52

:)

преди 2 години

Путинските убийци са най-добродушните убийци на света - те убеждават своите жертви, че са надхвърлили 120-годишна възраст и е време да се оттеглят на заслужена почивка... Е, време е за Путин: неотдавна в ограничен кръг му чествахме 119-та годишнина начело на властта

51

Анонимен

преди 2 години

Няма връзка между демокрацията и стандарта на живот. България през комунизма има по-висока покупателна способност отколкото великата ни демокрация. Друг въпрос е какви стоки и какви международни отношения има конкретна държава в конкретно време.

50

Анонимен

преди 2 години

Само за сведение в САЩ изчезват над 10 000 човека на година. Отделно правят мисии за ликвидиране на противници по цял свят и за капак имат един затвор в Гуантанамо. Всяка голяма държава има силен репресивен апарат.

49

Анонимен

преди 2 години

Русофилът е обзет от постоянно хълцане по западния стандарт, но примитивната му централна нервна система не хваща връзката между демокрация и добър живот.

48

456

преди 2 години

Спрете се бре,гасите пожар с бензин.

47

Оху

преди 2 години

Путин не е убил и едно врабче - просто умее да убеждава своите противници тъй страстно да се влюбят в него, че накрая да се самоубият от несподелена любов! :)

46

Фрида

преди 2 години

Ясно е, че лилипутът е изблъскал де когото може, за да се намести на върха! Най-нахалните и некадърните най-успяват в живота.

45

Анонимен

преди 2 години

Факт е че в Русия различното мнение води до преждевременна смърт.

44

Правило

преди 2 години

Русофилите са нискоинтелигентни и природно ограничени хора.

43

Анонимен

преди 2 години

Путин е убиец. Нещо невярно?

42

До 25

преди 2 години

Соц икономиката беше икономика на кредит. Затова се срина, но ни повлече и нас. А *** още управляват, и затова сме назад.

41

мдааа

преди 2 години

Сигур положението на хохлите е безнадеждно, щом хибридчиците започват да ровят в кофите за *** и да вадят изгнили кокали и консерви!!!

40

Новината е...

преди 2 години

...фейк, и баба знае, че Немцов е бил следен оше от датата на своето раждане!

39

Анонимен

преди 2 години

Александър Литвиненко, Борис Березовски, Анна Политковская, много са жертвите на Путин. Но според някои Путин е православен християнин, вярващ в Бог, обединител на славяните, направо ангел.

38

Анонимен

преди 2 години

Да бе, на ФСБ всички им знаят действията, особенно журналистите. А да си измисли сценарий пред компа всеки може, а пропагандата дори и вкарва нужните линий. Например директно по заповед на еди кой си.

37

Хайде на следващия

преди 2 години

Преди Службата за сигурност на Украйна да шокира света, обявявайки, че е инсценирала смъртта на живеещия в изгнание в страната руски журналист Аркадий Бабченко в Киев, новината, оказала се изфабрикувана, подчерта опасностите, на които са изложени журналистите, работещи в Русия, отбелязва Асошиейтед прес.

36

Жиб.

преди 2 години

А вие очаквате ли Путин да си признае и да каже: "Да, ние го убихме но това бе за да му направим добро" ???

35

Анонимен

преди 2 години

Повода може да е паркомясто. Кой знае....

34

Авторката

преди 2 години

Да не е на служба при Зеленски?За всяка по,моя ли получава гривни,или на ден?

33

Някой

преди 2 години

Борис Немцов беше един от хората ,които разпарчатосаха индустрията на СССР,дива приватизация!Така че не го изкарвайте герой!Убиха го олигарсите,които заеха мястото му!