564

Оруел

преди 2 години

1984: Всяко доказателство беше унищожено или фалшифицирано, всяка книга беше пренаписана, всяка картина прерисувана, всяка статуя и сграда преименувана, всяка дата - променена. И цялото това преиначаване още продължаваше, ден след ден, минута след минута. История просто вече не съществуваше"....

563

Анонимен

преди 2 години

блумпропаганда в ход ....продължавайте не ви верваме

562

Анонимен

преди 2 години

Разбита е най-елитната руска танкова дивизия - Кантемировската. Това е най-обучената и оборудвана дивизия на Русия, чиято задача беше да пази Кремъл и елита. Войната се превръща в пълен погром за руснаците. Путин е вкарал в Украйна половината си действащи танкове, при това - по-добрата половина. Тези загуби не могат да бъдат възстановени.

561

украинците

преди 2 години

са невероятно нагли арогантни и долни ***.ZатоVа Zнаещи и можещи специалисти ще ги утилизират V контролирана среда.

560

Анонимен

преди 2 години

Никой ли не забелязва че на по- вечето клипове дърветата имат зелени листа.....?????

559

:)

преди 2 години

Ако измежду вас имаше ПОНЕ един грамотен в военното отношение..щеше да забележи, че краварите атакуваха 90% само по въздух и с дронове..и то държава, който бяха превзети първо по земя отново от САЩ..само, че с лицето наречено -ислямска държава! Ако бяха нахлули по земя с танкове и толкова техника щетите щяха да са х2 от тези на ръшките..американците и еврогейоветее ...да неспособни да воюват лице в лице...!

558

Нарцистичен Путин

преди 2 години

Путин изпрати вониците си на заколение! Не придвиди, че Украинците са корави и умни бойци! Те се сражават за Родину, а руснаците за кефа на Агресора пълководец.

557

Онзи

преди 2 години

Като толкова много са унищожили руска техника.защо само искат помощ.....

556

Анонимен

преди 2 години

Гражданите на Ловеч щурмуваха общинския съвет, защо не пишете за това?????

555

Фен

преди 2 години

Руската и украинската военна техника е произведена в Русия. Така , че загубите са общи защото моделите на изделията са същите.

554

Анонимен

преди 2 години

Освен това в Украйна воюват дълбоките резерви от консервирана стара техника,новото е под десет на сто

553

Факт

преди 2 години

Важен е края на войната!България победи САЩ и Англия във втората световна война!Излезе от войната с разширена територия!

552

Анонимен

преди 2 години

Не ,че нещо,но в руската военна доктрина танковете са консуматив,по-леки и по-евтини и много по лесно за обслужване от западните аналози и в пъти повече.Да му мислят Германия, Франция и Великобритания с по 300 танка всяка

551

Анонимен

преди 2 години

Важно е чие знаме ще се вее на сградата на Радата, в края на операцията.И това няма да е пикливияукраински ***.Слава России!

550

Бобо до Рамазан Кади

преди 2 години

Пич си, ама ника ти е много дразнещ.

549

Анонимен

преди 2 години

Поредният западен фейк. Явно ще е така до края на операцията. После ще е голямото изтрезняване.

548

До 640

преди 2 години

То дано не се намеси че ще стане жална картинката

547

Мдаа

преди 2 години

Русия воювала срвщу нато, брех, а натото още не се е намесило дори....

546

До 609

преди 2 години

Говориш пълни небивалици. Ако дадеш на обикновен човек , който няма никакъв военен опит и не е служил в армията и ако не го обучава да го използва или нямаш време за това , той ще се простреля сам или ще просреля тези около него с които се бие срещу врага. Какво остава ако говорим за съвременни оръжия със сложна електроника. Ти например знаеш ли как се управлява 6 метров дрон с ракети и бомби чрез конзола от разстояние. Най - много да го блъснеш някъде или да те свалят на 2рата минута.

545

Анонимен

преди 2 години

И украинците са обкръжили Кремъл. А газ ще получаваме в шишенца по пощата.