20

Alex

преди 2 години

22 - защо говориш в монежествено число? Ти ли сте или сте повече - вие? Какви антибиотици? Блато са такива като тебе дето им дават пари да пишат изключително умни постове у ФБ и тука по сайтовете. Западната демокрация е мъртва, бате.

19

Анонимен

преди 2 години

който вярва на урките значи е льольо

18

Голема работа

преди 2 години

Киро е купил йоНни таблетки :D

17

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще си отиде по местата. Цивилизацията не търпи нещо дето не става. Да сте видели някой да емигрира в Русия, Китай, Северна Кореа????. Един няма. Щото е много хубаво. Разни конюктурни блата на цивилизацията, просто ще си отмрат естествено. Даже и нашенските съветофили. Не ги искам да се впишат в обществото. Трябва да търсим и за тях антибиотик

16

vdch

преди 2 години

Дори след атентата в Чернобил радиационния фон в Европа си беше почти в нормата. Това особени се отнася за България, която бе заобиколена от радиоактивния облак. Приказките за хиляди жертви са лъжи, а ако имаше закони тези които ги разпространяват отдавна щяха да търкат наровете. Доказателство е, че в Припят години след 86-та хората са си живи и здрави. Аз знам за едни пострадал българин от Чернобил. Вкараха го в затвора, защото каза истината. Казва се Григор Стоичков. Мир на праха му.

15

Анонимен

преди 2 години

Имейлите, открити в изоставения лаптоп на Хънтър, показват, че той е помогнал за осигуряване на милиони долари финансиране за Metabiota, изпълнител на Министерството на отбраната на САЩ, специализиран в изследвания на болести, причиняващи пандемии, които могат да бъдат използвани като биологично оръжие, според уебсайта на Daily Mail.

14

До 6 от 5

преди 2 години

Факт е че радияцията се повиши в района зарази преминаването на руските машини. Като гледам колко са им точни оръжията знам ли къде може да падне ракета. Да не дава Господ никога авария. И 1986 са мислили като теб че няма да стане но нека имат едно на ум.

13

Петров

преди 2 години

Недей дочаква и зори, върви, лъжи, лъжи, лъжи.....девиза на украинските медии, военни и политици. Цяла Европа искат да запалят по американски съвет, такава омраза жестока и глупава.

12

Анонимен

преди 2 години

До 10, следим всички световни агенции. Само в рушката пропаганда се говорят такива глупости, лъжльовци малки.

11

Анонимен

преди 2 години

Поредната фалшива новина.

10

Ужас

преди 2 години

Русия откри тайна лаборатория в Чернобил за пройзводство на "***"атомна бомба,защо това не се коментира и се крие.

9

Анонимен

преди 2 години

5 пак ли е лаеш за няколко цента? От няколко месеца бандерската пропаганда използва тия опорки. В същото време обаче се пропуска че даже дейли мейл публикува финансирането от сащ на биолаборатории с 18.6 милиарда долара чрез синчето на Байдън за патогени на границата с Русия.

8

Анонимен

преди 2 години

Май радиацията хвана Зеленски сериозно, чак го побебца...

7

Анонимен

преди 2 години

Днес .бг всички световни агенция коментират видеото в "ЮТУБ" за разтрелването на руски военопленници в краката и разпитване докато починат, от украинските фашисти ! А вие Днес.бг

6

факт

преди 2 години

Наци дезинформация...

5

аман!

преди 2 години

От ден на ден все по-хубаво става. Да се повишава и да се свърши тази 3-годишна агония!

4

Няма Страшно

преди 2 години

Киро е Купил Йонни Таблетки за Цяла България, които Позят от Радиация, колкото 4-ти Бустер от КОВИД!

3

Анонимен

преди 2 години

Като Русия предопреди за мини в черно море русофилите скочиха колко е опасно и тн. А радиацията в чернобил е хиляди пъти по-опасна и може да навреди на стотици милиони, дори и на руснаците. Сега искам да чуя какво ще кажат русофилите за това. Преди Русия да напада Украйна нямаше тъкъв преблем.

2

Анонимен

преди 2 години

Не вървят на добре нещата... Най-добре е вече единият по-бърже да побеждава и спира касаплъка!

1

Анонимен

преди 2 години

Радиацията може да скочи заради руснаците, чернобил кво е виновен че е заобиколен от руски фашисти.