33

Европеец

преди 2 години

Какво значение има че ще мръзнем и гладуваме и цената на газта, когато дъ бутча ъв Буча избива украинските дечица!

32

Анонимен

преди 2 години

Преди 1 час "справедливите" от ЕС са обявили, че ще наложат финансови санкции на Унгария за това, че е избрала не когото те одобряват. Да живее демокрацията, да живее свободата на словото и на това да избираш който искаш в собствената си държава.

31

Анонимен

преди 2 години

Удриии бай Орбане! Удриии жендрите! Велик си. Последният нормален владетел в ЕС.

30

WTF?????????????????

преди 2 години

Орбан е направо Слънчице, сравнен с Тиквун войвода, но за него няма такива статии. И знаете ли защо? Защото Тулупа е 10 пъти по-гаден диктатор от Орбан, но не му пука за България, а само да целува задните части на "началниците", да краде яко и да руши държавността. Добичето превърна България в държава на мафията. Орбан е супер демократ сравнен с нашия ***. ТОЧКА!

29

За жалост

преди 2 години

Си нямаме Орбан или Вучич тук.Или СИКаджия-орангута.н или Киро,който още повече дълбае дъното и пригласящи им *** тип Виктор Николаев,толкова!

28

Анонимен

преди 2 години

Орбан мачка жендрите и *** ценности, защото е нормален човек. Затова го мразят западняците.

27

Зозо

преди 2 години

Съд и кауш за възхваляващите Мордор форумни от//репки!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Мечтая си да имаме и у нас българския Орбан. Орбан е велик управник. Единственият нормален в Европейския съюз.

25

Фончо Тариката

преди 2 години

Значи слугите на Америка, ако бяха спечелили всичко е, цветя и рози. Явно само в медиите върви любовта към Запада, хората в Европа не са били толкова прости.

24

Анонимен

преди 2 години

Въх въх, Орбан се надигнал СРЕЩУ евроатлантическите проджендърски ****ерастки ценности и затова допринесъл за "мрака в Европа". Хаха, дал Бог и на нас такъв премиер. А вие кога ще спрете да публикувате такива ***'отски статии? Каква сериозна медия сте вие? Този "мрак" го създадоха Великобритания и САЩ с цел да разорят Европа. Та нали затова ВБ напуснаха ЕС. САЩ ако няма на кого да си продава ла*ната до 3 години е фалирала държава. Стига сте писали циркаджийски лъжливи пропаганди.

23

Анонимен

преди 2 години

хората са избрали да си живеят добре, не да си вгорчават живот с европейските 'ценности"

22

Едно към едно

преди 2 години

С нашите умно-красиви пребоядисани днес в евроатлантици комунисти.На първа линия генерал Гном,Иво(агент Ивайло) Инджев,Соломаймун Паси и Елена Поптодорова(не краде,просто си бере без да пита).Красота!

21

Вие наред ли сте?

преди 2 години

Орбан мисли и работи за Унгария и унгарците. Постигнал е две главни неща --- първо, унгарците имат работа в най-високотехнологичните сфери на икономиката и качествен унгарец няма да ходи да се унижава да работи навън, и второ - най-важното, постигнал е висока раждаемост на унгарците като никакви мигранти от Африка не са им нужни, както направиха Германия, Франция и Англия. ИСКРЕННО ЗАВИЖДАМ НА УНГАРЦИТЕ!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Като не познавате човешката история, поне не пишете! Как шотландец ще сключи договор с азиатците? Той трябва да е болен комунист, Русия е обидно наименование в Европа, варвари!

19

Вучич - 60%

преди 2 години

Вучич: Сербия будет стремиться сохранить партнерские и дружеские отношений с Россией. Я гарантирую, что в Сербии никто никогда не исключит Достоевского из школ, так как Достоевский больше всех остальных писателей в мире вместе взятых. Никто не исключит из оперы Чайковского.

18

Анонимен

преди 2 години

В Полша забраниха Чайковски и Пушкин и всякаква руска култура.

17

Анонимен

преди 2 години

Ако искаш светлина, купувай рубли..

16

Русия е велика

преди 2 години

държава! 2014 си мислеха, че младите ще легнат на запада. 2022 направиха същата грешка. Руският народ е мобилизиран и мотивиран и подкрепя Путин. Украйна ще бъде демилитаризирана и денацифицирана, и Русия ще продължи напред, това е само първата стъпка. А България - България е умираща държавичка.

15

Анонимен

преди 2 години

Боже, каква глупост изписал тоя британски "историк"...... Чудно ако изведнъж Шотландия успее да се измъкне от английското владичество и извоюва независимост и реши да сключи военно-икономически договор с Русия и разположи руски бази на територията си как ли ще реагират англичаните.....

14

Анонимен

преди 2 години

Британецът Тимъти не знам си кой какво се бърка в работите на ЕС, нали напуснаха Съюза?!