38

Шефа

преди 2 години

Слави вярно ли е че си с нацистите от Украйна?Това е голям позор ,късоглед си беше и такъв ще си умреш!

37

Стар

преди 2 години

Егати държавата ,е гати правителството ,щом Ленчето може да определя какво да прави парламента!?! Плямпа непрекъснато каквото и хрумне! Анархия ,а не управление и искат и Гешев да махнат та съвсем да се разпашат ! Жална България,слепи ли сме,глухи ли сме,хора???

36

Анонимен

преди 2 години

Слафчу спечели изборите,но се отказа,а сега се натиска за шефски места,защото колективната отговорност е по-замазана от личната.

35

Анонимен

преди 2 години

4 април да бъде обявен за ден без ***,съобщиха от бнт.Не се майтапя.

34

Анонимен

преди 2 години

Тошко Африкански им показа среден пръсm в слепоочието си. В ляво на Тошко Кирчо се хили като зелка. Срещу Тошко беше седнал Бойкикиев и той се хили. Нещо като тайната вечеря, но бяха седнали 4 на 4 един срещу друг. Всички нахилени, а уж били много притеснени за ситуацията в Буча. Циркаджии. Сигурно се хилеха на дийп фейка с ходещи трупове в Буча.

33

Анонимен

преди 2 години

*** е супер дразнеща

32

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли , че тези не са се събрали за доброто на хората, а всеки гледа да си набута свой човек на важните постове в БНБ, прокуратура и каквито може служби, агенции и така нататък. Това не е промяна, а подмяна към по лошо.

31

hahahahaha

преди 2 години

този се обажда само когато някой негов човек не заеме пост. и се почва мрънкане. толкова ограничен човек не е имало в политиката.

30

Анонимен

преди 2 години

Аааа, шът! Не мой злослови срещу Лена Бориславова

29

Ай Сиктир

преди 2 години

Надвесили са се като озъбени койоти над парче леш... Май ната ви!

28

Анонимен

преди 2 години

ни единият ни другият стават

27

Анонимен

преди 2 години

Разтурай яловата коалиция и на следващите избори само шведите и бежанците срещу 20 кебапчета ще гласуват..

26

Анонимен

преди 2 години

Единственото което обединява четворната коалиция е кражбата на милиардите от новите дългове на България. Алчността обаче им е безкрайна и сега се изпокарват да налапат БНБ.

25

Островски

преди 2 години

Той човека ви каза няма такъв народ ! Демек трябва да е толкова *** народа ,че да го избере !! И ето и Слави е във Властта ....лелееее верно много сме прости !! Следващия е Копейкин .....

24

Анонимен

преди 2 години

Ако обича Тошко Йорданов да си показва средния пръст на избирателите, не на българския народ, а е ясно, че кандидатът Каримански е със съмнителна репутация, заради начина по който е управлявал частни банки, защитавайки определени бизнес кръгове, иначе казано мафия

23

Славчо

преди 2 години

Ле1к.ета. не знаех, че е нецензурна дума.

22

Иванова

преди 2 години

Има две политически кандидатури. Само че това не е правилно. Има институции, които не трябва да са политизирани, а чисто професионални. Какво да се очаква от смешниците, които си избрахме в Парламента.

21

Славчо

преди 2 години

Вие нямате петна в биографийте си. Вие имате ***. Правиш ли разлика?

20

Аз промяната

преди 2 години

ОСТАВКА НА ВСИЧКИЯТ *** ОСТАВКА РАЗРУШИТЕЛИ ЛЪЖАТ МАЖАТ ГРАБЯТ САБОТИРАТ РАЗРУШАВАТ И НАСТАНА ПОДМЯНА УЖАС

19

Do 25 О божке

преди 2 години

Чак сериозна институция не е. То се видя 2014 като гръмна КТБ. Директори от банков надзор си изтеглили парите предния петък и в понеделник КТБ затваря. Това говори, че БНБ умишлено не е осъществявала ефективен надзор над КТБ, а последното значи, че някои са имали сериозен интерес от този фалит. И това не са били вложителите, кражбата е през кредитите. Но това се покрива много яко и тогава и сега.