490

ха ха

преди 2 години

Добре лельо, но коя беше ти?

489

Анонимен

преди 2 години

Ракета Искандер пикира рязко от над 100 км височина и срина хотел "Украйна" пълен с наемници

488

Анонимен

преди 2 години

Не само ще плащаш в рубли ами и песен ще пееш,иначе шалтера и до месец ще ви окачат по дърветата!

487

Бивш канадец

преди 2 години

Урсулке, нашият народ казва - трак парата шор бозата! Или го искаш на немски?? Bitte - Du bezahlst - du bekommst.Kein Geld - keine Ware!

486

Венелин

преди 2 години

4 дни дават руснаците на неприятелските страни (между които се оказахме и ние) да започне плащане в рубли. Който не желае да плаща в рубли няма да получава газ от Русия.

485

Анонимен

преди 2 години

До СмешнициСъгласен с теб, ама истината не устройва тезата на троловете. Нещо повече, когато дефакто ЕС си позволява едностранни санкции по свое усмотрение, няма никаква причина Русия да не променя едностранно договор за доставка на газ. Дори "де юре" промяната на валутата на плащане да НЕ е позволена, "де факто" няма как да го предотвратят - или ще плащат във валутата, в която им с каже, или трябва да се откажат от доставките на газ. Юридически не могат да направят нищо.

484

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска долари вече. Искат рубли.

483

Анонимен

преди 2 години

Долари можем да напечатаме, рубли не можем.

482

тя

преди 2 години

Пикла !Тая помисли ,че и Русия е в ЕС и командори !

481

Fallschirmspringer

преди 2 години

"Фон дер Лайен: Няма да позволим Русия да иска рубли за газа и петрола"" Изказването И е смешно и водевилно жалко.Щом ги иска рублите ,ще ги получи.Иначе лигавите Жендъри и стотиците хиляди пришелци,ще има да мръзна през зимата,но това е малкият проблем.Големият е различните видови индустрии:автомобилни,химически,текстилни,торови,енергийни,фармацевтични ще пуснат щорите,а американците само това чакат ,да не говоря за китайците ,южна корея и т.н.Ще е купон,а на дъното НИЕ,свръх верните

480

Анонимен

преди 2 години

Това е все едно да отида до магазина да си купя кашкавал и да искам да им плащам във виетнамски донги. Изключително простa жена. Имам чувството че в тоя ЕС са се събрали само умственo изостанали.

479

Анонимен

преди 2 години

а некомпетентна , управлявала министерството на отбраната с фирма макензи отвън платени съветници ама кирето от нея е видял плаща на 17 съветника все от америка за българия

478

Анонимен

преди 2 години

кой ще те пита, лелче :)

477

Мъка Мъка

преди 2 години

Русия прикчлючи курса, следващите 100 години слънце няма да видят, след тва кво ше е само господ знае, даже и Китай осъзна че няма работа с тая *** ако иска да не го перат през ръцете.

476

Яо

преди 2 години

Той човека много хубаво го каза че Европа е заприличала на стара ялова мома...!!!

475

Смешници

преди 2 години

Този съюз се управлява от неадекватни хора. Производителят определя цената и валутата на стоката си. Колкото аз мога да отида в завода на VW и да им кажа че ще платя в лева, толкова и тази може да каже на Путин че ще му плати в евро.

474

Анонимен

преди 2 години

Докато си говорим Украинската армия вече е във контра офанзива. Руснаците са голи и боси и на Путин му привършват парите. Скоро може да се развее украинско знаме над кремъл и пак да си купуваме руски газ, но този път от демократично правителство, а не от олигархията.

473

Само 2 неща

преди 2 години

обичам в тоя живот - Красиви Руски Жени и Свинско месо, *** човек съм, но това са 2-те ми любови и никога няма да ги изоставя!

472

Анонимен

преди 2 години

По-добре на студено, от колкото да купуваме газ от олигарсите. Ще намерят алтернатива.

471

Казанова

преди 2 години

Рускините са Много Красиви, Русия е много Красива, Рублите са много Красиви! Европа няма нищо, красиво, което може да ми предложи!!