36

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на руснаци. Варвари - нищо не могат да създадат и от яд унижощават всеки креативен ум и всяко съзидателно общество. Ти му даваш букви, книги и вяра наготово - то се бие в гърдите като ги_бон и врещи "колко съм голям". И щото бил физически голям, бил велик. И трябвало да бъде уважаван. Ами направи така, че хората да те уважават, бе. Направи така, че да те дават за пример. Направи така, че да искат твоята култура, твоя начин на живот, твоите стоки и услуги. Блатни ор_ки.

35

Анонимен

преди 2 години

"Има и такива, които са притеснени, че не могат да платят на чистачките си". Да извадим кърпичка за състрадателни сълзи

34

Ромът ибрахимович

преди 2 години

It's a parasites.!.

33

ало ало

преди 2 години

преди ни набиваха в главите че НАТО е агресивен военен блок, а русия е освободителка.....сега ние сме член на НАТО а русия е агресор...какво да мисли човек, кое е истината

32

Анонимен

преди 2 години

И най-лошоят мир е по-добър от всяка война.

31

До 43

преди 2 години

Ти да не си от предаването "шесто чувство". А времето какво ще е...синьо, червено, неутрално. Ще духа ли вятър...

30

Предполагам

преди 2 години

В Сърбия ще има война след изборите, после в Гърция. Стойте далеч от Русия и Китай

29

Нека е ясно

преди 2 години

Зеленски каза: Руски бизнесмени предлагат подкрепа на Украйна, сред тях и Абрамович

28

Анонимен

преди 2 години

Човекът не е от ничия страна, а е агент на "световното правителство", което накрая ще отсече, каква ще е сделката!

27

обяснявам

преди 2 години

Китай ще насърчи развитието на Централна и Източна Европа. Украйна остава за руските олигарси. Следващия конфликт ще е в Сърбия и Гърция. Войната Китай САЩ продължава

26

Нека е ясно

преди 2 години

Премиерът Ли Къцян от Държавния съвет започна официално посещение в Казахстан и Сърбия на 14 декември 2014г, присъства на заседанието на Съвета на правителствените ръководители на държавите-членки на Шанхайската организация за сътрудничество, проведено в Казахстан и третото китайско-централно- и източноевропейски лидери. Среща, проведена в Сърбия.

25

Анонимен

преди 2 години

до 21!Това че се дьржи като приятел с футболистите на "челси" не значи че е голем пич! Нито сте колеги нито ходите заедно на фитнес или на мачове а дане говорим че сте приятели, тьй че щом е авер на джуджето абрама неми го хвали...

24

П.К.

преди 2 години

На този и на всички като този - анатема. Бил "дал два милиарда евра на челси"??? А от къде ги е взел тези милиарди този? Колко още като него шетат с откраднатото и с плячкосаното в задкулисието? И си мислят, че все още има балами и неуки по този Божи Свят, не само да ги баламосват, но и яко да ги товарят и експлоатират.

23

Анонимен

преди 2 години

За да няма санкции срещу него и да не му закачат имането ни от Изток, ни от Запад

22

Ясно е

преди 2 години

Майката на Абрамович е Украинка

21

Анонимен

преди 2 години

Е как пък руските олигарси бяха добре приети на Запад, а сега западняците изведнъж ги нарекоха лоши и им сложиха санкции?

20

Всеки знае

преди 2 години

Роман Абрамович беше представител на руските олигарси в Истанбул вчера. Те губят милиарди долари сега

19

Нека е ясно

преди 2 години

По време на руската инвазия в Украйна през 2022 г. повечето корабни компании спряха всички контейнерни превози до Русия, с изключение на основни хранителни продукти, лекарства и хуманитарна помощ. Изключението е COSCO, който продължава да доставя до Русия и е най-голямата корабна компания, която прави това.

18

1usd=82.50 rub, днес

преди 2 години

CCY 05:49 BST. Обяснявам. На 23.02.22 беше 78.50, а на 07.03.22 1usd беше 151 рубли. Политиците и политиканите не могат коектно да се ориентират в обстановката и ни набутват куп проблеми. Бизнесът обаче не може да бъде излъган.

17

Анонимен

преди 2 години

Много е добър човека, затова иска да има мир м/у Русия и Украйна!!!