56

Анонимен

преди 2 години

Вицеканцлерът на Германия Роберт Хабек призова в обръщение немския народ - "облечете втори пуловер, карайте колела, използвайте общи пътувания с кола, изгасете фаровете на колите и не карайте кола след 8 часа вечер в градовете, защото може да ви бъде зададен въпроса - какво направихте вие? Ако икономисвате енергия това нанася вреда на Путин, защитава климата и обезпечава енергетическа безопасност и суверенитет"!

55

Анонимен

преди 2 години

Рюте предупреди Кремъл: Дори и да има мир, санкциите към Русия няма автоматично да отпаднат!

54

Анонимен

преди 2 години

Русия 100% сигурно върви към дъното и това не е добре за нас. Това *** джудже се прави на спасител. Обаче светлината в края на тунела ще е товарния влак.

53

Анонимен

преди 2 години

Късно е вече за мир.

52

Анонимен

преди 2 години

Дмитрий Гордон: Призовавам американците покажете среден пръст на Путин и му кажете: Стар негодник, ако продължаваш да блъфираш, ние ще стоварим огромна сила и за теб всичко ще приключи. Ние ще продължим да убиваме, докато отблъснем и последния руски войник, дошъл на нашата земя, казва известният украински журналист. Известният украински журналист заяви още, че пожелава на Яков Кедми да умре като кyче.

51

Olodomir Elensky

преди 2 години

Слава кокаина.

50

Албу Семародех

преди 2 години

Стига с тази омраза. Не знам дали сте забелязали, но омразата идва единствено от дърти люде - Путин, Бойко и други. Младите живеят щастлив живот, под нещастния тормоз на тези отчаяни дъртофелници в старческа криза.

49

Край

преди 2 години

Путин има един верен ход - социална революция в Русия с национализация на имането на олигарсите. В противен случай ще загуби подкрепата на руснаците много бързо.

48

Русия спря

преди 2 години

газа на Полша и Германия по газопровода Уренгой - Зап европа.

47

Анонимен

преди 2 години

"Има и такива, които са притеснени, че не могат да платят на чистачките си", казва дъртатажидовка Женя Албац. Щом са притеснени, че не могат да платят, да си чистят сами апартаментите.

46

ЕС не вярва на Русия

преди 2 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

45

Анонимен

преди 2 години

Много го е еня, както за руския, така и за украинския народ. Бизнес, нищо лично.Кога се е облажил от приватизацията, точно от народните интереси се е водил.

44

Русия е изостанала

преди 2 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

43

Русия потъва

преди 2 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

42

Анонимен

преди 2 години

Този архикрадец се бори да спаси бащицата Путин и некадърниците около него! Така спасява и себе си.

41

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В град Дакс(Ланд,Франция) има един РОМънски махазин за хр. стоки. Съдержателят му е едно към едно с евреинът Абрамович. Това обяснява защо Добруджа ни бе открадната.В Бордо "българските" магазини за хр.стоки се държат от турски и еврейски roвna. Мафия. Не си изпращайте щерката да учи в Бордо,защото ако отиде да си купи сирене ще и дадат кренвирши. МЪСТЪ ,БРАТЯ БЪЛГАРИ...МЪСТЪ! ДА ЖИВЕЕ. ВЕЛИКА РУСИЯ!

40

До 47

преди 2 години

А ние осъдихме ли някой от нашите рашароби от 1944 до 1989г. Не! И те Дори и до момента си въртят червените връзки!

39

онио

преди 2 години

Щот приятели няма,има само интереси.Парата води човешката раса към унищожение и дано се случи !

38

Мда

преди 2 години

Нищо лично, само бизнес! И няма лошо ако е в името на доброто и ако успее да спре тази ВОЙНА е да спре Джуджето...на което за съжаление и той самия е роб!

37

идетрибунал

преди 2 години

За тези дето имат нещо в главите!Юдеите убиха чичо Джо,защото направи парична реформа в СССР през 1952 и показа среден пръст на бретън удската фашизоидна ситема!Сега положението е като 1952,дали да съществува печатницата на нефелни зелени хартийки-долари!А юдеите в Украйна не се борят за мир а ,за да могат даГРАБЯТ НАСЕЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА!Да сте чули да осъждат нацитата?