16

скоро

преди 2 години

Путин е аут група олигарси избират Абрамович за руски президент.

15

мулти олигарх

преди 2 години

само си задайте въпроса как абрамович се е събудил милионер ( а и не само той ) в ссср , и ше ви стане ясно на кой е човек .

14

Иззедници

преди 2 години

След като "цивилизованият" Запад го обра до шушка, на Абрамович не му остава нищо друго, освен да играе по свирката на тези иззедници.

13

бай Тъпчо

преди 2 години

Ами за война ли да се бори бе? Днеска джуджака дребен в парламента искал оръжия в Утрайна да кара. Чуеш ли че някой е седесарин, фашага е и отзаде си... Седесар да построи нещо-не го търси...На него му дай имена на улици да сменя, петолъчки от покриви да сваля, мавзолеи да бута, паметници да руши, а инак-пари от реституции в чанти да сбира за да могат отроците му без пот, лъскави парцали на лъскавави места да разхожда. А пък Русия ги реже в стомаха, та все на диария ги избива...

12

обяснявам

преди 2 години

Пътят от Китай за Гърция минава през Украйна

11

Гошо

преди 2 години

Колкото и да се врътка насам натам ,Абрамович си е вече обран /евреин/

10

Аха

преди 2 години

До обяснявам 11....ето защо България ще строи АЕЦ за Гърция с китайски пари

9

обяснявам

преди 2 години

Вторият стълб на "Новия път на коприната" е икономиката. От 2005 г. до края на 2009 г. китайско държавно предприятие, наречено China Ocean Shipping (Group) Corporation (Cosco) подписа 35-годишно споразумение с гръцкото пристанище Пирея за експлоатацията на неговите Терминали 2 и 3. година споразумение. Западни медии като The New York Times и The Wall Street Journal съобщават, че високата икономическа възвръщаемост и икономическото стратегическо значение на инвестицията на COSCO в пристанище Пирея правят това споразумение един от най-успешните китайски бизнес проекти в чужбина.

8

Анонимен

преди 2 години

Дрън-дрън, просто Абрамович е евреин като Зеленски и Зеленски си спаси евреина, а за украинците, не му пука. Един евреин пък беше убит от укро-нацистите в Украйна, докато е бягал от страната, щото укро-нацистите убиват всеки който им падне и собственото си население също!

7

Анонимен

преди 2 години

За да угоди на английските си чорбаджии, които държат част от парите и яхтите му, както и футболния му клуб като заложници.

6

Анонимен

преди 2 години

Мноо ясно. Запорираха му паричките. Макар, че се съмнявам. Това е евреин и санкции не го засягат. Нещо друго ще да е.

5

Анонимен

преди 2 години

Защото е много добродушен.

4

обяснявам

преди 2 години

Стремежите на Китай да разшири своите европейски и азиатски търговски мрежи обещават да донесат потенциални икономически ползи за страните по Новия път на коприната, които имат остра нужда от финансова помощ и икономически стимули. През последните две десетилетия Гърция многократно пропускаше възможности за икономическо развитие и този план ще й помогне да навакса глобалната икономическа вълна и да се развие в ориентирана към услуги икономика с напреднали технологии. Тази масивна стратегическа визия е още по-важна във време, когато Гърция е в разгара на продължителна Голяма депресия (27% без

3

Хъхъ

преди 2 години

Пази си парите,яхтите,луксозният начин на живот.

2

Анонимен

преди 2 години

И тоя са го задействали да спасява Русия и Путин.

1

обяснявам

преди 2 години

Пътят на коприната е мост, свързващ древните източни и западни цивилизации. Откакто Джан Цян достигна до западните региони, Китай установи преки или косвени връзки със страните, регионите и етническите групи по Пътя на коприната чак до Средиземно море и Индийския океан и по този начин основните цивилизационни области на древния свят се превърнаха в взаимосвързано цяло.