99

Премиерът

преди 2 години

Дениъл Лоурер, няма ли да Организира Молитва към Сатаната в Синагогата за Живота на СънаРодника си?!

98

Анонимен

преди 2 години

Отровен е от украинците и с това отравяне Украйна иска да каже на руските милиардери - вдигайте се срещу Путин, защото виждате ли какво ще ви се случи. Много се разчита на вътрешен преврат в Русия и западните медии не го крият това, защото Путин по друг начин не може да бъде свален.

97

Анонимен

преди 2 години

Специално за русофобията и аз мога да ти кажа, че вече е световна. И тепърва ще набира сила. Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи.

96

Анонимен

преди 2 години

Леле, тука един иззе думата и почна да говори от името на Левски! Засрами се бре нищожество. Точно Левски е застъпвал идеята за правова държава в която хора с различни идеи и религии, образование и имотно състояние да живеят заедно в мир и равни пред закона. Що за националист си ти, предателю на най-светлите и велики идеи на Левски? В тая държава винаги е имало фоби и фили, хора с различна вяра и виждания за света и Левски го е знаел, искал е да го превърне във нисш идеал на свободния дух.

95

Анонимен

преди 2 години

Ковид бе, ковид. Нали имало и кожен ковид според бацилова.

94

Анонимен

преди 2 години

105 никой възрастен няма такъв речник като твоя. Ти дори не си говорил с възрастни от години. Личи си че си от нон стоп индийски коноп с хашлашкият речник. Възрастните хора имат далеч по спокоен начин на изразяване и не почват с разни злоби, хормончо.

93

Божеее килъри

преди 2 години

Британецът Джон Джойс и съпругата му Татяна за истината в Мариупол (ВИДЕО)https://fakti.bg/world/665181-britanecat-djon-djois-i-saprugata-mu-tatana-za-istinata-v-mariupol-video Семейство Джон и Татяна Джойс, които избягаха от Мариупол, разказаха как са се измъкнали от града, окупиран от Азов. Според тях, бойците от националния батальон непрекъснато обстрелвали града, не пускали цивилни навън, заплашвайки да не напускат живи Мариупол, и стреляли в гърба на собствените си войници.Джон живее в Украйна 15 години, Татяна - цял живот. Те говорят за русофобията, която процъфтява в странат

92

Анонимен

преди 2 години

Пуснали са му нещо от лабораториите на хънтър байдън

91

Morski

преди 2 години

Ей руски *** 94 като твърдиш нещо поне простата математика можеш ли да прилагаш? Я сметни 2021 - 200=1821!Хсйде сега, провери кога, са родени Ботев, ЛЕВСКИ! И НЕ СМЕЙ ДА СКВЕРНИШ ИМЕНАТА СВЕТИНИ - ***! МАРШ В ТУРСКО ИЛИ РУСКО КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА В БЪЛГАРИЯ! ИЗБОРЪТ Е ТВОЙ!

90

Анонимен

преди 2 години

Руските войничета да им берат греха тия, дето са ги пратили в Украйна. Ако ги бяха оставили само с ученията, нямаше да имат тези грижи.

89

Анонимен

преди 2 години

Ако гаврата над руските войници се потвърди от руснаците, нацистите ще разберат какво е да се гавриш. Ще ги смачкат с цената на всичко. Украинците са гадни ***, но не знаят с кого си имат работа.

88

опетков

преди 2 години

До Анонимен ***, не всички. Аз не съм, а съм над 70. И никога не съм бил. Не ми влияе войната на изперкалото джудже в Кремъл. Русия никога не е била приятелска на България държава, независимо кой е бил на власт там. По-добре никога да не бяха ни "освобождавали". Жалко е, че в нашата държава е пълно със зомбирани, *** човекободобни креатури, трудно е да ги наречеш "човеци".

87

whistleblower

преди 2 години

Това е лукава хитрост от страна на Абрамович за подведе че е със запада и да му върнат Челси за да може да го продаде.

86

Анонимен

преди 2 години

90 на български няма дума раша нито morski защото е на латиница. Дори в името си личиш какъв си. Нямаш късмет обаче ни шенген ще видиш ни на море ще ходиш, то е запазено вече за други. Ти ще плащаш, както плащаш на Ердоган. Нали си цивилизован хаха. Ще изпълняваш.

85

Анонимен

преди 2 години

Абрамович реши да дари 95% от имуществото си на Украйна за да се откупи и да не бъде преследван на Запад, а с останалите 5% да си живее както досега а също и 10 поколения след него. Това е причината да го напарфюмират, защото ако всички олигарси ги прихване тая болест към 1 трилион долара ще заминат за възстановяване на Украйна.

84

Анонимен

преди 2 години

Всички русофили по дърветата!!!

83

Анонимен

преди 2 години

"Между другото още седи публикацията от 90те на "индипендънт" че осама бил боец за мир(тогава срещу съветите) ама как се обърнаха нещата после."_______Нещо подобно се случва и с медийното отразяване на батальона Азов. Допреди войната, американското правителство и медии го заклеймиха като нацистко формирование, и им закриха акаунтите в социалните мрежи. Сега ги представят за "бойци срещу руския агресор" хахаха

82

Анонимен

преди 2 години

Тихо, че Рашков души в нета чрез мониторинг на ГДФАСУЛ! Шшшшт! Пишете тихо и се движете по търлъци, да не ви надуши Дамаджаната!

81

Дилетанти

преди 2 години

Абе тия алцхаймери що не потърсят по оригинален новичок, а се излагат с английското менте!!!

80

Кармен Златарева

преди 2 години

Няма значение,кой и как - важното е и двамата да ги пратят по дяволите(Зеления и Абрама)