79

Що"Да"Вида

преди 2 години

От Google, F35 с пълна наземна подръжка, части, ремонт, максимална цена 130 милиона, нашите Ф16 210 милиона.

78

Анонимен

преди 2 години

Предавай скапаните мигове на Украйна и да взимаме ф18-ките със солидна отстъпка, ако не и без пари, ама "само с ядене не става" и с харвардски усмивки, също. Требе у кратуната да има нещо в повече от задунайские вечера.

77

Анонимен

преди 2 години

Предните 2млрд., а тези 3млрд., кое е по-евтино, бре?

76

Анонимен

преди 2 години

По- евтини щото са от рециклирани материали ли? Или са по- евтини щото половината им части са спестени?

75

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Това е хубаво но след толкова години няма да има смисъл от тях , трябват ни сега . Ако не беше тая война нямаше да се разбере че Радев е главнокомандващ на два автобуса тумбаци старшинки които си чакат пенсиите в някой ГСМ и продават нафта на черно . Нямаме оръжие , хора ,опит . Трагедия

74

Анонимен

преди 2 години

Тото, приземиха се заедно с 150 руски самолета, в резултат на което в момента окупаторите разполагат с ограничени бройки, които могат да използват само нощем. Като последица от това 1. гравитациооните бомби вече не падат над украинските градове, 2 - Окупаторите хабят от скъпите и лимитирани ракети и 3 - в комбинация от двата фактора по-горе, Путин пали свещички в бункера да не ги нападне някоя трета страна, приятел.

73

Анонимен

преди 2 години

Важното е че след 80 годишно прекъсване, най-сетне България ще имаме бойни самолети, а не руски курници които ги свалят на цели пачки в Украйна.

72

Тото

преди 2 години

Някой видя ли че Украина имаше 100 самолета с малко ракети и дронове за 20 дена всички се презимиха завинаги. Какъв е смисъла на тия пари на вятъра.

71

Анонимен

преди 2 години

Не искаме нито нови, нито стари! Искаме си платеното до момента обратно! И никакви отношения повече със световният крадец и насилник - САЩ!

70

БСП са ани НАТО

преди 2 години

Ясно защо е критиката откъм БСП - защото БСП са русофили и ако е до тях биха ни изкарали и от ес и от нато и щяха да карат ВВС да ползвама старите *** Миг още поне до към стотната им годишнина, а нас обикновенните граждани щяха да си ни затворят в гранниците и да си ни рекетират с ток, с парно и всеки ден да ни обясняват колко велики били Русия и Путин - сиреч като Молдова - и така докато народа не ги изрита с камъни от парламента както стана в София през 1996-та година.

69

4040

преди 2 години

Някой вижда ли че България УМИРА бавно, няма пари, няма хора, няма стратегия за развитие на каквото и било. Какви са тия таралясници и такса спокойствие дето плащаме.

68

Дидо

преди 2 години

Лъжетеееее

67

...

преди 2 години

Добре де, не е ли малко раничко да купуваме нови самолети при положение, че те още старите не са дошли!? Дайте да видим да дойдат първо старите, че вече 4 години ги чекаме и нещо не идат! Така, че я купете некви смолети дето ще дойдат в близките 5-10 години! Инак след това само за музея ще стават евентуално!!!

66

Анонимен

преди 2 години

До 63 Дзивко: да, така е. Електрониката се подновява. Това е като БМВ-тата. Има БМВ версия 3 от 60-те, от 70-те, от 80-те, Та до 2022-ра.

65

Анонимен

преди 2 години

За тия пари поне на цветна снимка да пратят този път

64

BG

преди 2 години

Едните т#ъпи ,другите още повече,пари за самолети ще дават,сигурация,те Русия като докара корабите около Варна и Бургас,НАТО ще ни изпрати и самолети и танкове и хеликоптери без пари

63

Анонимен

преди 2 години

Единственото по-лошо нещо от войната с американците, е сътрудничеството с тях.

62

Анонимен

преди 2 години

По-евтинко като за приятели, един път вече ни уважиха и им хареса.

61

Gf

преди 2 години

Проверете цената на полските Ф35 и я сравнете с цената на потенциално нашите Ф16. И между другото САЩ нищо не предлагат. Те заповядвад да се купят. Има огромна разлика. Ако някой си мисли, че войната е заради украинския народ се лъже жестоко. Войната се поддържа само заради оръжейния бизнес и влияние на САЩ. И полетяха празните чекове

60

bbb

преди 2 години

А къде са "старите" Ф-16, още ли са само чертежи?