18

Анонимен

преди 2 години

До О, божкеНапълно сте прав. Този пост е изключително важен и сериозен и трябва да се оглави от солидни, доказали се специалисти в тази сфера. Една академична титла нищо не значи и не е трябва да е основен аргумент за лансиране на калинки.

17

аз-ът

преди 2 години

Слави бутай ***. Либераслъка много взе да си позволява. Бутай и нови избори. И без тва се знае че е въпрос на време. Бутай курника.

16

Анонимен

преди 2 години

Има нещо съмнително и за дипломата на Гюров. Официално била защитена през 2005 г., но официално регистрирана сега?! Какви са тези изпълнения? Защо ли ми приличат на казуса на кирчо с неговата невярно попълнена декларация за да се набута във властта. Тези хора съвсем ни подцениха, и си правят хара хири с нас.

15

taschunka witko

преди 2 години

Тая коалиция да се разтури е най-добре

14

О, божке

преди 2 години

Този кабинет е жалък, а тази коалиция смешна. Събраха се за да делят софрата, а сега понеже са повечко ще се изпокарат за същото. Едните бутат едно недоказано момче, явно подходящо за всичко стига да слуша, а този пък излъчва неговият човек каримански. А БНБ е сериозна, независима институция, управлявана досега от тесни специалисти в банкерството и финансите. Никога не е имало политически боричкания за този пост. Казвам го, защото една пионка-шеф на БНБ може да донесе сериозни щети.

13

Nico

преди 2 години

Кандидатът на ПП е калинка. Имахме такъв преди време - Иван Искров. Каримански може да е бил свързан с ДПС, ама поне знае, какво прави.

12

пияница мистик

преди 2 години

До Асан === Аз пък предлагам Черепа да сложат за шефче на БНБ :))) Видно е, че Правителството което си инсталира чрез Фигуранта безрезервно му вярва на всяка дума, та чак и показания срещи лошия Борисов му искат по Скайпа, въпреки че е преследван за 19 престъпления :))) Такава игра с талончета ще развърти, че на пенсионерите ще им падне шапката от щастие. Направо цели кюлчета по кило ще обещава :)))

11

Анонимен

преди 2 години

Прав е Слави. Недопустимо е публично лобиране за техния кандидат от говорителката на правителството както и от председателя на НС. Каво огромно самочувствие и арогантност. Какво си мислят тези хора, че всичко им е позволено? Това ли е промяната?

10

Анонимен

преди 2 години

От рано сутринта,герберугомилиционери вият до небесата. Вероятно от глад. Няма го благодетелят им ,бай чекмеджан старият строящ сикаджия.

9

Асан

преди 2 години

Кат нема кандидат пускай конкурс Цветан Василев е банкер с опит за шеф на БеНеБе :)))

8

Алооо

преди 2 години

Слави е дошъл с неговата шайка да се накрадат и за това за тях е важен тоя пост. Въобще не им пука за България и българския народ,както и останалите карикатури в НС. Въобще не знам, кой може да си помисли, че тоя който е бил с боко дълги години приятел, както и с мутрите от едно време е дошъл да спасява България.

7

Анонимен

преди 2 години

чао кире!

6

пияница мистик

преди 2 години

Славуца е бетер онзи *** от САЩ - Доналд Дъмб :))) И онзи управляваше през Twitter, ама понякога се появяваше и на живо да сее пpoстотии. Ама този извън Фацата никой не го е виждал на живо сигурно от години. Като лидер на политическа партия да се появи и да даде обяснение за това или онова. Нещо коалицията много взеха да се сдърпват напоследък. А конкретно сега ясно се вижда, че явно поста за управител на БНБ е ужасно сладка баница, щом всеки го иска :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Славчо от метавселената

4

Асан

преди 2 години

Лена картечарката застреля Славуца като бандеровец :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Слави защо не се показва никъде, какво му има? Дали пак ще си води шоуто?

2

Асан

преди 2 години

Славуца иска да държи трезорите на БНБ със златните кюлчета :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Сбиите са поста