93

ПорЦелан

преди 2 години

Унгарците просто не искат английски каучукови накрайници да им дават тон в живота.

92

Анонимен

преди 2 години

Йоана, нека ти помогна.. Победата на Орбан допринася за лъча надежда в Европа.

91

Стамат

преди 2 години

Прочетете заглавието,ВНИМАТЕЛНО!!!След като един народ защити избора си,след като един народ НЕ се връзва на ***-сорос-глобализъм...глупостите на шепата евро и американски скопци,този народ е обхванат в мрак?!!!??ВИЕ,списвачите на този пасквил,очаквате СВОБОДЕН ЧОВЕК, някога да повярва на вашите припаганди?!?!Не на дъното,под дъното е свободата на словото!Такова падение и лизачество,никога не е било!

90

Км

преди 2 години

Абе,ингилиз,откъде си сигурен,че унгарците искат либерална демокрация.

89

Анонимен

преди 2 години

Европа е обхваната от мрак заради такива алчни ку.чки като Урсула

88

George Sporos

преди 2 години

Следващата Буча.

87

Аз

преди 2 години

Ха сега и Орбан ли ще го заклеймят като враг и диктатор? Мале мале, спрете се бе хора.

86

Анонимен

преди 2 години

Що за глупаво и манипулативно заглавие, Орбан си защитава националните интереси, браво! Освен това е за православиети и семейните ценности!

85

Анонимен

преди 2 години

АМАН ОТ СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА Е Д ИОТИЗСАЦИЯ

84

Кармен Златарева

преди 2 години

Да живее Орбан,да живее разумния унгарски народ!!!

83

Анонимен

преди 2 години

ООО байчо ти *** как ги обича тези неща. Кой Орбан целува Путин на едно място, аз мога да го целуна на още по-друго място, щом парички падат. Кръвта от Буча ще е на децата ви колаборационисти нещастни!

82

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше повече лидери като Орбан ЕС щеше да е велика сила от която всеки да се страхува, съответно и кремълския гном нямаше да нападне Украйна с ясното съзнание, че от Европа може да получе само няколко нежни плюнки. Така наречената либерална демокрация ни направи слаби и изоставащи - това са фактите.

81

Анонимен

преди 2 години

Унгарските *** и при социализма бяха глезените деца на системата, на тях всичко им се прощаваше и много повече им се разрешаваше, защото шантажираха, че ще преминат към запада. Сега хитреците правят същото в обратната посока. От принципна позиция нищо не се печели, парички *** дава за троянски коне. Но историята никога не се повтаря 2 пъти по един и същи начин. Европа ако е единна, този път може да им излезнат криви предателските сметки.

80

не може да бъде!

преди 2 години

Унгарците имат определен исторически късмет,че във време на мракобесие, извращаване на истината и отричане от вековни ценности,имат за ръководител човек със здрав разум ...и топки!Затова едни народи оцеляват ,а други не -историята е жестока и не вярва на сълзи!

79

Жоро

преди 2 години

Няма мрак. Всяка жаба да си знае гьола. На хората ще им писне от BLM, LGBT и нещата ще се наредят от само себе си.

78

BGexit

преди 2 години

Трябва ли ни съюз, в който содомията е светлина, а семейните ценности - мрак? "И тъй, ако светлината, що е в тебе, е тъмнина, то колко ли голяма ще е тъмнината?" Мат.6:23

77

Ламята

преди 2 години

Всеки който има достойнство и не целува кравешкия е зъл де.мон.Аман от евроатлантически ценносто.

76

Варненец

преди 2 години

Английски крокодилски сълзи. Усмивки за добрите хора.

75

Анонимен

преди 2 години

Верно ше ги сцепеш с целувки. :)))))

74

Анонимен

преди 2 години

Орбан сключи дългосрочен договор за газ с Русия и на фона на непоносимите сега цени на газа в Унгария няма опасност. Удобен повод още веднъж да напиша, че въоще няма да има общи преговори за доставки на газ в ЕС. Няма да има. Нашите Петков и Василев да вземат да се поорентират за какво става дума и да бъдат така добри да не ни въвличат в ПОЗОРА на УЖ умна Европа, Щом нямат характер за разкаяния, поне да покажат че Харвард не значи покер играчи.