122

g.venov

преди 2 години

тоя еврогей що не иде да им го каже лично,държа да го видя

121

Анонимен

преди 2 години

интересно ми е какво ще правиш в западна европа, пардон в новия ислямски халифат, само името май е европа.....

120

Mен

преди 2 години

Хаха смешници са тия геьове от ЕС.

119

дедо Ташунко

преди 2 години

до анонимен 136: От ВВС досега хамериканците са провели над 250 войни и винаги на друг континент. Така, че Светлана Алексеевич да си оправи познанията, кой е раздухал най-много войни в последните 100 години.

118

дедо Ташунко

преди 2 години

на дезертьорите ще дадат убежище, но КГБ не спи.

117

Брад Пит

преди 2 години

На тия, на които им отрязаха гърлата, ще дадат ли убежище?

116

Бай Гроздан

преди 2 години

Няма как ЕС да плаща 1 милиард на ден на Русия за газ и петрол,тъй като целият свят на ден и плаща 900 милиона долара,а ЕС е дребен клиент като размера си,така че помощта за Украйна е огромна.

115

Анонимен

преди 2 години

Убежище давали! Е, няма кой да ви бере ягодите ли? Искате евтина работна ръка. Много закъсахте, май

114

Възраждане

преди 2 години

От Възраждане: Това е истината, слушайте нас: Земята е плоска и война няма. Това е инсинуация. Всъщност е операция на извънземните, които се борят против фашизма. След като Путин победи с тяхна помощ, с радост ще се предаде сам на Хага, за да отстъпи мястото си на истинския господар на света - Костя Копейкин. Тогава Велика България ще има излаз 100 морета и всички възможни ледници на планетата. Слава Копейкину, слава!

113

Анонимен

преди 2 години

Светлана Алексиевич, Нобелов лауреат: "Руснаците не могат да живеят в мир. Те или водят война или се готвят за следващата". "През 18 и 19 век Русия в продължение на 128 години води войни. Мирни са едва 72 години.През 20 век не е различно: руският човек НЕ Е привикнал към мирен живот. Той винаги е живял във война и в името на държавата - никога не е живял за се

112

Анонимен

преди 2 години

Ми като нищо ще дойдат ама с танкове,самолети и ракети.Тия откачалки си мислят,че войната е разходка.А ми тогава ще трябва да направим руския език официален вместо английския.Те англичаните и без това вече не са в съюза.Много улав свят има из топлите местенца в Съвета на Европа,в Парламента,в ЕК и по разните там колега.

111

От Възраждане

преди 2 години

Утре в 9:00 / 07.04.2022 / има решение на кметицата Фандъкова в знак на Солидарност с Украйна, над сградата на Столична община да се издигне украинския национален флаг. Също е решено и да започне преименуването на улиците около Руското посолство в София !Елате на протест за да спрем тези неини незаконни прояви . . .

110

Анонимен

преди 2 години

И за какво им е това убежище? Да попаднат в третополовия дегеннеррастки рай? Кой ще успеете да излъжете да видим.

109

Анонимен

преди 2 години

Край на Втората Световна Война: Руснаците превземат половин Германия. Идея за предотвратяване на трета: Абе, не може ли тоя път просто да ги поканим на социал в Германия без бой, а?

108

Анонимен

преди 2 години

До 131 " Сещаш ли се изобщо,как си " обработен" от " Американската демокрация" 32 г вече?-:( Убеден съм,че И идея си нямаш даже!!!-:((((

107

Анонимен

преди 2 години

Предложението е: "свобода" с корона парти и много ваксини. Накрая, то се знае на гей-парад - знаменосци.

106

Анонимен

преди 2 години

" доматена манджа на ЕС в комплект със САЩ"! Яжте си я щом няма месце в нея!-:))

105

Анонимен

преди 2 години

ЕС има велики лидери в лицето на Урсула и Мишел. Не мога да си представя по-умни и подготвени. Всичко, което правят е насочено към нас, хората. Живота, цените, перспективите! Никога не е било по-добре! Ние живеем в Рая! Боже, ако напиша още някой ред, ще започна да си вярвам!

104

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Солдат: Мамо в плен съм в Украйна.Мама: Хорошо сине, купи долари.

103

Анонимен

преди 2 години

Това " решение" на "основателите" на ЕС на Белгия и Германия ли е?-:(