215

хъхъ

преди 2 години

Русоробите смениха плочата. Не било "денацификация" на Украйна, а война срещу САЩ. Брех...поне като ви плащат, осъзнавате ли колко смехотворно звучите? Вчера на сборището на възраждане, платените знамемахащи гледаха встрани от камерите, да не би някой познат да ги види и после да им се присмива...

214

Азовски генерал

преди 2 години

Съжаляваме, но няма да сме готови за парад на 9ти май, Москва ще я вземем най-рано към 15-20 май.

213

Анонимен

преди 2 години

На руските фашисти още им се привижда победа. Свършени сте, рашисти!

212

аз

преди 2 години

На 9 май Жужо ще увисне на бесилото!

211

отец Нафърфорий

преди 2 години

Аз зная че руснаците копаят окопи на руска територия в района на Белгород , може би това ще е план С, а в Киев вече шият парадни униформи , от Белият дом са им казали да са готови .

210

невзоров

преди 2 години

На парада на 9ти май ще марширува Путин отпред в умсирителна риза и 3 набити спринцовки в задните части. Санитарите ще вървят след него с големите инжекции.

209

Анонимен

преди 2 години

(в Русия има малка дефлация от няколко дни насам) - от няколко дни ама в колко часа се е появила горе-долу? Ипотечните кредиди са им към 20%, БВП от началото на годината до сега -15%. Как си представяш да хвърляш един куп ресурси за война и да нямаш отражение на икономиката? По пленумите ли ви ги обясняват тези неща, че имали дефлация?

208

Анонимен

преди 2 години

Без оправдания за жертвите на който и да е конфликт, но ми иде малко множко някой, който избива населението на цял един континент за да добие ресурсите само за себе си и единствен в света е използвал атомно оръжие срещу мирно население да ми се прави на светец! Няма как да сравнявате икономиките на държава, на чиято територия се е провела единствено братоубийствена гражданска война и такава, на която почти целия свят се е изредил да превзема, побеждава и да избива населението й.

207

Анонимен

преди 2 години

Статията очевидно показвва ЖЕЛАНИЯТА на писалия я. Путин не води войсна с Украйна и няма никакво желание да я приключва до месец, войната е с американския долар, другото е второстепенно. И до момента е успешна - доларът губи доверие, САЩ реализира инфлация, нечувана от десетилетия (в Русия има малка дефлация от няколко дни насам). "Работещите" санкции работят именно против долара, дори не и против еврото, макар че САЩ има по-малък оборот с Русия отколкото Европа.

206

До Боби

преди 2 години

Горе долу си прав. Уж всичо имат ама е с такова качество, че по добре да го нямат. Дори не могат да копират като хората. Огледай с около теб и виж колко руски неща има. Друг е въпроса 'западните' неща къде се произвеждат. Да, изнесоха си производствата но пак са по техен лиценз.

205

ист

преди 2 години

Девизът на дребния - *** но победи. Победата иска жертви - животът на другите не моя.

204

Анонимен

преди 2 години

Две седмици след началото на операцията в Украйна по данни на всички западни и американски служби руската армия беше бита, разбита, бягаше ревеше... Месец по- късно мощния запад все още не може да се справи с жалките остатъци от путиновите войничета. Айде ся кой лъже? И защо борците за свобода не утре.паха Путин както Садам, Кадафи и Бен Ладен? Къде е демокрацията, която в момента цъфти в Либия, Афганистан, Ирак? Лицемери, лъжци и измамници - западни (български) политици.

203

До Смех

преди 2 години

Ние реално сме в Запада ако не знаеш членуваме в ЕС и НАТО. По скоро въпросът е вие какво правите тук а не сте при касапите у руско? Ама дори и те не ви искат, нали?

202

Шотландски боец

преди 2 години

Никой не показва недоволството на Републиките в Рускатата Федерация! Има много протести в Чечня, Татарстан, Ингушетия и др.

201

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента САЩ да дадът на Украйна Томахоук и една да падне в Кремъл и войната ще свърши .

200

Krom

преди 2 години

До Ваня 239 - къде викаш са убити тея руски войници - на съветска или на полска територия? Питам за един приятел?

199

еврогей

преди 2 години

Поради липса на победа джуджето психар отменя парада на девети май.

198

ха-ха-ха

преди 2 години

Руските военно технически мероприятия се превърнаха в спецоперация по денацификация която в крайна сметка се *** в специални погребални мероприятия на изоставените руски трупове с помоща на гарвани и кучета.

197

Krom

преди 2 години

До Анонимен 233 - малкия ти "проблем" е, че по това време за което мечтаеш на запад сигурно вече ще боравят с лазарни оръжия. Въобще, на любимите ти колхозници високо-технологичните оръжия не са им силната страна. Ако могат нещо да откраднат или копират - това е. Жалки са. Както и вие - феновете им.

196

Ваня

преди 2 години

До Финландеца2-99 Не знаеш,ноо чети! 1.В Катинската гора са убити точно - 2104 човекаи то пленници!!! Има писмени справки за имената,професиите им, къде са пленени и тн! Останалите до почти 22 000 са убити в лагерите/научи кои са/! 2.Тоова е отгворът на Сталин заради убитите/посъщия начин/ 62 000 руски войници от Полша през 1921г!