270

Mr STARBUCKS

преди 2 години

До ВъзражданеТака се брани Земя и Родина. Кой с каквото може. Добре са нахранили окупаторите. Не всичко е ракети и бомби. А убитите от агресора украински хора, умират като герои. Ковчезите, които пътуват за Русия, ще тежът на касапина Путин.

269

Възраждане

преди 2 години

Вижте ги колко струват укрите? Обаче ако войниците им бяха направили нещо щеше да има вой до небето !!!

268

Веско

преди 2 години

Кефи ме как бавно и мъчително ги изкъртват та да не остане нищо.

267

Руски провал

преди 2 години

Какво да се очаква от руския башибозук събран по републиките - граби, убива и изнасилва. А на фронта яде бой.

266

Анонимен

преди 2 години

Еврейската пропаганда тече с пълна сила

265

Анонимен

преди 2 години

Мдааа... Това е една добра идея. Да изпратим достатъчни количества метилов алкохол към фронтовите линни около Украйна, пакетиран като водка.

264

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън И си прав и не си. Руснаците пък бяха измислили, че можеш да напълниш банкомата с газ от спрей и да го запалиш. Взрив и парите сами излизат. Само трябва да ги събереш от улицата. Та целта и на българи и на руснаци е една - да се гепят парите от банкомата. Само подхода е различен - едните с фалшиви карти, другите директно с взрив.

263

Гордост българска

преди 2 години

Българския доброволец Серезлийски е джевелинизирал руски танк Т-90 .Успех за Украйна и трагедия за Четери руски семейства.

262

Гиб Мелсън

преди 2 години

Всеки народ се специализира в дадена престъпна дейност. Българите сме известни с измами и кражби. Измами с кредитни карти. Лично аз съм помагал на полицията в една чужда държава да заловят една банда, която се занимаваше с покупки с крадени карти. Ходих и на дело да разпознавам заловения българин.Осъдиха го на пет години за пазаруване с чужда кредитна карта. Не ми пука че го вкарах в затвора. Руснаците се занимават с бой и рекет,албанците с наркотици, българи, поляци и украинци с измами и кражби

261

Гиб Мелсън

преди 2 години

Украинската и американската пропаганда искат да изкарат руснаците примитивнии хора, с нисък интелект и ограничено мислене. Другари русофоби, не искам да ви разочаровам, но съм работил в чужбина и с руснаци и украинци. украинците категорично изпреварват руснаците по примитивност и лошо възпитание. По принцип руснаците не се занимават с дребни кокошарски престъпления като нас българите и украинците.Те са по боя и рекета. Руснаците не са по кражбите и измамите. Това е специфично за нас и украинците

260

Анонимен

преди 2 години

глупости, украинците ги тровели! Сигурно са пили препарати за миене на загорели съдини, нали се знае що за стока са руснаците. Пият и денатуриран спирт за горене, одеколони и каквото им падне пред погледа!

259

Анонимен

преди 2 години

А няма ли щастливи свободни кокошчици по улицити?

258

Анонимен

преди 2 години

Много шум за двама войници! Ми те войниците затова са войници - - за трепане! А на тея дет са краднали всякви стоки, от гримчета до буркани и перални, да бъде одрязана дясната ръка и наложена глоба!

257

Анонимен

преди 2 години

Който копае гроб другиму сам пада в него. Накрая Украйнците ще си направят чаша от черепа на Путин Никифоров.

256

Анонимен

преди 2 години

С пайове не ми се вярва. Виж с някой лосион за вана е по-вероятно.

255

Анонимен

преди 2 години

До Е? 503та украинска бригада се предаде! 267 човека наведнъж! Имаш ли си предства колко човека е една бригада. 267 човека - как ви намират такива експерти. Или така си е мислел и *** при атаката над Украйна. Ех, путинисти - мъкйййй.

254

Нищо ново

преди 2 години

Каквито бащите, такива и синовете - крадливи престъпници, все едно не ги вършиха същите след 9 ти септември и в БГ тия същите екс червеноармейци - бедни и прости ей тва са рашките дето са решили да стават войници - униформата сами я купуват, не ги хранят, в казармите им не става за живот , само най бедните се ловят за контрактори. Баси паплачта

253

До 361

преди 2 години

Дупарите, близането и прочие други нестандартни удоволствия са запазена марка на англо-сакските либерални почитатели като теб... Аре оттичай се

252

Анонимен

преди 2 години

До 358 Не,руските варвари и тяхнта отровна политика са проблем на 90% от населението на тази планета,но ти си мисли,че са мои проблеми.Нали знаеш,че когато цъфнат *** тук,ако не се наредиш да им ближеш ботушите,да им дадеш цветя и не си дадеш дупарата,ще станеш същият какъвто съм и аз?Никой в Русия не знае за теб,но ти си пиши *** коментари за 10 рубли на брой.

251

Референдум

преди 2 години

Промяна на името на улица Козяк на улица капитан Димитър Списаревски.