250

358

преди 2 години

358 освен можеш ли да напишеш нещо смисленно??? Некакъв депресиран индивид излага емоциите си .... Това са твои лични проблеми - доктор, психиятриа и изолация да не навредиш на себе си а и на околните.

249

Анонимен

преди 2 години

До Do 354 Нищожество,аз не се продавам за пари,пък било за рубли или долари.Аз не съм *** и жена ти!В България все още има хора с чест,а не само безгръбначни русофили,какъвто си и ти.

248

психо дгд

преди 2 години

ходи на лекар... по точно психиатер. Опасност си не само за себе си но и за околните

247

Do 354

преди 2 години

Платени американск ку...рви,които пишете в този сайт,искам да ви припомня няколко неща.Първо,всички имате имена и адреси.Второ,имате семейства да храните и да защитавате.Погрижете се най вече за второто,защото покрай вас може и те да пострадат! И за теб се отнася 354

246

Анонимен

преди 2 години

Платени руски ку...рви,които пишете в този сайт,искам да ви припомня няколко неща.Първо,всички имате имена и адреси.Второ,имате семейства да храните и да защитавате.Погрижете се най вече за второто,защото покрай вас може и те да пострадат!

245

Анонимен

преди 2 години

Мда,а пък те милите са в Украйна да денацификират и демилитаризират.Ония ден демилитазираха и денацификираха едни изоставени домове и магазини,а после няколко десетки мирни граждани в Буча.Аз преди си мислех,че хората в Русия не се радват на тази глупава война и не одобряват жужето пудингхи,но сега вече виждам,че не съм бил прав.Сега съм на мнение,че трябва да се избие целият руски народ,заедно с децата и жените,щом поддържат този изпразнен ка...*** путин.Бавна смърт,чрез глад и мизерия.

244

Истината

преди 2 години

До когато ние плюем по едните , или другите , Киро лъжата си реди картите и *** вече милиони , от Евросъюза. Сега, като ни набият и еврото, пак ще плюем срещу него този път, но ще е късно. Уж сме свободна страна, а някой да е питал народа, дали иска да се приемем еврото ?

243

Ива

преди 2 години

И къде украйнците убиха руските войници , в Русия ли?!Какво правят руснаците в Украйна?!

242

Анонимен

преди 2 години

Това вече го вярвам , дори да е руска партенка. Украинците са единствените, които имат имунитета и психиката да се справят с руското зло. Много тъпо от страна на Путин да се нахвърли върху тях. За пайвете де, иначе с алкохол руснаците винаги намират начин сами да се отровят.

241

Росен

преди 2 години

Мачкай украинските фашисти. До часове Мариупол и Одеса ще са само пепел ! СЛАВА НА ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ ! ПЪЛНА ПОДКРЕПА !

240

Христина

преди 2 години

Никаква милост за украинските нацисти и техните семейства ! Дано Великата Руска Армия почисти качествено ! ПОБЕДА!

239

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

238

Зган голяма

преди 2 години

Руски Зганчоци, какво искате те само това знаят бедняците. Вие русофиочета сте същите, бедни ***!

237

Анонимен

преди 2 години

334, ти какво искаш от БГ слугинаж? БГ слугинаж изчезва от лицето на земята и това е добра новина. Хайде стига с тази агония! Децата българчета до 18г са малцинство, турчета и ромчета взети заедно са повече от българчета. Това е за добро.

236

До 334

преди 2 години

Толкова много завоалирани приказки, докато кажеш, че си путинофил. И една дума стигаше.

235

Анонимен

преди 2 години

Ако това е вярно е нарушение на международните договори за водене на война и отговора към това мирно население би бил като към военизирано, отровните вещества са забранени във войните. Обаче антитръмпистите не виждат тука военно престъпление от Зеленски и военопрестъпник в негово лице...

234

Азовец

преди 2 години

Ей русофили , внимавайте какво плямпате , че Путин е далеко а вие сте насреща.Просто съвет

233

Най хубавото е

преди 2 години

Че русофилите останаха съвсем малко.

232

Браво!

преди 2 години

Малко им е !

231

Анонимен

преди 2 години

Яли са пайове, защото това са поискали Рамзановските дубайци. В Дубай така им викат. Или са искали чай с чеченски диалект, пък хората са чули пай. Защо мислите, че украинците не са чували за пай? Това да е е нашето Горно нанадолнище.