Майдан

преди 2 години

А овчето стадо скоро ще огладнее и ще заблее друга песен... ще се обърне плочата и ще почне да прозира истината как сме помагали на украински неонацисти и че все пак руснаците имат справедливи искания, които не бяха взети предвид от запада, който играе по свирката на американците - същите тези американци, които забъркаха по едно и също време конфликтите в Сирия и Украйна. Прочетете отвореното писмо на Путин до американския народ от 2013 г. и ще осъзнаете колко пъти руснаците предупредиха

69

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите и добивам много ясна представа за това какви неадекватни и малограмотни индивиди населяват тази държава.Седнал пред компютъра и пише ли пише...неграмотни небивалици а и още малко ще си и повярва.Затова нашата хубава Родина след няколко години няма да я има.То с ***,крадци ш мафиоти държава не се прави!!!А като си помисля само че 99% от вас не знаят абсолютно нищо нито за територията/не държава/ Окраина,нито за техния национален "герой" Бандера направо ми се плаче!!!

68

Анонимен

преди 2 години

Злото трудно си отива от това кълбо, за жалост.

67

Анонимен

преди 2 години

Офицерите са 20% плюс 7 генерала

66

Анонимен

преди 2 години

Същия тоя дни преди 24 се кълнеше по ТВ, че нямало да нападат Украйна. Изобщо не му вярвам на нищо. Претърпяха огромни загуби на техника на войници на север. Сега се струпват долу в опит да вземат домбас и евентуално части от черно море . До дни ще стане голяма патаклама там според мен. Тоя лисунгер неможе да ме излъже мен. Добра воля:))) Добър шамар изядохте

65

Колко

преди 2 години

Колко от тези тук, от Путин промит мозък ще плачат за Путин Русия? Честно, чакам голям рев да пада. То нали Путин армия не нападна Украина и нищо ама нищо не прави там! Искам рев путинова роби тук. Почвате веднага, че утре ще бъде късно и смешно! И докато оплаквате Путин изверга, си помислете ако нещо ви е останало като мисъл що за хора сте? След 50 години руско робство тук, тези плачат за робовладелците си. Е няма такъв народ!

64

Анонимен

преди 2 години

Тук пишат главно лyди и/или пияни хора. Става въпрос и за коментари от двете страни. Никога не съм чел толкова злобни и повърхностни коментари. Това е нивото на България.

63

Анонимен

преди 2 години

Русия е готова да си плати цената, за правото да е велика и независима държава.И ще си гарантира, че няма да има НАТОвски държави с насочени срещу градовете и ракети, с време за долитане 20 мин.А нека ялови ентелегенти сметнат, колко човешки живота за това може, и колко е преразход.А интелигентни не са. Думата носи смисъл, неприложим за описаните същества. Няма нужда и да обиждаме овцата, когато се сблъскаме с офсъ. Имитацията само прилича, но не и по същност.

62

Светозар

преди 2 години

Песков, да не философства, а да отговори на един въпрос. Дъщерите му, защо имат американско гражданство и живеят в САЩ, а синът му в Париж ?

61

Анонимен

преди 2 години

Едно нещо ще ви кажа за българските русофили, и сам Путин да излезе и да признае за жертвите, кланетата и всичко, пак няма да повярват и пак ще го хлевоустят. Това са толкова сбъркани и морално деградирали хора, че няма никаква надежда за тях. Глух клон на еволюцията, загубили всичко човешко в себе си.

60

Бат- Баян

преди 2 години

След войната голям глад ги чака руснаците. Ще ядат шишарки и брезова шума.