48

до АлексСпб

преди 2 години

Има, има. Аз имам снимка от началото на войната, когато все още беше 75/200

47

АлексСпб

преди 2 години

До до АлексСпбВ Русия няма чейнджбюрата като класа (В България ги има), имаше ги в 90-те и може би в началото на 2000. Продажба на валута в брой - само в банката.

46

Бай Гроздан

преди 2 години

На Путин любимата бъдеща играчка гордост за руската армия е изстребилят "Шахмат",но повече ми прилича самият той на покерджия.Въпреки впечатленията ми не бива да се изключва шумен и рязък разрив,като с Германия например,както избра кучето ми месото с тази табелка.

45

Как да е иначе?

преди 2 години

Много ясно. Нали освен газа си и петрола нямат нищо с което да се хранят. Вие какво помислихте, че спират доставките и го карат на фотосинтеза? Та в Русия не се произвеждат дори тостери. От край време каквото са направили там е еталон за ниско качество и кратък живот.

44

Анонимен

преди 2 години

След като не успя да превземе нито един голям украински град/////Мариопул да не е малък, преди войната е имал почти половин милион.

43

до АлексСпб

преди 2 години

Това е курс в чейнджбюрата, не в банката. Ако искаш да обърнеш обратно обаче долар/евро в рубли, тогава е към 80 рубли. Купуването е трудно, не продаването на валута

42

рр

преди 2 години

до журналистката за твое сведение газ се вади от хранилищата за сега те по преценки на експерти за около два месеца и после няма откъде

41

Анонимен

преди 2 години

В България ще усетим новите цени Май месец.Добре че предварително купихме газ за Април.

40

Германец

преди 2 години

Нали не сте повярвали на кремълските клоуни, че доставките ще спрат?

39

Анонимен

преди 2 години

Едно време когато почнах бизнеса в БГ ) все си мислех, как ще се оправят хората, цената е висока, какво ще правят и вървеше зле... Когато почнах да *** на 5 ката, нещата тръгнаха )))Та, харесва ми как мислите... Трябва да почна на 10 ката да бачкам ) и да сложа 1 Украинско знаме )))...

38

Анонимен

преди 2 години

Не сте разбрали правилно.Ние България си купихме газ за Април с долари.Така сигурно и други държави.Но после ще е в рубли.

37

Анонимен

преди 2 години

До $ ? ¥,Няма го защото рупли използват само смачканите касскети, богатите ушшанки не държат т.хартия под дюшека.

36

АлексСпб

преди 2 години

До Анонимен 31 "За момента само неофициалния курс е към 500 рубли за долар." Виждам, че сте голям познавач,можете ли да ми посочите по-точно адреса, да си направя изгодна продажба.Че от много време ми се търкалят у дома около 700 евро, дето дъщеря ми не похарчи в летен лагер в Ирландия, и долари които останаха от почивка във Виетнам.В Русия няма много валута в брой на ръце - просто на никой не беше нужна, с карта (в рубли) е по изгодно навсякъде, взимаш 1000-2000 $/E кеш за всеки случай и тва

35

Э - а и с ударение?

преди 2 години

"Абе някой знае ли какъв е знака за Рубла и защо го няма на клавиатурата?" Ти ми кажи защо в азбуката няма и с ударение.

34

до $ ? ¥

преди 2 години

Има ве. При мен рублите са нарисувани на Ресайкъл бина

33

балък

преди 2 години

Работният ден още не е свършил!

32

Анонимен

преди 2 години

Абе все тая с тая газ. Първо ще удари тия в градовете. Аз за 650 си купих 8 кубика. Чакаме Укрите да поръчат няколко милиона бронежилетки за живия плет. Дърва много Лютви Местан танцува от кеф. В най-лошия случай Е.С. ще се принуди да ни разлеши да си оправим атовните електроцентрали. Хаха.

31

$ ? ¥

преди 2 години

Абе някой знае ли какъв е знака за Рубла и защо го няма на клавиатурата?

30

Анонимен

преди 2 години

"само неофициалния курс е към 50000000000000 рубли за долар"------------------------------------------------------------------------------------------------------Добре сега успокои ли се 33? Айде друм нема нужда от го.вна като теб .

29

Анонимен

преди 2 години

До Беге ватняк - звучиш като научна фантастика. Рубли използват само селяните в Русия. Руското благородие (олигархия) използва друга валута. Разбирал $ или ?