62

Анонимен

преди 2 години

Украинските бежанци ще заживеят дружно с Руските войници в Западна Европа!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Е те армията на алкашите направо да влиза в НАТО

60

Анонимен

преди 2 години

Остава и Русия ако покани ЕС и Нато да влезне в Русия. Русия ще влезне в Ес и Нато но с оръжие а не като сложи оръжие.

59

Анонимен

преди 2 години

Хахха, нарочно отидох в телеграм, за да видя друга гледна точка. Азовците, не трябва да живеят, за да цапат планетата.

58

Krom

преди 2 години

До Анонимен 57 - докато в "братска Русия" все още сменят пола натурално - първо самогон и после...малко срам и хайде! Но пък те дълги години лекуваха хомосексуалноста с електрически ток, все пак.

57

Пенко

преди 2 години

Тъкмо ще си сформират селца и паланки, които после ще проведат референдум и ще поискат незавависимост, последваща от присъединяване към руската ***

56

Дечифутизатор

преди 2 години

Дори да се предадат цели полкове, котио са готови ЕС да ги рани и обслужва на корем, винаги ще остане един, котйо да натисне ядреното копче;)))

55

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че ще си зарежат семействата в Русия за да дойдат в ЕС. Тези тикви в Брюксел май само приказват колкото да симулират мисловен процес.

54

Ех ама

преди 2 години

нещо няма много желаещи да емигрират към Рашата. Не знам защо, уж според средностатистическия необразован българин там било по-хубаво от ЕС и "велика страна".

53

Krom

преди 2 години

До Анонимен 55 - съвсем друго си беше когато Съветския съюз ти присвояваше златния резерв. Тогава народа благоденстваше.

52

Истина

преди 2 години

Правилно е ЕС да осигури убежище и на руските войни, които откажат да изпълняват заповеди за престъпления срещу невинни на военно-престъпен диктатор като Путин, който не само върши престъпения като Хитлер, Сталин и ислямските диктатори като нарушават Божият морален закон,забраняващ убийства,лъжи,кражби,пожелание на чужда собственост,международното право и човешките права погазват и противозаконна инвазия,терор,анексия,терор,война,геноцид,т.к.ако следват Путин стават военно-престъпници като него

51

Анонимен

преди 2 години

Костя Копейкин също е герой на Гогол, ако не знаете! И той е оживяла ,,мъртва душа".

50

IQ 3.14

преди 2 години

лелче, натуралния руснак еделщайн е опънал петалата, а немате статия. ще се глобяваме

49

Анонимен

преди 2 години

Ами и Жириновски почина днес, или поне ТАСС пусн официално съобщение

48

Krom

преди 2 години

До Анонимен 51 - но не чак толкова големи колкото твоите познания по правопис.

47

haha

преди 2 години

Руски тр*л отвсякъде тоя форум - видя се, че ако изключим атомните оръжия, в момента Полша има по-добра армия от Русия по всички параметри.

46

Анонимен

преди 2 години

Мишел може да предложи на руските войници безплатна хормонална терапия за тези които искат да сменят пола си.

45

Анонимен

преди 2 години

54: да не би да имаш впредвид измилините химически оръжия на Садам който още търсят? Питам само де, защото Ирак изнася петрол за САЩ в момента ако не знаеш та прав си измислен им беше предлога на ФАЩ за да заграбят поредната държава

44

Анонимен

преди 2 години

"Никой не може да е неутрален пред такава брутална агресия" Ах колко са наивни в Западна Европа, тук в родината на издъхналия комунизъм *** е пълно с неутралчици. Даже има цели партии от неутралчици борещи се за неутралитет. Те говорят постоянно за неутралитет и го изтъкват като най-голямото благо което може да предоставят на облъчения с руски фашизъм български народ. Неутралчици има в парламента БСП и Възраждане, пълно е с неутралчици и в президентството. Срамен неутралитет за България.

43

Анонимен

преди 2 години

Гледахте ли ги тези колко ниско са паднали, пращат с местния еконт откраднатото като телефони, злато, битова техника, часовници до жените и майките в Русия, мародери.