53

Анонимен

преди 2 години

Мракът в Унгария може така да се опише! За трето дете около 33000 евро, майки с четири деца са освободени за цял живот от данък общ доход, ДДС-то на лекарствата в Унгария е . . . поинтерсувайте се сами, но да знаете едноцифрено число е! А България къде е?

52

Анонимен

преди 2 години

Нъфмрай ве до битъ ко про з. Розовките пее разки очила ли да си сло им и да пляскаме че всичко е наред. *** ави *** на. И да си тананикаме пен дел соновия марш за да замажем реалноста. Про сти бройлербургери, Макдиналдс кемикъл ви е малко. Ска па ни лепимарки.

51

Жалко

преди 2 години

Орбан е слуга на Путин и дявола.

50

мак

преди 2 години

Мрак, враг, какъв патос. Защо отнемат правото на хората да избират когото си искат? Нали затова има избори в страни членки. Никой не се меси заради новия канцлер на Германия например, а само там, където не пеят във всичко в хор с ес. Сега на този "враг" ще му спрат еврокинти, та ще има за украинци да речем.

49

Анонимен

преди 2 години

Вицеканцлерът на Германия Роберт Хабек призова в обръщение немския народ - "облечете втори пуловер, карайте колела, използвайте общи пътувания с кола, изгасете фаровете на колите и не карайте кола след 8 часа вечер в градовете, защото може да ви бъде зададен въпроса - какво направихте вие? Ако икономисвате енергия това нанася вреда на Путин, защитава климата и обезпечава енергетическа безопасност и суверенитет"!

48

Анонимен

преди 2 години

Margrethe Vestager, European Commissioner for Competition - можете да направите две неща, контролирайте топлата вода на душа си, и всеки път когато спорате топлата вода казвайте "на ти, Путин" - ютюб : "Take that Putin! | Margrethe Vestager". Заплатата и е 300 хил. евро годишно, плащани от джоба на европейските данъкоплатци.

47

Анонимен

преди 2 години

Ето от кого могат да гледат сегашните в България и да се учат как да си пазят народа, как народа да ги харесва и да им гласува доверие. Иначе ако си срещу народа само за да се харесаш някъде е кофти.

46

изакан евроджендър

преди 2 години

Изаках се, но не пуснах водата за да пестя енергия и да накажа Путин - на ти, Путине! Акайте, но не пускайте водата, вместо това кажете - тейк дат, Путин!

45

Alex

преди 2 години

Живял съм с унгарка бая време. Горди хора, силни, умни. Ние, руснаците и украинците сме странно и сдухано племе.

44

Европеец, фен на ДБ

преди 2 години

Съгласен съм да стоя гладен и на студено, но да натрием носа на Путин. Тази нощ няма да пускам лампа. Ще стоя на тъмно цяла вечер в знак на протест срещу Путин. Само така ще победим Путин. Всеки трябва да се лиши от нещо. Нямаме нужда от електричество, газ и петрол. Аз карам само велосипед и седя у нас и чета книги, за да стана много умен. Нямаме нужда от коли, отопление и електричество. Така и Грета Тунберг ще е щастлива.

43

Анонимен

преди 2 години

Единственият шанс Орбан да се отърве от досадните евромрънкачи е да приемат Турция в ЕС. Тогава ще се занимават с бай Ердо и ще забравят за унгареца.

42

Евро Хомосекшюъл

преди 2 години

Мене Махмуд и Бланко много ме кефат, особено Brividi как Mahmood и Blanco се обичат в клипа Brividi 1:56 на фона на зелената енергия от вятърните ел централи и карат колела, хем значи хомосекшюъл лав си прават, хем карат колела и зелена сделка става да спасим планетата, но иначе на Евровизия според менe требе на Евровизия да дадеме първото место на Kalush Orchestra от Укрейн, да подкрепим укрейнския народ в борбата му срещу дивака Путин - да бутча ъв Буча!

41

Alex

преди 2 години

Един ден.... ще сте безработни :) вие сте СДС - срамни дупедавски слугинажи бе :)

40

:)

преди 2 години

Скоро бях в Унгария. Не е цъфнала и вързала, личи си, че е Източна Европа. И посткомунизма си личи. НО няма нищо общо с българската действителност, мутризацията и Ориента сътворени от Боко ***. И унгарците казват, че заслугата е на Орбан.

39

ШАШ

преди 2 години

Орбан не ще да се пожертва за нас.

38

Анонимен

преди 2 години

Мачкай, тази джендърска ***.

37

S

преди 2 години

Руски слуга

36

Анонимен

преди 2 години

Прочетох няколко реда... Отвратителна британска пропагандна помия.

35

amed doganq

преди 2 години

Оставането на Днес бг в интернет пространстовто допринася за мрака на Невежеството, Пошлостта, Лъжата и Двуличието на хората, които го четат !

34

Анонимен

преди 2 години

Нищо, че е стипендиант на шорош, кефи ме за джендърите.