133

Бигот

преди 2 години

Има два пътя - на С о р о с и на Путин, наивни са онези дето си мислят че "демокрацията" може да бъде спасена. Сладките времена свършиха, време е за избор по кой път ще се върнем на земята - по стълбите или през прозореца.

132

Вътю Т.Панчев

преди 2 години

Квииик ! Казах ли ти аз че не познаваш маджарите ?? рече сапьорът Водичка ..

131

тя

преди 2 години

Народа го избра , я еврогейовете -недоволни- ,няма да ги слуша !

130

Анонимен

преди 2 години

европа си прави харакири и продължаваме без промяна начело с кики *** ни вкарва в масовото самоубиство

129

Некакъв

преди 2 години

бритиш дЖурналист хомосекшуъл се е превъзбудил след като е гледал детско п0рно с поредния пасквил... Ей, нямат начесване тия наглосаксоФонци! :D

128

Сашо

преди 2 години

Срещу lajnen razpor...nata

127

Boris

преди 2 години

Съжалявам за убитите,но това е работа на украинските маймуни,които за да изкарат русия виновна ще застрелят и майка си,не на празно им казват бандеровци но истината винаги излиза на яве,жалко за хората

126

Анонимен

преди 2 години

Къде е Орбан къде са нашите лакеи? Къде е истината къде е "Днес"????

125

Анонимен

преди 2 години

Орбан е лъч надежда в мрака, обхванал Европа. Той е представител на нормалните хора със здрав разум. Поздравявам го за победата. Браво на унгарския народ. Достойни са за уважение.

124

Анонимен

преди 2 години

Браво за Орбан. Поне в Унгария ще има нормалност.

123

СВОЙ

преди 2 години

Унгарците са корав народ,въпреки огромните пари на Сорос,пропаганда, обединение на всичко що може,болшинството от народа разбира истината,включително и за войната.Ако не бяха мислещи и се подават на реториката и на Комика Зеленски,то никой не трябваше да гласува за Орбан.

122

СВОЙ

преди 2 години

Мракът обхванал Европа тепърва ще го усещаме повече!Една от целите на Англосансонците в тази война е разрушаване на икономическите връзки между Русия и Европа.Следствието огромната инфлация го виждаме.По добре няма да става,ако Европолитиците не осъзнаят,че са вкарани в капана и да намаляват постепенно санкциите.

121

#

преди 2 години

Орбан си е супер.............не знам какво не му харесвате!!

120

Да питам

преди 2 години

Как се става гражданин на Унгария?

119

Анонимен

преди 2 години

Матрялът врещи в подкрепа на Орбан, но всички драскачи чакат грантове от ес, защото са некадърници. В противен случай щеше да има митинг за утре да се покаже на урсулата, че не е добре дошла в София.Факт.

118

Анонимен

преди 2 години

Браво на Орбан! Врещенето на британското влчуго показва, че Орбан е прав!

117

Ха ха ха!

преди 2 години

Умнокрасивитетът изпаднал в делириум! Нищо, да свикват, че кво ги чака...

116

Джейми

преди 2 години

За едни мрак, за други светлина. Но аз все пак не разбрах, подкрепя ли авторката/авторът/авторите (?!? Объркан съм, защото не знам как плавилно да се обърна без да обознача полова принадлежност) "терапията за промяна на пола на непълнолетни деца"?

115

Анонимен

преди 2 години

УРСУЛАТА БИЛА В ТЕЖКА ДЕПРЕСИЯ

114

Читател

преди 2 години

Въпросът, Тимоти, заклет европейски демократе, е защо народът на Унгария (!} гласува по този начин. Отговорите са много, рзнообразни по характер и унищожителни за ЕК, ЛГТБ емисарите {еничарите) и истинските управители - отслабена Германия, безхарактерна Франция, екстремистка Холандия и останалите безлични основатели на Европейските общноси (Римски договор). Да живее големият брат!