32

Анонимен

преди 2 години

след Солжиницин и Сахаров, Немцов се нарежда. Това са хората които никога неизмениха на народа си и тяхната Русия. Никой не отиде на Запад де проси пари и изветрял полоний смесен с подсилващо скопен Новичок. Това са хора които казаха какво е Гулак,Създадоха атомната индустира на държавата си и направиха по-лек процеса по раздържавяването на цос икономиката. Къде е Чубайс - кво ме интересува. Предател. Къде е Биков-кво ме интересува-предател. Те предадоха своите та нас намало да изпортят-***

31

До 26

преди 2 години

А с фашистите какво очакваш да направят? Да ги погалят по главата? Даже трябвало да го разстрелят. И то веднага.

30

Анонимен

преди 2 години

Навални също е предател и западен агент...............освен това се оказа и крадец в особено големи размери............затова сега ще гние в затвора!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Никой не обича предателите.................а Борис Немцов си беше 100 % предател!!!

28

защо

преди 2 години

До АнонименЕ, що го изгонили? Да не е пиккал в рилските езера?

27

Анонимен

преди 2 години

Нъ Немцов или Нъ Навални. Избран да живее бе избран мошенника и крадеца. Борис бе най образованият, еродираният и умният в цялата им пост есесерска либерасия. Навални ако не кой тогава го е поръчал. Боря бе честен руснак и никакъв предател. Боря- спи спокойно мръсникътесчистодупе взатвора

26

Анонимен

преди 2 години

Британското разузнаване е следило отблизо Хитлер поне от 5 години преди 2СВ. И какво от това? Хитлер започна войната, Немцов го застреляха. За какво е било това всичкото следене, ако изобщо го е имало?

25

ууу

преди 2 години

До До никога повечеАми ние кариеристи никога не бяхме. Бяхме инженери специалисти, живяхме, покрай нас отминаха рояци гарбидж - СДС, НДСВ, сега и някаква си купчина Демократична. ГЕРБ ни германизира, сега Канада ни профилира. Емоции ...

24

Анонимен

преди 2 години

Боря цели две години преди да бъде рзстрелян е пил чай и то без захър и на, как па тека - разстрелян, даже е ял три пъти на ден повечеа от една година преди дабъде растрелян . . . . Човеко си почина от смърт чрез умиране бъш в края на живота га смъртта го взема

23

Анонимен

преди 2 години

На тоя немцов отдавна само арматурата му остана. Явно пропагандата много я е закъсала щом вади забравени скелети.

22

Анонимен

преди 2 години

Информационната война е в разгара си.

21

Анонимен

преди 2 години

Всичко което има България днес е построено при соца без пари от никъде. Да си пуснеш водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците, училища, университети - всичко е от комунизма: над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят без пари от Брюксел, всичко беше съсипано, днес България умираща е стана от третия свят без икономика и без перспективи.

20

ууу

преди 2 години

До Никога повече Ти си бил герой бе! Поне завърши ли, или обикаляш по кофите сега?

19

ха ха ха хааааа

преди 2 години

"Сега се оказва, че ще чакаме поне още 10 години докато изтребителите бъдат доставени и влязат в оперативна готовност. Това е ужасно много време." Това обяви Румен Радев след срещата на НАТО в Брюксел след като припомни дългия път до подписването на договора със САЩ през 2019-а за придобиването на нови изтребители F-16.

18

два милиона

преди 2 години

Два милиона българи измряха за 30 години американско партньорство.

17

ПорЦелан

преди 2 години

Англичаните станаха като Украинският Генерален Щаб. Толкова лъжи създадоха, че никой не им вярва вече.

16

Анонимен

преди 2 години

хуморески от dnes.bg

15

?!?

преди 2 години

Сега може и да получи правда?

14

Анонимен

преди 2 години

Нещо много неефективни тия отровители бе, досега никого не са успели да отровят. Аз ако бях на Путин щях да го разформировам тоя отряд досега. С куршум явно е по-ефективно. Пък и на Навални му намериха цаката -- оказа се банален крадец и мошеник и ще лежи дълго. За какво им е било да се мъчат с тия отрови, акъла не ми го побира.

13

Анонимен

преди 2 години

Разсмяхте ме. Четиво за 6 клас- брокери, мрежа, база данни, убийство до Кремъл. Ако така ще борите Русия, по- добре се откажете.