230

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно защо руснаците уж си убиват предателите, а г-н Горбачов е жив и здрав? Как така същият разписа, че Русия няма да има териториални претенции към бившите и им хариза руска територия през 1991г?! Явно руснаците са се прецакали сами.

229

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Мдаа, руснаците гръмнали трафопоста, тока спрял, хладилниците се размразили и тортичките на украинците понеже са с яйца бързо бързо се развалили. Да ама на другия ден мyжицитe се накъркали с водка и се напукали с развалени пасти и естествено някои от тях дали фира. После в новините разправят че нарочно били отровени.

228

ГЕШЕВ

преди 2 години

Е руски шпионин!

227

hqhqhqhqhqhq

преди 2 години

защо са яли? пайове? това е нвщо от гниля капитализъм. да са яли пироги и да са пили борящник.

226

Доктора

преди 2 години

Така им се пада , да си вземат с тях и рускоговорящите, че скоро нашите хора от азов ще ги изгорят живи!

225

За извънземните

преди 2 години

Що бе, като гледам новините, по- голямата половина от човечеството ми изглеждат като паднали от небето.

224

Анонимен

преди 2 години

Не се учудвам. Щом великите тролски акъли наричат новините фейк, а за извънземните - вярна новина.

223

Анонимен

преди 2 години

То си е гражданска война между братовчеди. Да се оправят. Явно едните братовчеди са по-тарикати от другите.

222

DoomsDay

преди 2 години

Електрическо табло. Надпис : "Опасно за живота!". Някой добавил с маркер: "То пък един живот ...". Удряй с ядрените ракети. Тия с палатите ще ги боли повече!

221

Е?

преди 2 години

503та украинска бригада се предаде! 267 човека наведнъж!

220

Анонимен

преди 2 години

На извънземните се надаме да заключат силозите на атомните бомби. Освен, ако извънземните не са стигнали до идеята за рестарт на Планетата.

219

Анонимен

преди 2 години

Погледнато от хубавата страна и руснаци, и украинци ще влязат в реалността.

218

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да бомби бе, пъз-льо. Стига провокации. Скоро да си срещал извънземни?

217

ИСТИНСКИЯТ

преди 2 години

Проблем е Россиа. ИМА СТРАШНО ВЛИЯНИЕ ВЪТРЕ В БГ!!! Не ни даде да правим АЕЦ БЕЛЕНЕ, не ни даде да имаме газови тръби до газ освен руския, приватизира Нефтохим и източва печалбата към компанията майка (работи на загуба??), меси се в отношенията с РСМ. Нейни агенти взривиха военни складове (диверсия) и т.н и т.н има си няколко партии в парламента, че и този палачо копейкин е там. ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ !!!

216

Анонимен

преди 2 години

Ако съм бежанец, бих се държал нахално . При оцеляване действат първични инстинкти за самосъхранение.

215

Антонио Ресио

преди 2 години

Ядреното оръжие трябва да се използа ако го имаш. Иначе залежава. Да си представим, че останалия свят не съществува, а има само територията на Русия. Ще и бомбят големите градове. Ама 1/6 от световната суша няма как. Пък и стигне ли се до бомбене, ще хвърчат ракети като домати на доматина. Някой не включва в сметките си Китай, Индия и северна Корея. Щом Израел мълчи за санкциите означава, че нещата са сериозни. п.п. Аз имам само кредити. Все ми е тая!

214

Анонимен

преди 2 години

Според теб само бедни хора бягат от война? Много си *** бе, саше

213

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ги вкараха в капан. Байдън всеки ден декларираше преди да нападнат руснаците, че ето, влизат руснаците в Украйна и те влязоха в капана на Киев. Не случайно пуснаха руснаците без бой да влязат навътре в Украйна, да ги пита човек за пръв път ли воюват или Путин подобно на Горбачов е предател, или е просто евреин?!

212

До Ех русофили

преди 2 години

Заблудени човече с малко мозъче,видял ли си с какви коли за над 100хил долара са любимите ти Укри бежанци.Държат се нагло ,сякаш сме им длъжни.В сайта факти.бг има акнкета,колко хора биха приели Украински беженци, 66% заявявах,че няма да приемат бежанци,5% нямаха мнение и само 29 са съгласни да приемат.

211

Добра новина

преди 2 години

Някаква девойка се опитваше да рекламира някакъв антидържавен митинг с руски знамена под егидата на Копейкин. И аз ще ходя, облечен като маргинал, ултрас или пенсиониран военен, за да заснема отблизо със скрита камера лицата на националните предатели, които иначе се крият в тълпата и ще ги пусна в "Търси се", за да разберем поименно кои са. Докато ДАНС се задейства. Щом забраниха Луков марш, тези също - извън закона, че и без това не го спазват.