195

Krom

преди 2 години

До Боби - не бе човек, направо ще прихна! Знаеш ли какво е гь/он/сурат? Погледни в огледалото! Значи - руски "малцинства" странно се появиха във всички пост съветски републики. Сценария е идентичен навсякъде. Навсякъде руснаците ги въоръжават и побутват - после - изкарват ги жертви. Например - Абхазия? Защо до 2014 г. в Украйна нямаше "фашизъм"? О, вярно бе, анексираха им Крим. Пробутвай си кремълската пропаганда на тея които я приемат. Да, зло са и е очевидно не руснаците а управниците им.

194

СМЕХ....

преди 2 години

ТОЯ БОБИ ЛА"" "" АРА И ЕДИН ДЕННА ВОЙНА У УКРАЙНА НЕМА ДА ИЗКАРА...... ХАХАХААА....

193

Анонимен

преди 2 години

Русия от 8 години се опитва да замести елементарни западни продукти и не успява дори хартия за принтери да произведе, ти ми говориш за ривърс енджиниъринг :)))

192

дяконЪ

преди 2 години

Мдааа май намирисва Буча, като онези "загиналите" на Змийският остров с ", а после живи здрави.Или пенсионера "премазан" от танк, който 2 дни след случката разпалено обясняваше прав, как му премазали тялото....2 дни!!!Надявам се да е провокация и това и даже искрено вярвам поставяйки и съпоставяйки видяното без да съм експерт ......

191

Анонимен

преди 2 години

даже и в статията го пише - няколкостотин джейвлина са 100 милиона долара. Това оръжие е кошмар за всеки руски танкист още отпреди войната. Толкова по въпроса за старото, неработещо, излишно и т.н. западно оръжие. А по ленд-лиза един Господ знае какво още ще им пратят.

190

Krom

преди 2 години

До Гадна война - прати клипа на "Боби" - той тук е застъпника на руската супер- и хипер- мощ. Е, не отговаря каква е причината тези деца - защото на 20 години още са деца, да изгорят в антиките с които ги пращат в Украйна. Но, инак е компетентен. Оправдава всякак Ботоксовия убиец. Нищо, че момчетат *** заради чистата кражба на ресурси която Путин гръмко нарича "денацификация", но в края и всичко ще замине в Газпром.

189

Анонимен

преди 2 години

Никога повече фашизъм!

188

Анонимен

преди 2 години

223, на мен ми е по-интересно ако излезе така,че украинците са трепали цивилни какво ще казвате тогава и как ще се оправдавате....

187

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да се откаже, дори и при удвояване на планираните жертви.Отделно вярва, че е освободител, за това по голямата част от жертвите и, ще са по тилове и засади. А там е такава употреба на митингуващи неопитни млади, от професионални диверсанти и укро агенти, че взривява усещането за достойнство и почтеност, на всеки що годе нормално формиран в ценностен план индивид.И понеже в военен план Укрите губят, то запада подготвя намесата на Полша. Срещу това се прегрупират Руснаците.

186

Анонимен

преди 2 години

Всеки военен артикул има ГАРАНТИРАН СРОК(не бъркай с гаранционен)---------Абсолютно правилно. А на руските войници в Украйна, както се оказа, даже част от дажбите са им с изтекъл преди няколко години срок. Техниката е масово от времето на СССР. Това са не 20+, а 30+ години. Можеш да попрочетеш анализи в какво състояние е била голяма част от тази техника още по време на войната в Грузия, въобще не говорим за сега. Мисля, че немците и поляците са съхранявали старата си техника дооста по-добре.

185

Алекс

преди 2 години

Путин оказва натиск,но руските войници вече разбраха,че Украйна не е Крим.Доста руски танкове са изпържени и много рашисти отлетяха към вечните ловни полета.Няма желание и мотивация да се бият.На практика операцията приключи.

184

Финландеца

преди 2 години

До БобиСкоро го казах на един путинофилски болен мозък, сега ще ти го кажа и на теб - Щом толкова много си фен на Россия, вземай си багажа и към Москва. Там отивай доброволец, кажи им, че си много вещ в областта на гледането на руски тв канали, ю тюб и тик ток чеченски спецназовци. Та записвай се в непобедимата червена армия и отивай лично да се правиш на *** в Украйна! Срам ме е, че имам такива сънародници като вас бе, путински мекерета! Оня *** нападна мирна страна, вие му се кланяте!!

183

СМЕХ....

преди 2 години

ПРИ СОЦИАЛИЗЪМА И ПУТИН----НЯМА "ЗАГУБА" И "ОТСТЪПЛЕНИЕ"!!!!.. ИМА САМО---"СМЯНА НА НАПРАВЛЕНИЕ НА УДАРА" И "ПЛАНОВИ ЗАГУБИ" !!!!!АМА, СТЕ ПРОСТИ, ЕЙЙЙ..... ОЩЕ ЛИ НЕ СТЕ НАУЧИЛИ "..." "КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФРАЗЕОЛОГИЯ".... ХАХАХААА....

182

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами нормално е "великият кремълски фетиш" на 9-ти май, когато сталинският комунизъм почерни живота на половин Европа "освобождайки" я от фашизма, да иска да бъде затвърден с нов фашистки акт, за радост и национално вдъхновение на зомбираното крепостно селячество в Раша и за оправдание на престъпленията на кремълските военнопрестъпници ... !!!

181

Анонимен

преди 2 години

Навремето Япония побеждава Русия и то категорично. Примери има, хич да не е. Русия даже губи ПСВ.

180

Зоро

преди 2 години

До лесно еСега ще видим дали рассияните ще ударят военните конвои превозващи танковете и БТР-те от Чехия. Силно ме съмнява да са чак толкова ***. Браво на чехите, винаги съм ги уважавал!

179

Krom

преди 2 години

До Боби - 200 - пак си ***/мотен. Дори в Съветския съюз има по добри от Зайцев снайперисти - например украинката /специално за теб повтарям - украинката/ Людмила Павличенко. За немеца Матиас Хетценауер който започва чак 1944 г и се разписва около 350 пъти - да не говорим. Но какво общо има това с въпроса? Ставаше дума за "обичта" която руските съседи рано или късно започват да изпитват към руснака. Както и за причината да измират 20 годишни руски момчета. Това го оправдавш, нали!

178

Анонимен

преди 2 години

Ваня, хайде сега това го обясни на Шойгу и Герасимов. Явно не са се сетили, та сега им тупти сърцето и се чудят кога ли ще им теглят куршума :)))

177

Анонимен

преди 2 години

И как под 40млн вече укрофашистия ще победи Руската 140 милионна империя-----Как ли? Ами, виж Първата чеченска война. Чечения я спечели, а Русия беше даже по-голяма сила от сега :)

176

Ваня

преди 2 години

До пфффф-9 Ти си невежа! ЯО е част от въръжението!? И тук се води не обикновена война , а --специална операция! Иначе щеше да има бойни роботи, много РЕБ, масирани удари на авиацията, както и масво използване на СВ.........! Ти виждал ли си как се превзема голям град??? Сега Русия само ги гали лекичко! Иначе всичко ще свърши за 30 минути!