92

Star

преди 2 години

По времето на Немцов,никой дори не си направи труда да проведе масово обществена анкета за най-популярният и обещаващ политик в Русия/Щеше да е изключителен позор за артистите на КГБ в Руската Дума.Щеше да незапомнен срам.Всички гласуват за Немцов,обаче изборите се печелят винаги от КГБ в лицето на ,,яска-торка''/медведев-пишпунтов/.След убийството на Немцов всички в Русия се увериха на 100% че без революция промяна няма да има.От тогава са бесни.Като видят 5-*** в градинката,ги разгонват.Страх.

91

ИНТЕРЕСНО-О!

преди 2 години

ТОГАВА НЕМЦОВ, ЩО ЩЕ В ДАЛАВЕРА С ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ? ЗАЩО, КОГАТО "БАНК ЪФ НЮ ЙОРК" ПО ПОГРЕШКА ИЗПРАЩАТ 2 МИЛИОНА ДОЛАРА - НЕМЦОВ ЗАДЪРЖА НАД 1 МИЛИОН ЗА СЕБЕ СИ? НЕМЦОВ ЗАПОЗНАВА ХОДОРКОВСКИ С БЪДЕЩАТА МУ ЖЕНА, КОЯТО ПО ТОВА ВРЕМЕ Е РАБОТЕЛА КАТО ДИРЕКТОР В СВЕТОВНАТА БАНКА(А ТАМ Е ЦРУ) - МИРИШЕ НА ТЪРГОВИЯ В ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ! ПРОСТИТУТКАТА МУ Е СВЪРЗАНА С УКРАИНСКИТЕ НЕОФАШИСТИ! БРАТЪТ НА УБИЕЦА НА НЕМЦОВ Е В УКРАИНСКИ ЗАТВОР! НЕМЦОВ Е ЕВРЕИН, А ШЕФЪТ НА ПРОСТИТУТКАТА МУ СЪЩО Е ЕВРЕИН.

90

Анонимен

преди 2 години

Хаххаха Немцов беше убит именно от западните си поръчители, защото като поредния некадърен либерал , си мислеше, че ще направи преврат в Русия. Ама, сега си лежи на студеничко коПЕленцеТ0 хахахах

89

Анонимен

преди 2 години

Да ни е жив и здрав Христо Грозев, той ще ги нагласи чибурашковците.

88

Мда

преди 2 години

Борис Немцов беше умен човек, светла личност. Смъртта му е една от най - големите трагедии за руското общество - като пропуснати възможности и загуба на един велик политик, който беше коректив на кагебистката върхушка, властваща и до момента. Навални бледнне пред него, уви.

87

vlady

преди 2 години

Алкаш Немцов беше готов да пропие Русия докрай по стъпките на своя учител Елцин, но не му се получи.

86

Анонимен

преди 2 години

Фалшив " герой"! Още щеше да е жив но....

85

пияница мистик

преди 2 години

Защо изобщо колхозниците си правят труда да отговарят на западните разследващи журналисти, като всички нормални хора знаят, че в тази гнyсна държава всички управляващи лъжат като дърти ромки и никога не са казвали истината. И това не е от времето откогато дойде на власт джуджето убиец. Те са си винаги били такива от столетия. В статията даже много добре е описано как точно се придобиват тези данни с които разполагат за разледването

84

Кика

преди 2 години

Русия е явно все още в 16 век, отровителство , вещерство ... Империя на злото с глинени крака

83

Анонимен

преди 2 години

Кой уби Кенеди?

82

факт

преди 2 години

Стара дъвка.

81

ТраЛаЛа

преди 2 години

Западния човек е достигнал нивото на абсолютен идьоотократ. Рия смешки сс отровените го доказват

80

Анонимен

преди 2 години

Ей, тези от Холивуд ако имат грам мозък, щяха да протестират! Оскарите вече очевидно трябва да се раздават в Москва. ФСБ следило, следило цяла година Немцов и накрая го убило под часовника на Кремъл. Това трябва да се увековечи и с награда за "разследваща журналистика". Впрочем там беше замесена украинкска любовница. Последна среща на влюбените - пред Кремъл. Плача, плача, плача ....

79

Анонимен

преди 2 години

В обкръжението на пcиxoпата в Кремъл има много индивиди, които с годините са му напомпвали самочувствието, че е истински лидер и "умник", а и отношението на част от западните политици явно е оказало влияние върху психиката на този бивш таксиметров шофьор за да се превърне във втори Хитлер и диктатор...

78

До Мдааа

преди 2 години

И сега само остава да ни обясниш какво правят невинните руски войници там..Като се разкарваш насам-натам и дрънкаш оръжие винаги рискуваш някой да си направи чаша от кратуната ти.

77

Анонимен

преди 2 години

Заради външния му вид му казваха "татарин". Явно във властта могат да бъдата само хора с варяжко- монголска кръв. Това само като информация за феновете на Путин, които не са русокоси и синеоки..

76

Анонимен

преди 2 години

Немцов още през 2014 година предсказа днешната война в Украйна... Изключително интелигентен и прям човек и политик... В YouTube от 2 седмици има много клипове с него, които са шокиращи с точни данни и факти за Путин и олигарсите му.

75

Масови Екзекуции

преди 2 години

Тези от службите са ни напривили досиета на всички с компромати и то какви, на Сексуална тематика! А дали сте чували за невронен мониторинг от страна на МВР !?

74

Дежавю

преди 2 години

ДАНС и МВР следят и унищожават хора по същият метод - наследство от бившият Премиер Бойко Методиев Борисов!

73

Тотален колапс

преди 2 години

ДАНС и МВР следят унищожават хора по същият метод - наследство от бившият Премиер Бойко Методиев Борисов!