360

Мъката на Грипен Рад

преди 2 години

Предисторията се казва Грипен.Шведите сигурно още съжаляват за избора на лобист в лицето на Радев.Такава антиреклама им беше сервирана, каквато не са и мислели.Обещай власт и пари на *** човек и гледай сеир...И всичко започна с решението за Ф-16, така и до ден днешен.Приказките за мутри и мафия са шарени димки и фойерверки за Тълпата.Загубата на комисонните за Грипен кара Радев да побеснява от яд и той губи самоконтрол.

359

Анонимен

преди 2 години

"Той присъства в НАТФИЗ на церемония послучай международния Ден на театъра" аблолютно точно- един голям театър. Лъжа за публиката. Вие гледайте по добре да свалите про100киро че той по бързо ще ви разкаже играта.

358

Анонимен

преди 2 години

Правителството долу-горе се справя добре, Киро никой не го харесва и допуска много грешки, но Нинова като по-опитен политик го поправя.Слави засега само мълчи и върви по течението.Странно е, че ДПС не са във властта, те са по-умерени като политици и поддържат баланс и са по-опитни.

357

кремълска подводница

преди 2 години

Грипен Радев се оказа един дезертирал генерал в ролята на кремълска подводница !

356

25 европейски държав

преди 2 години

а от 206 държави в света, само 50 са наложили накакви санкции, неграмотнико! Да ти кажа в прав текст - светът е срещу САЩ.

355

Ало

преди 2 години

Той точно това иска. Путин да нахлуе в БГ.

354

Анонимен

преди 2 години

'' Радев лично ше ходи да денацифицира '' ............................... не мисля ... Радев е просто един стар комунистически възпитаник, който си няма понятие от мотивите които движат Путин. Радев не осъзнава, че тук иде реч за война на цивилизации, за война между свободния свят и руската и всички останали диктатури, който именно Русия подкрепя. Радев просто НЕ РАЗБИРА, че Путин няма да спре, освен ако не го спрат в Украйна.

353

Анонимен

преди 2 години

До Anonimen Гръмни се от срам

352

Анонимен

преди 2 години

Това което старите български комунисти НЕ РАЗБИРАТ, е че Украйна е само началната стъпка на ****лер и че ако Украйна падне - после сме ние, и никой няма да ни пита доставяли ли сте оръжие или не.

351

Анонимен

преди 2 години

'' Няма да допусна въвличането на България във войната '' ............................. а когато руски кораби започнат да бомбардират (денацифицират) Варна и Бургас, тогава ще допуснеш ли въвличането на България във войната в Украйна ?

350

Bp

преди 2 години

Хай са спрели газоподаването, хай сме спрели газоподаването.

349

Анонимен

преди 2 години

Евала! За пръв път да се изкаже точно! Знае къде се намираме и какво можем да си позволим и какво не е в наш интерес и че няма смисъл най вече!

348

Anonimen

преди 2 години

25 европейски държави помогнаха с оръжие на Украйна. Само две не, една, от които е БГ. Срамувам се от вас!

347

Анонимен

преди 2 години

Генерал Радев, ти президент ли си или лукова глава? Какво правят хиляди под прозореца на президенството с чужди знамена? Имаше знамена на Сирийската опозиция.

346

ББ

преди 2 години

два пъти гласувах за теб...и съжалявам,каква война...какви пет лева?кого обслужваш...защо предаваш Народа ни излязъл дао те защити и обслужваш путин?ти генерала знаеш по добре от всеки,че Бъйлгария няма начин да бъде въвлечена във война...защо с борисом и дпс плашите Народа ни?...Член сме на Нато...Президента на Сащ приятели заяви...ще убием всеки опитал да посегне и на сантиметър от територия на НАТО!предател си!!!срамувам се от себе си,че ти позволих да ме излъжеш ...!!!

345

Анонимен

преди 2 години

До Я па си трай тамТи ходил ли си във Варшава? Май не си и ти личи ... Нещастен русороб.

344

Анонимен

преди 2 години

Като няма да допуснеш, що допусна харвардските измамници да управляват България? Абе, Радев, ти си коскожам ти генерал! Ти си обучаван да мислиш стратегически по време на бойни действия. Как те преметнаха да завземат властта с измама? Как се остави да те изпързалят някакви мошеници без грам базов житейски опит и при това неграмотни до мозъка на костите си? Защо не предвиди каква попара ще ни надробят? Кирчо и Кокорко ще фалират България. Ти ги допусна. Ти прие декларацията на Киро с двойно гражд

343

Анонимен

преди 2 години

Радев да следи Прато Киро или Кирчо *** да не направим някоя по-голяма простотия ! И час по-скоро да отиваме на избори !

342

Правителството каза:

преди 2 години

Урсула фон дер Лайен е "...предателят на Европейската комисия...". Радееев! Ти ги назначи! Ти си виновен, че днес продажноци и неграмотници саначело на свидната ни подина! Няма прошка за такива деяния!

341

дсдс

преди 2 години

Руската болонка от Дондуков 2 изскимтя по команда.