268

Анонимен

преди 2 години

ДБ, ГЕРБ и ДПС - крепителите на Гешев, Пеевски, Доган и сараите в името на предателството на българския народ! Съдебна реформа йок, сваляне на Гешев йок, тиквата в затвора йок, ама България мишена на ядрена атака - ДА.

267

Анонимен

преди 2 години

Днес Орбан спечели в Унгария с послания за неутралитет. Май е време за предсрочни избори и да изметем тия предатели! Нали щяха да правят съдебна реформа и да пъдят Гешев, а те взеха че се гушнаха с ГЕРБ и ДПС само за да предадат народа

266

Сандо

преди 2 години

Украйна нито е в НАТО нито в ЕС. От 10 години се гъбрактат запада с Русия в Украйна, нека си събрат попарата, нас това не ни вълнува

265

Доктора

преди 2 години

Разбира се, че трябва да пратим, само бедняците, дето бачкате за минимални заплати, не обичате европа и хвалите русия, а то който и да управлява, все ще бачкаме за 500 лева, така че, не ви е виновна европа, че нищо не става от вас-марш в Русия!

264

Анонимен

преди 2 години

Важното е да вервате в светлото евроатлантическо бъдеще , а не да имате бъдеще. Всеки се бори за ващо ,,верване,,и не му пука за ващо бъдеще . Както е казал народа -НАДЕЖДАТА КРЕПИ ГЛУП.КА . Познайте кой е в ролята на *** ПАК :)

263

отец Нафърфорий

преди 2 години

Разбира се че ще изпратим на Украйна оръжие , а на Русия "доброволци",списакът е готов - много силен отряд : Н Малинов с ордена ,Копейкин , Б Чуков , И Христов ,В Енчев ,В Вацев и мн др знайни и незнайни любители на лесните пари .

262

Германец

преди 2 години

Покажете поне веднъж в 1300 годишната ви история, че имате гръбнак и топки. Или пак ще се снишите?

261

митко

преди 2 години

6 април 12 ч.-среща пред парламента.

260

Анонимен

преди 2 години

Кво стана?Още ли не е свършил съвета или нямат намерение да ни осведомят за решението. Въпреки, че то е ясно без дори да са ни питали нас, хората от които пари им се плащат заплатите

259

Хората помнят

преди 2 години

ОСЕМ ГОДИНИ избиваха бесарабски българи в Украйна "братята ни" от украинската армия .... Беше станало толкова лошо че пак така се събираха да мъдруват как да ги спасяват . Хуманитарен коридор правиха .... Германската ... френската ... английската... италианската телевизия репортажи правиха как се бомбардират градове в Донецк и Луганск... как цивилни загиват... СЕГА ПЪК ТЪРСИМ НАЧИНИ КАК ДА ИМ ПОМАГАМЕ НА ТИЯ УБИЙЦИ... като толкова искате съставяйте едНА ПАРЛАМЕНТАРНА РОТА от депутати И ОТИВАЙТЕ.

258

Анонимен

преди 2 години

В един филм с Чарли Чаплин има сцена, където той се е скрил зад една завеса и се прави, че се бие с някой, а всъщност се "бие" сам със себе си. Всеки път се сещам за тази сцена, когато чувам, че нашата власт води борба с корупцията.

257

Златка

преди 2 години

Дааааааа! Изпращайте! Българският народ подкрепя Украйна! Само комуни.стката Корнелия не подкрепя, защото знае , че ако подкрепи, на следващите избори ще е под 3%

256

SS

преди 2 години

Скоро ,много скоро ще отрезвеем за бежанците ! Престъпността ще скочи ! Затова въоръжавайте се кой с каквото може ! Помислете за себе си ! И не разчитайте на никой ! На никой не му пука за обикновения човек !

255

SS

преди 2 години

НАЙ МНОГО СЕ ЛЪЖЕ НА ЛОВ И НА ВОЙНА !

254

Анонимен

преди 2 години

Който толкова много е за Украйна да взема пушката и да отива. Само да не ни въвлича и нас в своята авантюра. Сега е момента всички медии да искат референдум за членство в нато . Българският народ няма интерес от това ,,членство,, То е в интерес на САЩ а не на българия която беше бомбардирана от Ф16 а сега ние им даваме пари бази и оръжия. А те на нас кво ни дадоха ? Санкции и спрян южен поток със загуба от 400 милиона на година . Референдум за нато .

253

Аз промяната

преди 2 години

По принцип не гласуваме но сега решихме да гласуваме с измамните машини и още повече бяхме измамени Разбрахме че от нас нищо не зависи Жалко за България

252

Анонимен

преди 2 години

Пращането на оръжия в Украйна през всичките години довете до тази война. Още към края 2019г. на сайта строгосекретно имаше пророческа статия за нея. Ние трябва да запазим неутралитет. Който не познава историята, повтаря грешките и. С оръжия война не се гаси. Независимо срещу кого стрелят, оръжията убиват. Българския народ не иска да има нищо общо с това. Готов съм да протестирам и на гражданско неподчинение, ако тези *** в парламента не се вземат в ръце. САЩ и запада не ги е грижа за нас.

251

Анонимен

преди 2 години

До Аз промяната Тошковците управляват цирковете преди и по време на избори. Явно им е омръзнало да се правят на депутати, затова ви показват среден пръст като за последно, после ще ви тровят с шоупрограмите си официално - нали командват медиите. Затова, няма никакъв смисъл от гласуване. Особено машинно. Доказано.

250

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа само да се замислите дали наистина ония зверства около Киев са руски. Защо? Вярвате ли че ще оставят след себе си трупове за да има доказателства? И то точно когато има избори в Сърбия и Унгария? Две държави с про руско население? Твърде много съвпадения, говорят че не е съвпадение. Сори. Но точно вчера и днес когато има избори, вчера Атанасов иска да даваме оръжие и йок. Днес света е хипер възмутен. Изглежда толкова на време, толкова точно на време, че чак е направо съвършено!

249

Мутри, вън!

преди 2 години

изпратете ги на укрите.