98

Анонимен

преди 2 години

Биографията на Гюров говори за научна кариера, подходяща за един преподавател във ВУЗ. В момента прави и политическа кариера, чрез к иска да се набута като управител на БНБ.

97

Анонимен

преди 2 години

Холограмата на Слави пак ли я активираха ... ???

96

От Вселената

преди 2 години

Третокласния ум е щастлив само тогава, когато мисли с мнозинството. Второкласния ум е щатлив само тогава, когато мисли с малцинството. Първокласният ум е щатслив само тогава, когато мисли.

95

Анонимен

преди 2 години

Слави прилича на Мопс и акъла му е толкоз!

94

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя много гледат да го пробутат!!!Защо???

93

От Вселената

преди 2 години

Виц на Планетата Земя!.Виц на Слънцето!..Виц на галактика Млечен Път!.... Виц на Вселената!.." ПАРАТА ДНЕС СВЕТА ВЛАДЕЙ и КОЙТО Я НЕМА ЗЛЕ ЖИВЕЙ" Парата не е борба за живот на Земята!.Книжната Пара е за Говедата, Овцете. Козите, Кокошките, Пуйките да се купуват по Магазините! Истинската Пара е ЗЛАТОТО от Първата ЗЛАТНА, ВАРНЕНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! Златните Гердани на Жените са нашите БАНКИ. Никой няма право да докосне БАНКАТА-Твойта Съпруга! Ако някой докосне Гердана на булката Бум, Бум, Бум!!!

92

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Ало,ооооо патерицата. Млък и си отиди в Уйчин дол, или някъде на Витоша да надуваш кавала!!!!!!!!!!!!

91

кики

преди 2 години

Защо не направи правителство, а сега плачеш. Поздрави от Пловдив

90

Анонимен

преди 2 години

Слави как ги събира тия типове бе... един читав няма! Оня ден Левон се хвана за главата какви са тия за шеф на БНБ! Майко мила... на кака си управлявал нещото, банка ли е какво е, дявол го знае и ще ни въвежда еврото! Ще въведе чушки!

89

Мунчо

преди 2 години

Тези от ПП се взеха много на сериозно. Та те нямат дори партия, да не говорим за членска маса и структури по места. Усещам как скоро ще се оттекат в канала .........

88

Lina

преди 2 години

Гротеска... Тъжна работа. Всичко скрито - покрито ще излезе наяве с гласуването, славКа.Ако граб и дай на пеевски гласуват за КарЪмански любовта ще е явна. След това- за каквото са ти платили. Разтуряш и си живееш под дивана. Въобще не се учудвам от средния пръст на африкански..3 млн. прави.Избирателите им си го заслужават. Всичкото. Сега на избори и под диванЯ и в левски G . Продуктовото позициониране на итн беше до тук.

87

Анонимен

преди 2 години

Виртуалния джин изкочил от бутилката да каже и той нещо.Жалко е когато ти е сладко чуждите косури като изкарваш , а когато са твойте ти е гадно и се вайкаш.Славчо по време на предаването Хъшове беше против НАТО заради бомбардировките в Сърбия ,а сега казва че "Не може без тях ". Продажник.

86

dmx

преди 2 години

Сега демократичната общност ли ще приеме за шеф на БНБ човек на Фуат Гювен, Петя Славова и Кюлев или Слави Трифонов ще бъде унизително наритан след като дълго време беше поливан с помия като чалгар. Да, той не е управлявал, през всичките тези години, но изглежда просто се просмукал от мафия и не може да излъчи нищо по-различно. Всичките му кандидатури за всичко са просто умопомрачаващи

85

Анонимен

преди 2 години

Щом тоя червен чалгар е в коалиция с БСП и са управляващи , значи от българския народец нищо не става !

84

сина

преди 2 години

само като се сетя каква простотия и кражби беха при бойко, се успокоявам, и знам, че сега сме по-добре. То се вижда - за 2 месеца огромен излишък в бюджета и то при надут с разходи бюджет - защо ли ?!? Просто защото не се краде !!!!Нали горанов?

83

сина

преди 2 години

е сега Славчо да се отдръпне, щом му играят подли номера и Кирчо си отива у Канада....хахахахаха.А кандидата на ПП май му куца професионалния опит, май малко е пунта мара....

82

ха ха

преди 2 години

Кученцата започнаха да се хапят взаимно още на 3тия месец. ХА-ХА

81

НОВИТЕ ПОЛИТИЦИ

преди 2 години

НОВИТЕ ПОЛИТИЦИ ПРЕД РАЗЛИЧНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ- ВОДЕЩИТЕ ИМ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ, А ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ГРОМЯТ ГЕРБ- ДА ДЕ АМА ГЕРБ ГО НЯМА ОТ ГОДИНА- ХАЙДЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА СЕБЕ СИ И КОМПАНИЯ. ЛЕСНО Е КОГА "ГРОМИШ" СИЛНИ КАТО ГЕРБ

80

Deep Zone

преди 2 години

Лена-богиня! Слави, знам, че ти се иска, мейт, всички сме така :D

79

Кънчо

преди 2 години

Колкото по-скоро се разтури това правителлство, толкова по-добре за всички нас...