380

хахахахааааа.....

преди 2 години

"а всички да работят и да се изразяват в рамките на своя статут с уважения към националния ни суверенитет", заяви президентът."--------------------Кажи го на Борис Джонсън

379

шмatka

преди 2 години

Лицемерието и притворството на тоя са безкрайни!

378

Анонимен

преди 2 години

По-голям *** не сме имали, на каквото и да е ниво в политиката. Надявам се поне да е много добре платен иначе ще е трагично. Не е за вярване, че някой надмина Маята!

377

Анонимен

преди 2 години

България като членка на НАТО и ЕС, е в списъка на вражеските държави на Путин. С което вече е въвлечена във Войната. Остава петата колона у нас, да повика Путин...Но той, ако дойде с танковете, няма да прави разлика между никои...

376

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ИЗЛЕЗЕ ОТ СЯНКАТА НА ДЕСИСЛАВА И ЗАПОЧНА ДА СЕ ДЪРЖИ КАТО МЪЖ И ПОЛИТИК. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОБАЧЕ НЕГОВИЯТ ПЪРВИ МАНДАТ Е СЪПРОВОДЕН С ГРЕШКИ И ЕДНА ОТ ТЯХ Е, ЧЕ СЛЕД КАТО ВДИГНА ЮМРУК НА БОРИСОВ И УПРАВЛЕНИЕТО МУ, ДОКАРА НА БЪЛГАРИЯ НОВИ МУТРИ, НО ТЕЗИ СА И УМНИ И ХИТРИ И СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ САЩ! АКО ТОЙ НЕ ГИ ОТСТРАНИ НАРОДЪТ ЩЕ ИЗИТА И ТЯХ И ТЕХНИЯ СЪЗДАТЕЛ. ПРАВИТЕЛСТВО С Е В Р Е И Н В НЕГО Е ПАГУБНО ЗА БЪЛГАРИЯ! ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ СА ПО-КРАДЛИВИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ. КАКВО ЧАКАТЕ РАДЕВ, НИНОВА,СЛАВИ?

375

НОМЕР2

преди 2 години

Иска ми се по-бързо да станат нещата! Да паднат главите на Мутрата и Каскета! И след това, с шутове *** на ***!

374

Радефф-импичмънт

преди 2 години

Първо Радев в затвора за държавна измяна на Родината по сегашната Конституция и тогава лустрация !

373

Асен

преди 2 години

Някои политици, включително Президента, се опитват да внушат на обществото, че предоставянето на оръжия е въвличане във войната. Полша въвлечена ли е, Германия, Швеция, Финландия, Холандия и всички други, които предоставиха военна помощ на хора биещи се за държавата си? Когато заемаш твърда позиция и я отстояваш, тогава може наякой да прояви уважение към теб. Поведението на руския посланик е пример за това.

372

Анонимен

преди 2 години

Сега гледаме кой политик какъв е. Коя партия каква е и си правим изводите. Лично аз съм ужасно разочарована от ГЕРБ и изказването на ББ че ще даде всичко което поиска Украйна! Бях в шок като го гледах. ПП са дразнещи, но все още го карат по-умерено, макар че Кирчо е много податлив на влияния от запада. Ако не беше в коалиция до сега да е станал Баце номер 2. Всички видяхме и кои са крайните ястреби дето с охота ще ни хвърлят във война и биха дали цялата ни противовъздушната защита.

371

Анонимен

преди 2 години

Браво на Радев!Разумно разсъждава.Няма да сме единствените,които не желаят да взимат страна.Предатели са тези,които искат да ни въвлечат в чужд конфликт.Ние не сме длъжни страна да взимаме и трябва да си гледаме националните интереси.

370

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява за неутралитет!

369

До 457

преди 2 години

Не са виновни хората. Това е геополитика. От чужди посолства наредиха и сготвиха изборите.

368

Анонимен

преди 2 години

Кирчо вече е говорил със Зеленски. Сега търся статия с разговора, но не намирам.Търся да видя какво му "вика" Зеленски на наш Киро. Вероятно: Зеленски ми вика идвам в НС, Кириле.Аз му викам Ами айде, чакаме те. Той ми вика мерси много за помощите.Аз му викам Ами пращаме за сега каквото имаме. Скоро нищо няма да имаме. Зеленски ми вика що така, бе Кириле?Аз му викам Ами няма газ, няма маз, няма производство. Цяла България мене гледа и от мене чакат да ги оправя. Зеленски ми вика действай, Кириле!

367

Анонимен

преди 2 години

Честита промяна българи. Честит нов-стар президент. Вие, гласувахте за тях. Вие ни ги натресохте: простото киро, асан педерацията, слави чалгуцата, г-жа лъжа, некадърника бойкикев и роднинско-лорелщината. Негова рожба е настоящото правителство. Фигуранта от злоба и за защита на съветниците си от КГБ раздели българите и вдигна юмрук за преврат-организиран от КГБ и финансиран от Черепа и останалите обвиняеми олигарси. Сега всички духаме супата и проклинаме Фигуранта, Киро, Кокоро и избирателите им

366

дтибвгз

преди 2 години

Пъпеша пишман президент е национален предател! Да върви при руското джудже и да му оближе насрания ***.

365

Бай Гроздан

преди 2 години

Един от малкото трезви политици на планетата.На Украйна и е нужен мир.От оръжията загиват хора,а и самолети да и дадат изходът е изначално ясен.И най-лошият мир е по-добър от войната.

364

Мрачна истина

преди 2 години

От целия ЕС. само ние и унгарците не дадохме оръжие на Украйна!? Щото ..." Крим е руски.." Утре ще рече:" ..щото Украйна е руска.."!? А инак лесно дигна юмрука и раздели целия народ,въвличайки го в опустошителна вътрешно-политическа,обществена война...

363

Анализатор

преди 2 години

А защо допусна за година и половина управление да съсипеш всичко в България. Поне торбичките ти останаха

362

Bp

преди 2 години

Когато маската падна видяхме какво??? Някой може ли да отгатне?

361

Хаха

преди 2 години

А бе фаttмak нали това "правителство" ти го реди по списък предоставен ти от Козяк. Какъв е този пореден цирк, всеки знае че имаш по закон нулеви правомощия и че си просто един фиггypaнт - колко удобоно а. Сега от Козяк явно искат да заменят ПростоМегаУлтраТъпанара с друг подобен - поредната марионетка Янев, и пак ти да си този, който да го представи пред нас като "Месията" - ХАХАХАХА. Всички до един сте не за затвор, а за за бесило.