288

Анонимен

преди 2 години

Подарихме 300 танка на Македония и с тях спря албанските сепаратисти. За благодарност днес сръбските агенти там мразят най-много нас. Западът даде доста оръжие на Зеленски а той през ден продължава да обижда запада... нека и ние им дадем тоя път официално, поне няма да печелят фирми хпекухначи.

287

До 326

преди 2 години

В коя Българска армия си служил боклууук ... В онази дето духашшше на СССР ли... *** ти си позор за истинската българска армия превзела Одрин и Силистра, удържала Дойран и Драва .... Направил 20 учения напил се с алкохолиците от Соца и се мисли за патриот и голям войн ***

286

тя

преди 2 години

Воена помощ за Украйна - всички украинофили като Паси, Атанасов , Найденов,Заков,Поптодорова и тем подобни с пушка в ръка ходом към Украйна

285

БАЯ РАШКА

преди 2 години

ПРОПАГАНДА СЕ СИПЕ ТУК....ДЕРУСИФИКАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ И ОРЪЖИЯ ЗА УКРАЙНА

284

Онимен

преди 2 години

До оз.ст.л-т от РВ и А: На коя армия си служил, бе, предател? Когато падна радиацията от Чернобил ти и твоите другарчета нагъвахте консерви от държавния резерв да не ви се разклати бойната мощ, а децата ги извеждаха групово на екскурзии в планините. Проклинам те от името на трите милиона неродени българи!

283

Онимен

преди 2 години

До Ташунко Сапа: Дете, защо се мъчиш изобщо да натискаш клавишчета на клавиатурката? Изливаш си мътилката от главата ли?

282

Анонимен

преди 2 години

а може целият съвет да изпратив в украйна нека си воюва

281

Ташунко Сапа

преди 2 години

Онимен глууупак! Украйна ще бъде окупирана изцяло и поделена между Русия, Полша, Белорусия и Унгария, не ти би стопля кухарницата, че Западът начело с ***-демократи на Чичо Сам, ги е стааах от Русия, насиииират се от страх! Свърши, 3-тата световна почна и вече е 1:0 за Русия! Смърт на САЩ, смърт на НАТО, смърт на ЕС!

280

Онимен

преди 2 години

Докато се натуткате, Украйна ще изрита руснаците, ще си възстанови териториалната цялост, ще си върне Крим, ще започне мащабна възстановителна програма и ще вдигне своя БВП до най-добрите икономики на ЕС. Тогава ще гледате отстрани и ще си прехвърляте ганьовския тарикатлък едни на други, а светът ще ни нарича "Нация без достойнство". Със или без нашата "военна помощ" Украйна ще победи, но актът за оказване на помощ означава избор на позиция: демокрация или мракобесие.

279

оз.ст.л-т от РВ и А

преди 2 години

Ако направят тая глупост, всичките са за съд и разстрел, той като пряко вкарват България в конфликт който изобщо не ни интересува! Като толкова искат, да отиват доброволци в Украйна, та да ги избият руснаците. Аз за НАТО и пръста си няма да мръдна, БА в НАТО - това не е моята армия, аз служих в българската армия!

278

Думократ

преди 2 години

Войнолюбците - които са за Русия - да отиват там да се бият, които са за Украйна - да отиват в Украйна. Нали е демокрация. Но не вкарвайте мирният български народ в тази касапница.

277

до330

преди 2 години

Дори това да е абсолютно вярно, това не е повод да докарат войната тук.

276

Анонимен

преди 2 години

гласувалите за помоща да заминават барабар с нея

275

Анонимен

преди 2 години

До 330 АнонименСамо надрусани софиискигендари вярват на такива лъжи. Северозапад смве с Русия и Путин. Смърт на укрофашизма

274

Анонимен

преди 2 години

Някой съмнява ли се в народните ни представители?

273

О. ужас !

преди 2 години

Каримански изплю камъчето в "Панорама" . БНБ не трябвало да бъде като мавзолей за държавни пари, а като инвестиционен агент. С други думи човекът иска ново КТБ.

272

абе

преди 2 години

другари и другарки , съвета свърши ли ?

271

toti

преди 2 години

КВА ПОМОЩ КВИ 5 ЛЕВА БЕ АЛООООО...НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАК ВЕЛИКИТЕ СИЛИ СИ НАТИСКАТ ПАРЦАЛИТЕ А НИ ГО НАБУТВАТ ДА СИ ДАДЕМ ОТНОВО ГОЛИЯ АДНИК ТАКА ЧЕ УТРЕ ДА СМЕ ПРИЧИНА ЗА 3-ТА СВЕТОВНА,КАДЕТО ЩЕ НИ ЗАЛИЧАТ ОТ ЗЕМЯТ А ЩОТО ТУК ЩЕ Е ,,АРЕНАТА''НА БОЯ !!!

270

Абе

преди 2 години

Никой ли няма да поиска лихва за платените милиарди за несъществуващите самолети.Тези пари ,ако бяха в банка ,щяха да носят печалба,а сега се е дал безлихвен заем на чужда фирма.

269

Анонимен

преди 2 години

До Златка Че тя ,,комун.истката ,,не е била в БКП ,като Толупа от Банкя ,бедна ми Златке ? От Карлуково ли си ?