100

Да

преди 2 години

се чудиш кой е агресора с тези непрекъснати заплахи.

99

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е новия Навални на Со-- рос !

98

ля ля

преди 2 години

преди години писахте че радиацията не била отминала на целия регион около централата пък сега казвате че руснаци са около нея! не разбирам

97

Анонимен

преди 2 години

ООООО, ама аз преживях Чернобил през 86-та. Мен не мои ме уплаши. Пък и там още си живеят хора, никога не са напускали Припят и вече са си на възраст.

96

Ненужна жестокост!

преди 2 години

На 29 и 30 март 1944 над 600 британски и американскисамолети правят бомбен килим над София с над 6000 бомби. Над 4208 убити, починали от рани и безследно изчезнали и 4744 тежко ранени. Сринати само в София са 12 657 сгради, а разрушени в пъти повече. Хвърляни са детски играчки, които избухват в ръцете на децата! А нашите лакеи ПОСТРОИХА ПАМЕТНИК на американските летци!

95

Войната им е нужна !

преди 2 години

Ето как ни държат -със страх .Преди години ми беше смешно за така наречвние "информационните войни" всяващи паника в хората .След 2 години ковид плашене вече съм убеден че е така.Смятат да ни правят на луди,чрез постоянни стресови събития по света- болести , размирици , ВОЙНИ , ИНФЛАЦИИ ,тероризъм , бежански вълни.....

94

Анонимен

преди 2 години

Няма ли прокуратура, че да провери защо се всява паника. Или медиите могат да си пишат каквото си искат или да тиражират глупостите на Зеленски

93

Дедо Либен

преди 2 години

Украйна предупреждава, че радиацията в Европа може да се повиши заради Чернобил заради УКРАЙНА !!!

92

Э

преди 2 години

Зеленски прекали със заплахите. Какво да се очаква от комик без образование. Дипломацията не се получава от днес за утре.

91

Дзъ

преди 2 години

Ако някога ще изправят Путин пред съда в Хага, моля ако обичате и Зеленски да е до него!

90

Анонимен

преди 2 години

До ВергинаУкрайна много тежко се осрааала, нищо добро не ги чака!

89

Анонимен

преди 2 години

До ТУРЦИТЕ в ТУРЦИЯ+Турската войска да си кеси оттатък Босфора!

88

Анонимен

преди 2 години

Абе те украинците да обявят капитулация и да викат ООН да види каква е тази работа с биолабораториите, защото в Източна Европа освен ковида,едопаразитите и рака има и мор по животните и растенията от доста години и това трябва да се спре!Иначе то е ясно,че мечката е много ядосана и най-лошото ще дойде скоро ако не им уври акъла!

87

бъларин

преди 2 години

нацистите - укри пак лажат! За кой ли път??

86

Анонимен

преди 2 години

Украинците нон стоп заплашват запада, вече досаждат.

85

haha

преди 2 години

Ами айде марш от Чернобил бе . Кво търсите там?

84

Анонимен

преди 2 години

Стяга ги чепикът украинците, че около централата се концентрират оръжия и горива и те не могат да ги отстрелват спокойно. Та в интерес на истината да опресним журналистическата памет - най-ужасната авария на ядрена централа в света е Фукушима - и към момента в океана се изливат тонове радиоактивна вода, което е заплаха за всички народи.

83

Анонимен

преди 2 години

А сяяя. Ядахме ли гоо.

82

Анонимен

преди 2 години

*** " освободителя" разпоредил да се взривява,рушат жилищни сгради и убиват хора,което е неминуемо при обстрел,който се е хванал да унищожи езика на една държава,да използва измислен предтекст за " денацификация " за да руши и окупира градове в суверенна държава,това демократ ли е,налага военна сила и под окупация създава " народни републики" ,сори но това е позор и военно престъпление в 21 век.И всичко за територия и налагане на диктат.

81

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе,каквото и да говорим Чернобил е окупиран от рашистите,които там бездействат.Като се има предвид алкохолната им зависимост,нищо не се знае.Чернобил е изключен от радарите да не се провери от други държави има ли или не изтичане на радиация.Всичко с цел ядрен шантаж от позиция на силата и лудостта за влияние и натиск по неприемлив начин.Наблизо живеят хора които работят там,рашкосбърканите им унищожиха лабораторията.А дали има руски трошки наоколо би трябвало чичко Гугъл да каже.