179

до 200

преди 2 години

Не бих го написал по-добре

178

Анонимен

преди 2 години

Путин и РУСИЯ не са фашизмът. Неофашистка Европа, този път заедно със САЩ,са организаторите на реваншистката световна война за разгром на вечния враг Русия.Намираме се пред световна катастрофа. Кой е виновният, е лесно да се отговори, като се проследи финансовият интерес. САЩ ще се бият в Украйна до последния европеец! Печалбата от войната ще е кървава за света. Трябва да направим нещо, за да спрем катастрофата!

177

Анонимен

преди 2 години

Възмутително и изумително е неразбирането на взривоопасността на ситуация. Подстрекателите и организаторите на конфликта си искат световната война, за да си подсигурят господството. Те са готови да използват тактическо ядрено оръжие. Франция и Англия, преди изявленията на Байдън и Путин през януари за неупотребе на ядрено оръжие, са възразили,че моментът не бил подходящ! Трябва да спрем войната с реални действия. Подготвят ни апокалипсис!

176

кристина

преди 2 години

и защо му е на Путин да трови тоя или оня?? Така или иначе, Украйна си е негова, нищо че й даде автономия.. колко пъти каза на кървавия клоун да не хвърля народа си във война, ама не би.. пълната с американски бръмбари и наркотик глава не миряса, раздал е някой и друг бял прах на абрамович и групата от лабораториите..и като нищо може да е сбъркал прахчетата..

175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 "Укрите са типични фашунгери. От най-гадните" Ц. Руснаците са типични фашунгери и в момента ТВЪРДО са начело в позицията на "гадните", защото Хитлер когато е вършил СЪЩИТЕ неща като Путин е било 1945та, не 75 години по-късно, когато се очаква, че е имало някаква ЕВОЛЮЦИЯ в мисленето. Путинизма е фашизма на 21ви век и това вече е ясно.

174

пияница мистик

преди 2 години

"Путин продължава да използва отвратителни тактики срещу украинския народ, включително отвличане на невинни цивилни. Той не постига целите си и прибягва до отчаяни мерки. Путин трябва да се провали в Украйна." === Това само нашите пyтин0питеци могат да го намират за лъжа и да смятат, че джуджето убиец е много добър другар, че нападна Украйна и хвърли ракета срещу болница за родилки, пълна с майки и бебета

173

Анонимен

преди 2 години

Нещо по различно от Новичок нема ли??????????????????????????????????

172

Анонимен

преди 2 години

Укрите са типични фашунгери. От най-гадните. И българското малцинство в Украйна е сред потърпевшите, но нали нашите политици трябва да са политкоректни и да си затварят очите, за да бъдат угодни на господарите си.

171

Анонимен

преди 2 години

Без заплащане без газ.

170

Шмента КАПЕЛА от Ми6

преди 2 години

Бях са притеснил, от колко време вече не се бяха появявали на хоризонта Петров и Баширов... А знаем има ли затруднения с хибриденето тия се появяват да спасяват положението!!!Само не знам защо тия ментори ХИБРИДЧИЦИ не намерят някакъв по оригинален НОВИЧОК, а се излагат с това АНГЛИЙСКО МЕНТЕ та все не успяват и само вдигат пушилка!!!

169

Анонимен

преди 2 години

До Антикомунист Какво значение има какво бил казал Путин. Нито едно негово изказване не се доказа. Измисля си ги и сам си вярва, има раздвоение на личността човекът, болничък, д се лекува там.

168

Анонимен

преди 2 години

До Антикомунист В Новичока, съкратено от новый (русский молодеющий) мужичок основната съставка е урината на Путин. Нито една скъпоценна хапка не се изхвърля. но качеството се развали от подмладяващите хапчета, та сега вождът предимно газ пик.ае.

167

до Майдан

преди 2 години

Те американците две седмици преди войната казваха какво ще се скучи, ама путтлеристите отричаха. Иначе руснаците яко ядат бой, сигурно е очаквано де, те са свикнали така да водят войни. Да видим дали има кой да мре, че днес май тръгнаха тойотите да влизат вече ахахахах толкова са окапали

166

Ама мола ве

преди 2 години

Как така изключихте теч от хамериканска лаборатория.Като не се знаят причините, се раглеждат всичките възможни.

165

Майдан

преди 2 години

Изумяващо е колко нескопосна е западната пропаганда. Децата ли лъжете с тези залъгалки, че Русия е искала да окупира цяла Украйна за 2 дни и търпяла поражения. На кой му трябват блатата в Западна Украйна?!? Северният фронт беше открит, за да се разцепи украинската армия и впоследствие да бъде обкръжено ядрото й, което беше готово да нападне Донбас. Бил съм и в генералния щаб на НАТО и гарантирам, че всички знаеха още преди години за неизбежността на войната. Русия ще вземе своето на изток

164

путьо късия

преди 2 години

чай не пие, напомняло му на Литвиненко.

163

рушките примати

преди 2 години

това могат.

162

Сюлейман паси

преди 2 години

Ние сме *** на всеки километър, и обожаваме креватите. Вярваме на поредната партенка!

161

Антикомунист

преди 2 години

Ако беше путин човекът вече щеше да си е отишъл...Самият путин го каза това за онзи случай на баща и дъщеря в Англия.

160

Анонимен

преди 2 години

Само дето не става ясно чий го дири руският гражданин Роман Абрамович на една маса от страната на украинските преговарящи.