340

Анонимен

преди 2 години

Радев на дебата преди изборите каза Крим е Руски, къфф да е? Кво се правите, че не знаете? Всички знаят какво каза. Нали за това го каза? За да обере вота. Не е натовец. Аз не разбирам нищо. В Гугъл пишат, че е троянски кон.

339

Анонимен

преди 2 години

Аз до сега особено във втория мандат позицията на Радев не мога да я разбера. Един ден едно после друго и мън мън мън нещо гузен ми се вижда. Много добре знае каква е позицията на народа. Друга позиция няма и не може да има.

338

До 407

преди 2 години

Кода който въвеждате се генерира от изкуствен интелект. Често се бъркат 8 с 6, 0 с 9 , 5 с 6, в зависимост от големината на екрана или монитора на устройството. Няма цензура в кода. Има цензура в забранени думи поради защита свързана с език на омразата. Но това е изкуствен интелект. Заложени са в база като тагове. Когато в текста изпратите дума съвпадаща със заложените забранени думи-тя се генерира като звездички. Все пак сайта си е техен и имат право да си спазват техен кодекс и правила.

337

Анонимен

преди 2 години

По време на война най- много се краде. Някой си правят сметки без кръчмар.

336

Анонимен

преди 2 години

Много ви е страх да не ви напишат негативни коментари ама иначе без регистрация тука

335

Анонимен

преди 2 години

България е във война още при Византия тоест Насилственото Похристиянизиране на Българския Народ през 866 г. После при Санстефанския предварителен мирен Договор 1878 г който манипулативно наричат (освобождение) на България , как от 52 Държави тогава управлявани от Османска Империя само и точно България се (освобождава)?

334

Анонимен

преди 2 години

Точно сега ли намери да се среща с полския президент и да дава самолетите да ги реновирали поляците. Поредицата от случайности не е случайна

333

Анонимен

преди 2 години

Стига цензура. Грешен код. Грешен код. Грешката е вярна. Хлапе си нали...

332

Анонимен

преди 2 години

Не може да се помага просто така от пропагандна омраза към Русия. Трябва да знаеш на кого помагаш. Турция продава дроновете си не ги дава като помощ нали. Приятелството си е приятелство но сиренето е с пари и олиото тоже.

331

pursuit

преди 2 години

България икономика няма,и е глупаво да се твърди че има.Имаме хотели и почивен сектор,който ако бъде разрушен,държавата направо ще си фалира.Нали си спомняте,че всичките пари от приватизацията не отидоха другаде,а отидоха в туризма.Всичко крадено и присвоено стана на хотели.Никой фабрики не е строил/с малки изключения/.Земеделие и животновъдство карат на дотации от еврофондовете.А са спрели парите,а е спряло колелото.

330

Реално

преди 2 години

Няма да има нищо друго, освен тренировка на населението с промоции на олио.

329

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден се срещна с полският президент и съвсем дриги приказки ръсеше. Обяви, че след руската агресия назционалната ни сигурност е под въпрос.Даже се престраши да дадем каски и бронежилетки, но само на мирното население

328

Анонимен

преди 2 години

Русия не ни е обявила за враг а ни е поставила в списъка с неприятелски държави. Това са две съвсем различни неща.

327

Анонимен

преди 2 години

Радев, Кирчо е твоя грешка. Ти ни го натресе. Поправи си грешката за да не го отнесеш ти накрая. Всяка идиoтcкa дума която изтърси чудото от Харвард се лепи на твоето чело.

326

Анонимен

преди 2 години

Ами, значи цяла Европа е замесена във войната, така ли?И целия останал свят, без китайските комунисти.

325

Анонимен

преди 2 години

Да не заемеш принципна позиция само, защоъо те е страх...ее...унизително.Да не заемеш принципна позиция само, защото си пристрастен...е още по унизително.

324

Анонимен

преди 2 години

Срам си, Радев!

323

Анонимен

преди 2 години

Падев и 240те му четници са персона нон-грата за 70% от народа, който не гласува. Доцре, че беха платените гербери, автобусите от Турция и имигрантите по Западна Европа, че да симулират интерес към тях. Аха, някой дето не е запознат с подземния свят да се е вързал на денските игрички "гласувайте, гласа Ви има значение" - да има щото им сипвате партийни субсидии всеки месец в продължение на 4 години. Аре у лево сите политици.

322

Анонимен

преди 2 години

Тоя освен за НАТФИЗ за друго не става.

321

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо всички се плашат от Русия. Нали е слаба и губи войната а пък търсят помощ срещу нея нещо не се връзва.