544

Ацо

преди 2 години

Не е важно какво оръжие имаш ,а дали умееш да го използваш правилно съобразно обстоятелствата!

543

Анонимен

преди 2 години

Едва ли има вече и от най-отявлените антируски последователи някой да повярва в тези измислици.За един месец се изписаха такива небивалици от укрите,че даже и те вече не си вярват.Македонците са нищо в сравнение с хохлите и техните поддръжници.Много странно,че няма никъде данни за украинските загуби.Странно, наистина,много странно.

542

Бе толкова "гол

преди 2 години

че в тубата е пълно с клипове как новата супер-хипер натовската ракета срещу танкове AT-LAW удря Т72 от 60-те години на миналия век в Мариопол. А той вместо да се разпадне, както е по пропагандата, въобще не я усеща и си продължава напред...

541

Анонимен

преди 2 години

Авторът ако атачне две снимки , първата с чисто новата колона от X,Y,Z на брой танкове и самоходки и втора снимка за сравнение м/у новите и разбитите машини. 2 снимки ще кажат повече от тоя отекчителен текст

540

От руската армия се

преди 2 години

Възхищават само такива който не знаят истината за ,,героизма,, на червената армия ! Как са действали имало ли е значение човешкия живот как са ги трепали от НКВД да тръгват във атака ,как войската е вървяла пред танковете и така е разминирала ,защото танковете са скъпи . И сега явно са същите и украинците тактически ги размазват ,ама за червените броя на жертвите не е от значение ,важен е парада на победата ! Като нищо парада на победата може да не е във Москва !

539

Анонимен

преди 2 години

Всичко в Русия е морално остаряло - самолети, танкове, автомобили, тази държава изостава технологично, също като арабите - наличието на природни богатства ги прави мързеливи и глупави.

538

Анонимен

преди 2 години

Изключително важно е Киряк *** да дава оставка веднага

537

619 андрейчУ

преди 2 години

твоите ментални проблеми ги решавай с доктори специалисти.

536

ватникЪ остави

преди 2 години

много дЖелезо и трупове по Украйнските поля.

535

Хахаха

преди 2 години

Руска работа-некадърна работа.

534

До долния

преди 2 години

Наистина ли си вярваш на простотиите, които си написал?!!

533

Anon

преди 2 години

Видяхме какви *** братушките са не са мръднали във военно (или каквото и да е друго) отношение от края на 40-те нещастна нация с лидери- мегаломани.

532

Анонимен

преди 2 години

*** тръгнали да демилитаризират Украйна, а накрая, те ще се демилитаризират, с помоща на Украина, разбира се!

531

Мадуро

преди 2 години

Путин е по бели га*щи както Сталин 2 световна война , може би след години две ще бъде воена сила със супер гладен и надъхан народ нещо като Северна Корея

530

Мадуро

преди 2 години

Путин е по бели *** както Сталин 2 световна война , може би след години две ще бъде воена сила със супер гладен и надъхан народ нещо като Северна Корея

529

Рамзан Кадиров

преди 2 години

B околностите на Киев както се изразяват украинците: "Настана голям лов на пра-сета!" - ***-руските монголоидни свинекучета биват избивани в индустриални мащаби, тичат, кви-чат и се крият в храсталаците, но там намират единствено смърт..

528

Проп

преди 2 години

В духа на военните традиции е да се създават такива пропагандни образи за врага. Такива виртуални "експерти" като тези под път и над път в момента. Най-смешното е , когато ги хванеш сами да си противоречат.

527

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Украинската данъчна служба е пуснала съобщение, че ***-руските танкове и БТР-и пленени от украинските фермери няма нужда да се декларират, понеже явно стойността им е много ниска /т.е. ***-руските бо-клуци дори не могат да се оценяват и като старо желязо/

526

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Ако срещнеш русофил на улицата и на шега му прошепнеш: "Добър ден, аз съм капитан Иванов от ДАНС. Според новоприето постановление вие подлежите на незабавна екстрадиция в Русия!", то русофилът първо ще се облещи, а след това ще падне на земята и ще започне да моли за милост: "Нееее, само не и в Русия! Неее!" и ще се кълне, че от малък е закърмен с евро-атлантически ценности, че след Германия най-много обича САЩ и че у тях на стената висят портретите на всички американски президенти.

525

Анонимен

преди 2 години

За руските колхозници Украйна е черна дупка! Квото влезе там, танкове, камиони, комунисти, червеногвардейци, белогвардейци, коне, магарета, нищо се не връща! Дупката глътна милиарди милиарди долари, които ще бъдат изгладувани от руските ceляни и техните внуци!