77

Щирлиц

преди 2 години

Много тежка беше битката,защото някъде трябваше да се нап.ъхат печалбите,щедро раздавани на разни докторчета и експерти,мда...Сега битката приключи.

76

БУКВАЛНО!

преди 2 години

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ СЕКУНДИ! ШОК БОНБА! Рашков е арестувал Ива Николова и Недялко Недялков. Лежат на паважа пред вестник ПИК, вързани със свински опашки.

75

Коктейл

преди 2 години

Краварските лаборатории в Украйна тепърва ще ни изненадат. Първо беше африканската чума по свинете, после ковид, следва холера, чума... Много неща са ни забъркали краварите и укронацитата.

74

Анонимен

преди 2 години

Битката била тежка.. Изведнъж тая "пандемия" изчезна благодарение на Путин хахахаха

73

penn pursuit

преди 2 години

Министрите,имунолозите и СЗО не уплашиха Ковид-19 със своите ваксини и пандемични мерки.Ковид-19 се уплаши и избяга сам от Червената Армия.

72

Анонимен

преди 2 години

Да! Благодарим ти, Вова!

71

Анонимен

преди 2 години

Изкарали някакви сезонния грип и реват - Ковид не е страшен.

70

Анонимен

преди 2 години

Я да се провери колко са крали с фалшивата пандемия

69

Чичо Сам

преди 2 години

Като се поуспокои Украйна..защото се вижда, че руснаците са почти до победа...Ще ни я пуснат отново.....Не се съмнявайте

68

Анонимен

преди 2 години

Колеги, гответе се за глобална Диктатура, не веднага разбира се, но постепено Технакратите ще вземат и наложат власта си по целия свят! Това е част от еволюциония етап през който трябва да минем.

67

Сухи Тренировки

преди 2 години

Кьовеши беше на визита, за да каже на Киро да арестува Тиквата, за да види какво ще стане, за да е подготвена, когато тя го направи. Това се нарича суха тренировка. Опипваш почвата. Когато играеш на дебело - така се прави. Браво Лаура!

66

х

преди 2 години

Тежка битка? Ахахаха

65

Да ви светна

преди 2 години

Кьовеши беше в България, за да обсъди с Киро дали е ОКЕЙ ако започне да арестува ГЕРБ-авите с 200. Той и даде зелена светлина, но е толко залухав, че издаде за арестите, преди тя да се е произнесла. Трябваше да си мълчи. Сега ще чакаме поне още 2-3 седмици, преди да арестуват Буцата с обвинения.

64

НДСВ ver 2

преди 2 години

На партия ГЕРБ и остават няколко дни живот. 2-3 седмици преко сили.

63

пх

преди 2 години

На 24 Февруари 2022 г., Путин унищожи Ко. вируса по света за по-малко от 24 часа! -))))

62

Урсула Кьовеши

преди 2 години

На ГЕБР му остава по-малко от 2-3 седмици живот. Скоро ще разтуряме цирка. Ако сте от тях - най-добре събирайте такъмите и бегайте. Ама бързо бегайте.

61

Анонимен

преди 2 години

Доктор Путин излекува планетата от ковид вируса!

60

9

преди 2 години

Естествено, че дойде! Започна войната...

59

Съд и Присъда

преди 2 години

Борисов ще бъде осъден на 15 години затвор. Ще бъде задържан в деня на визитата на Урсула. А тя ще идва скоро - да подпише плана за възстановяване от Ковит.

58

..,--)

преди 2 години

В средата на Март се изпозаразихме всички. Треска (все едно са ви потопили в ледено студена вода), отпадналост, хрема и драскащо гърло. Всичко чудо два дни, само при племеника се появи кашлица, която постепено изчезна. Аз го изкорах най-леко, дори температура не вдигнах. Стояхме се у дама 5 дена и туй-то! Прекарвал съм по-тежки грипове в сравнение с Ковида, най-тежък беше С.инския, все едно валяк ме беше газил! -))) ПС. Семейството има по два Файзера на 5 Август 2021г. без бустер.