39

Русия

преди 2 години

Тоя път и на хартия няа да бъдат. Затуй ши са с 5 стинки по ефтини

38

G

преди 2 години

На гол тумбак, Ф16-ки на хартия!Оставка!

37

Зозо

преди 2 години

Асан каза, че пари има. Направо да ги поръчат, какво чакат :))))))))))))))))))))))))))

36

до 34

преди 2 години

Всеки самолет може да се модернизира до неузнаваемост и с функционалност, непонятна за самолет дори от 2010-та. Ама *** не разбира и си лае как това било самолет от 70-те. Хубаво де, ама Блок 70 има толкова общо с първите Ф-16, колкото телефон с шайба с последен модел смартфон. Ама айде, нека си мрънка ***. А нашите Мигове са телефони с шайба. За ***. Не е зле и да знаете, че Ф-16 идва с поддръжка тук у нас в цената. А не да наливаш милиарди в Русия за ремонт на телефони с шайба.

35

Анонимен

преди 2 години

Евтино то ще излезе скъпо в крайна сметка, искате тук да е фронт към РФ но Ердоган тука няма да остави някакви подлги да му осерар земята дето си е заплюл

34

Анонимен

преди 2 години

Ако ги доставят, както доставиха старите е все едно колко струват. Парите потънаха.

33

До 36

преди 2 години

Твоята баба сигурно си я оставил в някое село на братята роми, докато береш ягоди в Англия. Така че трай. Много евроатлантици като теб са готови да продадат всичко родно, за да има за тяхното кравофилско дупе. Не се извинявай и оправдавай! Ясни сте ни! Хайде, бягай сега и чинии да миеш

32

Анонимен

преди 2 години

До СТРАНДЖАТАЗабрави да кажеш само че каракачанката си напълни джобовете.

31

виден путинолюб

преди 2 години

До Мислител че сваляш ти, гащите не мож си свали без чужда помощ цольо драгойчев

30

до 33

преди 2 години

Моята баба не крета с 50лв. за Великден, защото не е била цял живот аху-ихи в ТКЗС-то да чака на държавна хранилка. Какво да я правим твоята, като е със соц мислене?! Който е със западно мислене от едно време, има висока пенсия. Толкоз.

29

Анонимен

преди 2 години

До ХасанчоЕ да де ама корупционната схема е друга.

28

Анонимен

преди 2 години

Трябва да обучим пилоти. Лошото е, че повечето от нашите са свикнали на антични Миг-ове и няма как да се приучат на F-16 Block 70. На хейтърите ще кажа, че това е топ енд самолет с последен писък на модата авионика и няма нищо общо с F-16 от едно време. Това е F-35 в шаси на F-16. Попитайте московските пилоти как се оcиpaт като става дума за F-16. Иначе колкото повече, толкова по-ниска цена. Логично е. За още 500 милиона ще купим още 8, после други 8- за 300 и така.

27

Анонимен

преди 2 години

В интернет вече има снимки от летище София как изнасяме оръжие към Украйна. Така че явно сега краварите са казали, че трябва да си купим ново от тях. Е, бабите ще кретат с 50лв за Великден, ама да са учили за евроатлантички!

26

Анонимен

преди 2 години

Кой купува нещо,което вече е платил,не е получил,но плаща за още?! Костовите сороси от ДБ, БСП, Харвардката Куролация и Чалгарите,герб. Един ден всички вие ще носите наказателна отговорност за това.

25

анонимен келеш

преди 2 години

Руските тролчики така и не искат да проумеят,че България е в НАТО:):)Няма вече Путин,Мутин,СССР:):):)Русия е враг на НАТО,съответно и враг на България.Онези там на Копейкин къде развяват руските байраци са много минимална бройка маргинали,родоотстъпници:)

24

българина

преди 2 години

аз пък казвам рефврендум за нато, така ще забогатяваме с 3 млрд всяка г от задължителната покупка авансоово на краварско оръжие! докато не станем 189 пр дълг бвп, няма да ни оставят намира, все пак сме колония

23

.

преди 2 години

Да не сте посмели!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Новият ви самолетоносач, обаче, ще е малко по-скъп, с няколко милиарда отгоре. Трябва да имате все пак откъде да излитат новите ви изтребители. Те не са пригодени за българските летища и писти.

21

Мислител

преди 2 години

Купуването на американски самалети е рисковано, както и на руски междувпрочем. Нали не смятате че в самолета няма таен код който държавата произовдител може да активира и самолета да падне като круша? В това отношение най-сигурни биха били шведските самолети, не че шведите също нямат такъв код, но вероятността да се наложи да ги ползваме срещу тях е нищожна. Докато за американци и руснаци изобщо не е така, утре може да се наложи да сваляме техни самалети.

20

Опааа...

преди 2 години

Не е луд тоя дето яде баницата/ФАЩ/...а е луд тоя който му я дава/ ДъБъ/....!!!! ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛЯ !!!!!