42

Анонимен

преди 2 години

Ес и нато направиха войната но сега вината е на друг. Крадеца вика дръж крадеца.

41

Krom

преди 2 години

До Анонимен 44 - нищо подобно пенсионере! Наглост е с "правото на по силния" да влезеш в суверенна държава под измислен предлог за да заграбиш територия и енергийни ресурси. Ти също знаеш какъв ще е отговора - просто Европа ще спре целия си внос от Русия - ще бъде скъпо, но ще го направи. А твоята мила Русия ще коленичи пред Китай с протегната ръка за да си продава изкопаемите.

40

Анонимен

преди 2 години

Къде да им го сложат това оръжие?

39

Анонимен

преди 2 години

Тези войници са по договор и добре платени.Имат жени деца роднини.0 ще има сложили оръжие.

38

Четете класиците!

преди 2 години

До: номер 16 Аз не коментирам. Аз само цитирам. Всеки сам да разсъждава и да си вади изводи трябва или не трябва да подкрепим Украйна. Всеки да се допита до собствената си съвест... ако има такава.

37

Анонимен

преди 2 години

Месю Мишел, военно престъпление е нагло, пред погледа на цял свят, да даваш непрекъснато оръжие на войските на Украйна да се бият до последен войник, да им изпращаш последните образци средства за ПВО и ПТО, наемници професионалисти и същевременно да блокираш 320 млрд.евро на руснаците, за да фалират. Наглост е в тази ситуация да искаш договорите за закупуване на газ да се изплащат в евро и долари при блокирана търговия с Русия. Знаете какъв ще бъде отговора при притискане на Русия до стената.

36

Анонимен

преди 2 години

Подходящ момент руската агентура да си освежи редиците в ЕС ахахах

35

Гогол

преди 2 години

"Мъртви души" винаги е била реалност!!! Но кои са мъртвите души? Купувачите? Продавачите? Самите употребени! Бащицата царь - Кашчей Безсмертний!! Това е въпрос на който всеки има различен отговор.!.

34

Правда

преди 2 години

До Анонимен вие сте напълно дезинформиран и заблуден или умишлено заблуждавате и клеветите невинните жертви от Украйна с според лъжливата пропаганда на Руския диктаторски престъпен явно фашистки режим, който чрез измами и клевети се опитва да припише своите военни престъпления на жетвите си, както правят и ислямските терористични групи от Палестинска автономия Сирия Иран ИДИЛ Ал-Кайда и др. нео-нацисти, въоръжавани от Русия военно престъпници срещу Сирия,Израел,Украйна Грузия,Армения,Афганистан

33

Дух куче

преди 2 години

Който положи ще му го сложат и после ще го гръмнат в капачките за награда, тест за интелигентност. Руснаците ще избомбят всичко наред докато не си стане здраво, от укрите зависи кога е нкъде ще спре фронтовата линия, това трябва да е пределно ясно. Те трябва да си го сложат където не огрява да бъда натиснат спусъка.

32

Софиянец

преди 2 години

Който бяха от Руслямска държава - получава обежище в ЕС!

31

Анонимен

преди 2 години

до Любен Пандев - ние сме про-руска медиа и симпатизираме на руснаците. Като не ти изнася - оди да пишеш някъде другаде.

30

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 2 години

ИЛИ БЯЛ ЧОВЕК В ЕВРОПА, ИЛИ ИЗПИСАН НА ПАМЕТНИК НА НЕЗНАЙНИЯ ВОЙН ЗАГИНАЛ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА УКРАЙНА? СЛЕД РАЗПАДА РАША ДА СИ ИЗБЕРЕ ЗА НОВА СТОЛИЦА АНКАРА ИЛИ ПЕКИН.

29

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се предават само като свърши пиенето

28

МАРИЯ

преди 2 години

От 120 хиляди "велика" Укро Армия край Донбас която се готвеше да нападне Донбас на 8ми март, ако Русия не бе атакувала първа, са останали едва 35000 , още толкова са избити а останалите са сложили оръжие пред Русия !До момента нито един Руснак не е дезиртирал в отсрещния лагер.

27

Анонимен

преди 2 години

завячера една бригада на урките се е предала 260 човека, вчера около 45, а аз за руснаци да се предават не съм чул още. пропагандата на западните медии е просто жалка

26

Солдат

преди 2 години

Колко е социала към убежището? Покрив над главата, храна и пиенье безплатно ли ще бъде? Щото ако трябва да бачкам за тва убежище - cеpeм ти на убежището развийш ли.

25

Любен Пандев

преди 2 години

Който "мисли", че "не трябва да заемаме страна" или е воайор на насилия, което е перверзно, или е *** което е престъпно, или не е способен да мисли.

24

Питър

преди 2 години

Голяма грешка

23

Смях

преди 2 години

Какво убежище ще им даде, та те от 93 год си ходят където пожелаят? Който има пари отива, където си поиска от тях. Може би джендърите си търсят нови любовници?