119

Анонимен

преди 2 години

До Ванга- Лъжец! Това не го е е казала Ванга, а още Нострадамус. И предрече че Ванга ще е руска маша.

118

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Две джуджета- При война, първата жертва е истинската информация. Който вярва че е прочел истинска информация при война, е наивник. Да не говорим че и мейнстрийм медиите, последните години са същите както путиновите. Но едно не може да се отрече-, че по-дребното непрекъснато иска да въвлече света в Световна Война, без да има никакви шансове за друга "победа". А снабдяването му с оръжия не води до нищо освен повече разрушения за Украйна и жертви от двете страни. Това е неоспоримо!

117

Ванга

преди 2 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...

116

Анонимен

преди 2 години

Ко?Не!

115

до 150 по-далече от

преди 2 години

Да прав си за по-далече от Русия,но нали не искаш Борисов?Защото там отиваме пак в Русия.Кой направи с 3 миларда наши пари от Българския бюджет газопровод на Путин?!

114

Жалко за Русия...

преди 2 години

Единственото нещо, което Путин съвсем успешно мачка, е собствения си народ!!!

113

по-далече от Русия

преди 2 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

112

Две джуджета

преди 2 години

Докато не свърши войната няма да се разбере кое двете джуджета- дребното или по-дребното-, е по-зло и нагло! И кое от двете е натворило повече разруха за Украйна и света. Чак след задълбочено разследване ! А истинските подстрекатели са други!

111

Анонимен

преди 2 години

В България все още на частника се гледа като на измамник.Всичко дойде от това,че някои получиха цели отрасли от партията,а тя е една да не се заблуждаваме,че други са били на власт.Комунистите се събудиха капиталисти за един ден.БКП се прекръсти на БСП и създаде нови сателити СДС,ГЕРБ,ДБ и много други да не ги изброявам,все комунисти.Бизнеса е сепариран и нови играчи не се допускат.При това положение никой иситнски западен или източен капиталист няма да си донесе парите и да инвестира в България

110

Айдеее

преди 2 години

И ти си путник !

109

до 138

преди 2 години

Не е така.Така е в България дето си го описал и ти казват,че има капитализъм.В България няма истински капитализъм,няма и демокрация.Разрешиха да можеш да се трудиш сам,не е всичко да е държавно както беше едно време.Ако си гъвкав намираш начин,въпреки спънките от администрацията.Едно време нямаше право бус да имаш,камион абсурд!А да си покажеш паспорта и да минеш границата,ей-така за да пиеш едно кафе дето се вика в чужбина беше невъзможно.Има доста неща дето разрешиха,но няма капитали

108

Шок

преди 2 години

Признавам си, че съм от пост-социалистическото поколение, чието съзнание бе дълги години промивано с тезата, че руснаците са непобедими. Лично аз, когато руснаците влязоха в Украина, смятах че цялата "война" ще продължи максимум ден-два и украинците ще капитулират. Е, всичко това излезе една голяма измама.

107

до 137

преди 2 години

Я прочети кой генерал води севера срещу юга през войната в Корея и тогава ми говори за протекторат.Руски или китайски а?!Освен това мир не е подписан и са във война все още.Това,че Китай ги храни днес Северна Корея е друга бира и че е социализъм.

106

до 134

преди 2 години

Абе нито американци нито руснаци ни мислят доброто,ама като погледнеш как се развиват нещата и трябва да избереш по-малкото зло.Погледни как е в Северна Корея и в Южна Корея след войната и си направи изводите.Където стъпи руски ботуш,после години бедност следват.Америка поне инвестира после и има шанс за напредък.Социализма е до един етап-панелка,работа,кола-това е.Нагоре не може!Второ жилище не може.Фирма не може.Частно да работиш неможе.Не се развиваш повече.Капитализма е друго,а ко си кадърен

105

Анонимен

преди 2 години

Не може в 21 век да се водят такива войни без никаква логика.Това е отживелица и няма смисъл да бъдат избивани толкова хора.Това трябва да си остане в 20 ти век.Надпреварата трябва да е в науката,постиженията в космоса,а не да се избиваме като ***.Я си представете,че дойдат извънземни,какво ли ще си кажат като ни видят:''Тия на тази планета все още се избиват и са доста изостанали''

104

Алекс

преди 2 години

Русия е упорита.Трябваше да минат години,за да си признае за зверството в Катин.Ще си признае и за престъплението в Буча след години.Украйна не е антируски център.Украйна иска да се развива като свободна и независима държава.Отказва да е руска колония.Това е истинската причина за руското нахлуване.

103

Анонимен

преди 2 години

С Русия е свършено по този грабителски и варварски начин дето се управлява.Самите руснаци ще му скочат на Путин и ще го свалят.Никой не е тръгнал да напада Русия,нито западът,нито който и да е друг.Просто времето на тези режими изтича,включително и това на Китай и Северна Корея.Младите няма да ги търпят такива диктатори.

102

Анонимен

преди 2 години

Peskow взе да признава за жертвите на руската армия,доста момчета си отидоха за нищо.Скоро ще признае и за мъртвите цивилни,идва му много наведнъж да казва истината.

101

Анонимен

преди 2 години

До с Русия е свършено - запада я пее тая песен от 250 години и нищо! По-вероярно е след икономическата война със запада да е свършено.

100

(-_-)

преди 2 години

Не се осъзнават в каква клоака са, тръгнали Русия и Путин да коментират.. Божее колко народ с половин мозъчна клетка на тоя свят..