97

DW=WC

преди 2 години

Тоалетна лирика от гнойче Жмеле, естествено, че са планирали още вируси - дивия Бил Гей-тц многократно го каза, а пък оня марсиански извратеняк Мършск, със садистично удоволствие и капещи лиги разказваше как имплантиране на чиповете на живи хора, щяла да подобри значително живота им...Не ни чака нищо добро,войната е само за отвличане на вниманието,подготовка за следващия им ход , а думата конспирация придоби съвсем друго значение...

96

Анонимен

преди 2 години

"през лятото температурите се повишат, положението ще се успокои, но разпространението няма да спре напълно, както през миналото лято"... И каква е разликата сега? Че има твърде много ИНЖЕКТИРАНИ и със съсипана имунна система! Колкото повече инжектирани, толкова по-зле е положението с ковиднастинката!

95

Анонимен

преди 2 години

Краят на пландемията ще дойде когато хората се събудят и обединят срещу античовеците и техните слуги - pressтетутките от продажните медии!

94

Анонимен

преди 2 години

Никаква тежка битка не е имало, ве платени пропагандаторчета! Всичко беше оркестрирано, измислено и изпълнено от шайка престъпници, начело с тоалетната чиния в Белия Дом и третополовата му свита от ЕС. НИЩО, пак повтарям, Н И Щ О не се е проименило от 2 години насам, нито маските работеха, нито спазването на дистанция промени нищо, нито затварянето на бизнеси промени нещо (освен да съспиа милиони семейства), нищо не се е променило от началото на тази измислена пЛандемия до сега!

93

Анкета

преди 2 години

Пауза, починете си. Докато си почивате, пишете ни какъв искате да бъде следващиа Ъпдейт. Какво да оставим, какво да подобрим и да добавим. Искате ли да бъдете като Майкъл Джексън /с маска, ръкавици и шапка/. Този ни усете още тогава .... Имате ли нов кумир? Като как искате да изглеждате при новия .... Пишете, обсъждайте помежду си ... Каква музика да включим в лечението у дома, в болниците ... Какви други задължителни технологии искате да ви лекуваме ...Искате ли да ядете, докато боледувате ...

92

да да

преди 2 години

Най накрая журналята имат нова тема!!!

91

Fallschirmspringer

преди 2 години

""След 2 години тежка битка: Дойде ли краят на ковид пандемията?"" Първо е добре да се попита американската лаборатория,която е разработила вируса,а след това ще надаваме бравурни възгласи.Нищо чудно този вирус да е само "ордьовъра",а след това да следват другите "ястия"

90

Блейд рънър

преди 2 години

До Тежки Изпитани Не ..драги !Сега ще излизат данни за това кои вируси са "развъждали" в лабораториите в Украйна. Такива едни..."бодливи"..вирусчета,дето само сатанински мозък може да измисли. Сега ..война..глад..и смърт. Четирите конника на Апокалипсиса.

89

Помнещ

преди 2 години

Един вид..."Починете си малко,че зимата...пак". Няма да стане!!! Сега войната е на мода. А "ония момчета",дето измислиха вирОса...си мислят,че са се отървали от възмездието,,защото сега друга е темата. Ами...нека си мислят. Как казваха евреите!? Нищо не е забравено..и никой не е забравен.

88

XuTbP5bP

преди 2 години

Няма бе, няма ковид вече! Нали си намерихте друга тема. Русия, Украйна, война, война, Украйна, Русия, Уроспия, война...

87

Handel

преди 2 години

То епидемия имаше само в отчетите на политиците и на бялата мафия и се получи затворен кръг за радост на тарикатите. Политиците дадоха възможност да източват здравната каса (не само у нас, както и да се нарича там аналога на здравната каса), а бялата мафия си удесеторяваше доходите като записваше куцо и сакато за болно от ковид. и по този начин поддържаше политиците да създават психоза и да имитират дейсност за собсtвените си далавери.

86

Тежки Изпитани

преди 2 години

Аз бях много притеснен през първата седмица от пандемията. След това ми мина. От втората седмица - нямам никакви притеснения, след като се разбра, че това е най-обикновено ОРИ, което си го караме регулярно, И пак ше го караме след 5-6 години. Както беше свинския грип, птичия, сарс и какво ли още не. Всичките са един дол дренки, само им измислят нови имена.

85

Асоциален Примитив

преди 2 години

"След 2 години на тежки изпитания ..." Няма такова нещо. Не съм забелязъл да има някаква пандемия, освен в медиите.

84

Стига те бе!

преди 2 години

Стига говорили лошо за Бойко Борисов. Човека спаси България, вие само го псувате.

83

7059

преди 2 години

По-възрастните да се ваксинират отново, викаш. В моя живот видях много кекави и подсмърчащи всеки зимен период на години много по-малко от по-възрастните. "Метилявото си е метиляво.", казваше народът.

82

Анонимен

преди 2 години

Каква беше тежката битка? Да ни лъжат и ни ограбват ли? Хората да умират пред стълбите на болниците, само защото са отрицателни и не носят пари и пътеки? Как е доктор Сибила, тв ревеше, че не можела да иде на кръчма с мъжа си, щото лекувала болни? А смешната песен Корона Чао що никой вече не я пее? СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ ФАШИСТИ!

81

Narcos Bulgaria

преди 2 години

Netflix ще правят нов сезон на сериала Наркос. Ще се казва Narcos GERB

80

Ханнибал Буци

преди 2 години

Буци не трябва да бъде затварян в затвор, а в заведение за психично болни, но под строг режим, вързан с каиши. Да не забравяме, че същия яде хора на кренвирши, намазани на филия с мас. Той не е престъпник, а ментално болен - свиреп психопат с интелект на животно.

79

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че повече от 2 години са изобразявали вируса Ковид-19 като съветска морска мина.

78

Открий разликите

преди 2 години

Ковид 19 умря. Да живее Украинският грип.